Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Moj to chyba bd ryczec ze szczęścia:-)
BTW. Facet mojej koleżance powiedzial kiedyś że tak przez nią płakał że się odwidnił, więc nie mogą być razem bo dziala na niego destrukcyjnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 08:49
Marza89, Phia lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Moj to chyba bd ryczec ze szczęścia:-)
Zobaczysz kochana, lada moment będzie tak u Was
U każdej z Was! ❤️
Fasolka za fasolką ❤️Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Myślał, że buciki są dla dziecka sąsiadki bo wybieramy się do nich w odwiedziny hahaha ja mówię, że nie, to ja jestem w ciąży! A on szok, na kolana mnie wziął przytulił i pocałował
Później stwierdził, czy to pewne i czy możemy się już tak cieszyć... No niestety mówię mu, że muszę ze dwa trzy razy jeszcze betę powtórzyć
Strach... Będzie nam teraz towarzyszył.
Kto teraz testuje? Trzymam kciukasy! ❤️
Jutro będę Was nadrabiać :*
Strasznie Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie
Marza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Marza89 wrote:Myślał, że buciki są dla dziecka sąsiadki bo wybieramy się do nich w odwiedziny hahaha ja mówię, że nie, to ja jestem w ciąży! A on szok, na kolana mnie wziął przytulił i pocałował
Później stwierdził, czy to pewne i czy możemy się już tak cieszyć... No niestety mówię mu, że muszę ze dwa trzy razy jeszcze betę powtórzyć
Strach... Będzie nam teraz towarzyszył.
Kto teraz testuje? Trzymam kciukasy! ❤️
Jutro będę Was nadrabiać :*
Jeju, jak cudnie ja tez tak chce! :pMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski Kochane jak to jest z tymi testami owulacyjnymi, bo średnio pamętam..powinno się je robić popołudniu i przed zatestowaniem powinno się ograniczać picie?
Jajnik mnie pobolewa od wczoraj ale śluzu płodnego nic a nic nie mam
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Laski Kochane jak to jest z tymi testami owulacyjnymi, bo średnio pamętam..powinno się je robić popołudniu i przed zatestowaniem powinno się ograniczać picie?
Jajnik mnie pobolewa od wczoraj ale śluzu płodnego nic a nic nie mam
2 godziny przed musisz ograniczyć picie. I zazwyczaj testy robi się o 18
Jeszcze masz chyba czas do owulki jak 20.07 testujesz. Jajniki mogą po prostu tak mocno pracować, ale to nie oznacza, że już owulacja. Zaczekaj, na pewno śluz się pojawiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:2 godziny przed musisz ograniczyć picie. I zazwyczaj testy robi się o 18
Jeszcze masz chyba czas do owulki jak 20.07 testujesz. Jajniki mogą po prostu tak mocno pracować, ale to nie oznacza, że już owulacja. Zaczekaj, na pewno śluz się pojawi
Wpisałam ten 20.07 bo tak mi ovu @ wyznaczyło, ale to jeszcze ze staryszych statystyk kiedy owulacja występowała mi w okolicach 18-20 dc teraz owulacje mam raczej koło 14-15 dc a dzisiaj 13 dc a śluz cały czas kremowy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny