Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma co sie nakrecac... Spokoj nas uratuje hehe.. Chociaz moja kumpela zaszla w 1 cs hehe.. Zloty strzal xD.
Moj od poczatku zwiazku mowil ze mi sie oczka swieca jak widze kobiete w ciazy albo idaca z dzieckiem... Tesciowa tez to zauwazyla hehe...
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Nie ma co sie nakrecac... Spokoj nas uratuje hehe.. Chociaz moja kumpela zaszla w 1 cs hehe.. Zloty strzal xD.
Moj od poczatku zwiazku mowil ze mi sie oczka swieca jak widze kobiete w ciazy albo idaca z dzieckiem... Tesciowa tez to zauwazyla hehe... -
nick nieaktualnyW 1 cyklu to chciałam być w ciazy, że @ mi się 4 dni spóźniala. Jak nigdy!! Objawowo a objawów że hoho... Ale oczywiście nic nie było. Moja koleżanka, w moim wieku, też zaszła za pierwszym razem. Druga, za trzecim, więc można jakoś w miare szybko, trzymam za Nas kciuki, gdyż jesteśmy na początku drogi, ale jak widać różnie bywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 18:17
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie w pierwszym cyklu ciąża pozamaciczna, po miesiącu prawdopodobnie poronienie samoistne, miałam ewidentne objawy implantacji, pojawiło się plamienie, piersi mnie bolały a ich skóra tak jakby swędziała, było mi nie dobrze, nie mogłam spać, jednak to plamienie trwało za długo, okres spóźniał mi się tydzień, w ten poniedziałek dostałam @, trwało jeden dzień, moja gin powiedziała że albo ciąża biochem, albo poronienie...ale przyznaje, że głowa fiksuje wtedy, wydawało mi się że wyolbrzymiam te dolegliwości, jutro idę potwierdzić betę i mimo że ostatnio spadała, mam jakaś myśl, że może jednak rośnie, a może to krwawienie to przypadek, przecież kobiety czasami nie wiedzą, że są w ciąży bo miesiączkują! i takich myśli jest pełno....ale my też jesteśmy na początku starań, to dopiero dwa cykle.
-
nick nieaktualnyanqa123 wrote:u mnie w pierwszym cyklu ciąża pozamaciczna, po miesiącu prawdopodobnie poronienie samoistne, miałam ewidentne objawy implantacji, pojawiło się plamienie, piersi mnie bolały a ich skóra tak jakby swędziała, było mi nie dobrze, nie mogłam spać, jednak to plamienie trwało za długo, okres spóźniał mi się tydzień, w ten poniedziałek dostałam @, trwało jeden dzień, moja gin powiedziała że albo ciąża biochem, albo poronienie...ale przyznaje, że głowa fiksuje wtedy, wydawało mi się że wyolbrzymiam te dolegliwości, jutro idę potwierdzić betę i mimo że ostatnio spadała, mam jakaś myśl, że może jednak rośnie, a może to krwawienie to przypadek, przecież kobiety czasami nie wiedzą, że są w ciąży bo miesiączkują! i takich myśli jest pełno....ale my też jesteśmy na początku starań, to dopiero dwa cykle.
Ja myślę, że ile kobiet, tyle przypadków. -
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Marza kochana jak się czujesz??
MammaN a jak tam Twoje samopoczucie? -
aktap wrote:Dziękuję:* A jak Twoje samopoczucie? Jutro ponownie beta?
-
nick nieaktualny