Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u mnie jest jak sie zachce tak zrobi. Wlasnie wyczyscilam sobie kolanko w zlewie w kuchnie a jemu zostawialam naczynia do wyciagniecia ze zmywarki.
A sama racze sie drinkiem z whisky. Jakos tak mnie wzielo na melego drinkaAnia95, Phia lubią tę wiadomość
-
melunia91 wrote:No u mnie jest jak sie zachce tak zrobi. Wlasnie wyczyscilam sobie kolanko w zlewie w kuchnie a jemu zostawialam naczynia do wyciagniecia ze zmywarki.
A sama racze sie drinkiem z whisky. Jakos tak mnie wzielo na melego drinka
Ja sobie dzisiaj winko otworzę na pocieszenie, bo mąż dopiero o 22 będzie w domuPhia lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Moj to i pranie wstawi i zmyje albo odkurzy hehe zalezy od dnia
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Moj tak samo poodkurza, podłoge umyje, okna, kurze pościera tylko gotowanie to nie jego bajka
Ja chyba nigdy nie widziałam mojego ścierającego kurze nawet jak byliśmy parą, to ja to robiłam w weekend jak byłam u niego jego mama zawsze mi dziękowała za to, że tak dbam o niego itp, a później taka jędzowata była dla mnie
Jak go poproszę, żeby odkurzył, czy okna umył to to zrobi ale muszę kilka razy poprosićnatalka_24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze serio zazdroszczę i nie wiem co mam zrobic żeby mojego zmienić ( oczywiście jak się dowiem to napisze o tym książkę i opatentuje bo takie dokonanie to chyba tylko na Nobla będzie zasługiwało)
Miłego dnia dziewczyny nie piszcie dużo tylko odpoczywajcie i zbierajcie siły )Ania95 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyJacaly weekend w pracy wiec troche wam nabazgram... Straszne nudy jutro bd.. Ksiazke sb wezme do roboty hehe
Ale juz mi się chce dzien wolny bo gdyby noe niedziele wolne to bym chodzila non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 15:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny