X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    A ja mam zamiar po 12h zaliczyc dluga kapiel w wannie :-) odprezyc sie itp.. Jeju marzy mi sie to hehe
    Marza uspokoj sie :*
    Łatwo powiedzieć :P haha :*
    Też marzy mi się kąpiel, ale nie mam wanny :/ D:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 21:20

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza życzę spokojnej nocki.. Bo nerwy przed beta. Ja jutro też pójdę (jak tylko test będzie ciemniejszy i temp ok)
    Ja nie mogę spać i już mi się płakać chce przez to. Ileż można. Już przysypialam N meczu ale muszę się przemusic żeby później zasnac. Może prześpie noc.. Czego i Tobie życzę :*
    Anqa współczuję... Wiem co czujesz, ja w zeszłym Msc miałam ciążę biochemiczna. Ju, nigdy nie będzie tak samo mysle.teraz ciężko mi Pozytywnie myśleć, bo nie chce już przeżywać tego samego. Wolę się inaczej nastawić i ewentualnie miło zaskoczyc

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam hehe
    I sie wymocze dzis haha obym nie usnela xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie co mnie jedyne trzyma w pozytywnym nastawieniu to to, że przy cb miałam Rozwolnienie od początku. Pamiętam jak szukałam co to za objaw, i dziewczyny pisały, że niestety często poronienie
    Teraz na razie, wręcz odwrotnie... ;D
    Ale. Każde bulgotanie w brzuchu czy żołądku i już stoję na baczność.

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Marza życzę spokojnej nocki.. Bo nerwy przed beta. Ja jutro też pójdę (jak tylko test będzie ciemniejszy i temp ok)
    Ja nie mogę spać i już mi się płakać chce przez to. Ileż można. Już przysypialam N meczu ale muszę się przemusic żeby później zasnac. Może prześpie noc.. Czego i Tobie życzę :*
    Anqa współczuję... Wiem co czujesz, ja w zeszłym Msc miałam ciążę biochemiczna. Ju, nigdy nie będzie tak samo mysle.teraz ciężko mi Pozytywnie myśleć, bo nie chce już przeżywać tego samego. Wolę się inaczej nastawić i ewentualnie miło zaskoczyc
    Trzymam kciukasy! :D ❤️
    I też życzę przespanej nocki :*

Mama36 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    A ja mam hehe
    I sie wymocze dzis haha obym nie usnela xD
    A ja mam. I to i to. Na wannie mam drzwi szklane prysznicowe, które się rozkłada. I wszyscy w domu szczęśliwy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    A ja mam. I to i to. Na wannie mam drzwi szklane prysznicowe, które się rozkłada. I wszyscy w domu szczęśliwy :D
    A ja mam osobno hehe... :-)
    Ojeju jaka ulga dla nozek XD

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Też o tym myślałam :D mmmmm miodzio :D

jon7a04.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki <3 Masakra mam weekend wycięty z życiorysu
    Tak się zarzekałam że będę cały weekend z Wami pisać a tu klapa ciągle coś nie miałam czasu na nic :( Az mi głupio
    Właśnie udało mi się nadrobić te wszystkie strony które naskrobałyście <3 uwielbiam Was za to :*

Marza spokojnie (wiem wiem łatwo mówić) ale będzie dobrze wierzę w Ciebie <3 :*
    Mama36 trzymam mocno kciuki <3 Musi byc dobrze :*
    Phia jak zwykle niezawodna serio kiedy Ty śpisz Kochana :P

A moja temperatura szaleje masakrycznie wczoraj wpadła a dzis obudziłąm sie zlana potem masakra i temp 37,06 ale wydaje mi sie ona nie miarodajna ze względu na to zlanie potem bo mierzyłam później jeszcze 2 razy i było 37,96 a potem już 36,86
    Ale nie stresuje się już tym - chociaż rano była załamka ... Teraz już lajt :)
    Czuje że to nie ten cykl chociaz piersi bola niemiłosiernie... ale tak jak dziewczyny pisały że miały duzo białego sluzu a u mnie średnio z tym sluzem dlatego wiem że to nie ten cykl - może następny będzie lepszy - wkońcu kolejna rocznica ślubu i będzie niespodzianka :)

Mama36 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia spie:) w nocy xD

• Chasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Chasia spie:) w nocy xD
    A kiedy dla Ciebie to NOC :P?

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hej Dziewczynki <3 Masakra mam weekend wycięty z życiorysu
    Tak się zarzekałam że będę cały weekend z Wami pisać a tu klapa ciągle coś nie miałam czasu na nic :( Az mi głupio
    Właśnie udało mi się nadrobić te wszystkie strony które naskrobałyście <3 uwielbiam Was za to :*

Marza spokojnie (wiem wiem łatwo mówić) ale będzie dobrze wierzę w Ciebie <3 :*
    Mama36 trzymam mocno kciuki <3 Musi byc dobrze :*
    Phia jak zwykle niezawodna serio kiedy Ty śpisz Kochana :P

A moja temperatura szaleje masakrycznie wczoraj wpadła a dzis obudziłąm sie zlana potem masakra i temp 37,06 ale wydaje mi sie ona nie miarodajna ze względu na to zlanie potem bo mierzyłam później jeszcze 2 razy i było 37,96 a potem już 36,86
    Ale nie stresuje się już tym - chociaż rano była załamka ... Teraz już lajt :)
    Czuje że to nie ten cykl chociaz piersi bola niemiłosiernie... ale tak jak dziewczyny pisały że miały duzo białego sluzu a u mnie średnio z tym sluzem dlatego wiem że to nie ten cykl - może następny będzie lepszy - wkońcu kolejna rocznica ślubu i będzie niespodzianka :)
    Chasia :*
    A może jednak! Będzie dobrze :*
    Kciuki ❤️
    Ja też ostatnio zlana potem byłam ;)
    A piersi nie bolą haha każda kobieta inna jest więc u Ciebie to może być fasolka :D❤️

jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    A kiedy dla Ciebie to NOC :P?
    No co ty nie wiesz xD

Oj zeby ja jeszcze musiala to tlumaczyc heh :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza dobrze mowi.. Kazda inaczej przechodzi wszystko wiec nie ma co porownywac :-D

Chasia zlo nigdy nie spi haha

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    No co ty nie wiesz xD

Oj zeby ja jeszcze musiala to tlumaczyc heh :-)
    Haha
    ❤️

jon7a04.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Marza dobrze mowi.. Kazda inaczej przechodzi wszystko wiec nie ma co porownywac :-D

Chasia zlo nigdy nie spi haha

Nie stresuje sie jakos na lajcie :) Co ma byc to będzie :D

hahahah <3 Jestes niesamowita :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 21:37

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia nie szlyszalas ze kobiety to zlo :-)
    Haha pewnie za niedlugo moj wleci patrzec czy zyje xD

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski uciekam, muszę wziąć dluuuuugi prysznic i zmyć z włosów dwudniowy lakier hahahaha
    Buziaki, odezwę się z wynikami bety :*
    FASOLKUJCIE MI TU! ❤️

Phia, Mama36, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

jon7a04.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Chasia nie szlyszalas ze kobiety to zlo :-)
    Haha pewnie za niedlugo moj wleci patrzec czy zyje xD

Hehe słyszałam pare lat temu od mojego szwagra :D Który do teraz nie ma Kobiety :D:P

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Laski uciekam, muszę wziąć dluuuuugi prysznic i zmyć z włosów dwudniowy lakier hahahaha
    Buziaki, odezwę się z wynikami bety :*
    FASOLKUJCIE MI TU! ❤️

Trzymam mocniutko KCIUKI :*

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ