X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    To walcz ta swoja oaze spokoju :-)
    No napewnoo :-) milo jak szef mowi "ze mega szacunek do mnie ma za to jaka jestem i co robie"
    Zaszokowal mnie hehe
    Super, od razu się lepiej pracuje. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no wiadomo hehe... Duma rozpiera

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka geiazdeczko... To wasz 1 cykl staran??

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Patka geiazdeczko... To wasz 1 cykl staran??
    Tak, dopiero pierwszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Tak, dopiero pierwszy :)
    A to kochana pelen luz hehe bo my juz ponad 3 lata i Cichosza :p

• Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam czuję w lewym jajniku dyskomfort może się pojawi owulacjia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    A to kochana pelen luz hehe bo my juz ponad 3 lata i Cichosza :p
    Pierwszy, to chyba nadzieje największe, bo się nie spodziewa, że to może trwać dłużej. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co sie nakrecac... Spokoj nas uratuje hehe.. Chociaz moja kumpela zaszla w 1 cs hehe.. Zloty strzal xD.

Moj od poczatku zwiazku mowil ze mi sie oczka swieca jak widze kobiete w ciazy albo idaca z dzieckiem... Tesciowa tez to zauwazyla hehe...

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Nie ma co sie nakrecac... Spokoj nas uratuje hehe.. Chociaz moja kumpela zaszla w 1 cs hehe.. Zloty strzal xD.

Moj od poczatku zwiazku mowil ze mi sie oczka swieca jak widze kobiete w ciazy albo idaca z dzieckiem... Tesciowa tez to zauwazyla hehe...
    Moje bliskie koleżanki i przyjaciółki wszystkie zaszły w pierwszym cyklu. ;) Tylko teraz jedna od pół roku nie może zaskoczyć. ;) I ja ją tak pocieszam i pocieszam, a dzisiaj samej włączyła się nerwówka. ;) W zasadzie, to nie nastawiałam się na "szybkie efekty", bardziej mnie wkurza to, że to wszystko tyle trwa. Mam długie cykle i to jeszcze bardziej się wszystko przeciąga. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 1 cyklu to chciałam być w ciazy, że @ mi się 4 dni spóźniala. Jak nigdy!! Objawowo a objawów że hoho... Ale oczywiście nic nie było. Moja koleżanka, w moim wieku, też zaszła za pierwszym razem. Druga, za trzecim, więc można jakoś w miare szybko, trzymam za Nas kciuki, gdyż jesteśmy na początku drogi, ale jak widać różnie bywa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 18:17

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostało cierpliwie czekać. ;)

• Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie są objawy na owulacji me lub zbliża się owulacji?

• anqa123 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w pierwszym cyklu ciąża pozamaciczna, po miesiącu prawdopodobnie poronienie samoistne, miałam ewidentne objawy implantacji, pojawiło się plamienie, piersi mnie bolały a ich skóra tak jakby swędziała, było mi nie dobrze, nie mogłam spać, jednak to plamienie trwało za długo, okres spóźniał mi się tydzień, w ten poniedziałek dostałam @, trwało jeden dzień, moja gin powiedziała że albo ciąża biochem, albo poronienie...ale przyznaje, że głowa fiksuje wtedy, wydawało mi się że wyolbrzymiam te dolegliwości, jutro idę potwierdzić betę i mimo że ostatnio spadała, mam jakaś myśl, że może jednak rośnie, a może to krwawienie to przypadek, przecież kobiety czasami nie wiedzą, że są w ciąży bo miesiączkują! i takich myśli jest pełno....ale my też jesteśmy na początku starań, to dopiero dwa cykle.

zi13sek29opsyrz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anqa123 wrote:
    u mnie w pierwszym cyklu ciąża pozamaciczna, po miesiącu prawdopodobnie poronienie samoistne, miałam ewidentne objawy implantacji, pojawiło się plamienie, piersi mnie bolały a ich skóra tak jakby swędziała, było mi nie dobrze, nie mogłam spać, jednak to plamienie trwało za długo, okres spóźniał mi się tydzień, w ten poniedziałek dostałam @, trwało jeden dzień, moja gin powiedziała że albo ciąża biochem, albo poronienie...ale przyznaje, że głowa fiksuje wtedy, wydawało mi się że wyolbrzymiam te dolegliwości, jutro idę potwierdzić betę i mimo że ostatnio spadała, mam jakaś myśl, że może jednak rośnie, a może to krwawienie to przypadek, przecież kobiety czasami nie wiedzą, że są w ciąży bo miesiączkują! i takich myśli jest pełno....ale my też jesteśmy na początku starań, to dopiero dwa cykle.

Ja myślę, że ile kobiet, tyle przypadków. :)

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka trzymam kciuki ❤️:*

aktap lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza kochana jak się czujesz??
    MammaN a jak tam Twoje samopoczucie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Patka trzymam kciuki ❤️:*
    Dziękuję:* A jak Twoje samopoczucie? Jutro ponownie beta? :)

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Marza kochana jak się czujesz??
    MammaN a jak tam Twoje samopoczucie? :)
    Przerażona? Haha jutro rano idę na betę, boję się, że nie będzie rosła... Ogólnie czuje się dobrze, głowa pobolewa i mam czasami młodości choć zastanawiam się czy to nie wpływ psychiki po prostu haha ;)

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dziękuję:* A jak Twoje samopoczucie? Jutro ponownie beta? :)
    AA i czasami czuje taki ból podbrzusza, niby ukucie niby rwanie, ciężko powiedzieć ;)

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam zamiar po 12h zaliczyc dluga kapiel w wannie :-) odprezyc sie itp.. Jeju marzy mi sie to hehe
    Marza uspokoj sie :*

‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ