Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:A ja mam zamiar po 12h zaliczyc dluga kapiel w wannie odprezyc sie itp.. Jeju marzy mi sie to hehe
Marza uspokoj sie :*
Też marzy mi się kąpiel, ale nie mam wannyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 21:20
-
nick nieaktualnyMarza życzę spokojnej nocki.. Bo nerwy przed beta. Ja jutro też pójdę (jak tylko test będzie ciemniejszy i temp ok)
Ja nie mogę spać i już mi się płakać chce przez to. Ileż można. Już przysypialam N meczu ale muszę się przemusic żeby później zasnac. Może prześpie noc.. Czego i Tobie życzę :*
Anqa współczuję... Wiem co czujesz, ja w zeszłym Msc miałam ciążę biochemiczna. Ju, nigdy nie będzie tak samo mysle.teraz ciężko mi Pozytywnie myśleć, bo nie chce już przeżywać tego samego. Wolę się inaczej nastawić i ewentualnie miło zaskoczycMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie co mnie jedyne trzyma w pozytywnym nastawieniu to to, że przy cb miałam Rozwolnienie od początku. Pamiętam jak szukałam co to za objaw, i dziewczyny pisały, że niestety często poronienie
Teraz na razie, wręcz odwrotnie...
Ale. Każde bulgotanie w brzuchu czy żołądku i już stoję na baczność. -
Mama36 wrote:Marza życzę spokojnej nocki.. Bo nerwy przed beta. Ja jutro też pójdę (jak tylko test będzie ciemniejszy i temp ok)
Ja nie mogę spać i już mi się płakać chce przez to. Ileż można. Już przysypialam N meczu ale muszę się przemusic żeby później zasnac. Może prześpie noc.. Czego i Tobie życzę :*
Anqa współczuję... Wiem co czujesz, ja w zeszłym Msc miałam ciążę biochemiczna. Ju, nigdy nie będzie tak samo mysle.teraz ciężko mi Pozytywnie myśleć, bo nie chce już przeżywać tego samego. Wolę się inaczej nastawić i ewentualnie miło zaskoczyc
I też życzę przespanej nocki :*Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:A ja mam. I to i to. Na wannie mam drzwi szklane prysznicowe, które się rozkłada. I wszyscy w domu szczęśliwy
-
Hej Dziewczynki Masakra mam weekend wycięty z życiorysu
Tak się zarzekałam że będę cały weekend z Wami pisać a tu klapa ciągle coś nie miałam czasu na nic Az mi głupio
Właśnie udało mi się nadrobić te wszystkie strony które naskrobałyście uwielbiam Was za to :*
Marza spokojnie (wiem wiem łatwo mówić) ale będzie dobrze wierzę w Ciebie :*
Mama36 trzymam mocno kciuki Musi byc dobrze :*
Phia jak zwykle niezawodna serio kiedy Ty śpisz Kochana
A moja temperatura szaleje masakrycznie wczoraj wpadła a dzis obudziłąm sie zlana potem masakra i temp 37,06 ale wydaje mi sie ona nie miarodajna ze względu na to zlanie potem bo mierzyłam później jeszcze 2 razy i było 37,96 a potem już 36,86
Ale nie stresuje się już tym - chociaż rano była załamka ... Teraz już lajt
Czuje że to nie ten cykl chociaz piersi bola niemiłosiernie... ale tak jak dziewczyny pisały że miały duzo białego sluzu a u mnie średnio z tym sluzem dlatego wiem że to nie ten cykl - może następny będzie lepszy - wkońcu kolejna rocznica ślubu i będzie niespodziankaMama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:Hej Dziewczynki Masakra mam weekend wycięty z życiorysu
Tak się zarzekałam że będę cały weekend z Wami pisać a tu klapa ciągle coś nie miałam czasu na nic Az mi głupio
Właśnie udało mi się nadrobić te wszystkie strony które naskrobałyście uwielbiam Was za to :*
Marza spokojnie (wiem wiem łatwo mówić) ale będzie dobrze wierzę w Ciebie :*
Mama36 trzymam mocno kciuki Musi byc dobrze :*
Phia jak zwykle niezawodna serio kiedy Ty śpisz Kochana
A moja temperatura szaleje masakrycznie wczoraj wpadła a dzis obudziłąm sie zlana potem masakra i temp 37,06 ale wydaje mi sie ona nie miarodajna ze względu na to zlanie potem bo mierzyłam później jeszcze 2 razy i było 37,96 a potem już 36,86
Ale nie stresuje się już tym - chociaż rano była załamka ... Teraz już lajt
Czuje że to nie ten cykl chociaz piersi bola niemiłosiernie... ale tak jak dziewczyny pisały że miały duzo białego sluzu a u mnie średnio z tym sluzem dlatego wiem że to nie ten cykl - może następny będzie lepszy - wkońcu kolejna rocznica ślubu i będzie niespodzianka
A może jednak! Będzie dobrze :*
Kciuki ❤️
Ja też ostatnio zlana potem byłam
A piersi nie bolą haha każda kobieta inna jest więc u Ciebie to może być fasolka ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Marza dobrze mowi.. Kazda inaczej przechodzi wszystko wiec nie ma co porownywac
Chasia zlo nigdy nie spi haha
Nie stresuje sie jakos na lajcie Co ma byc to będzie
hahahah Jestes niesamowitaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 21:37
-
nick nieaktualny
-
Laski uciekam, muszę wziąć dluuuuugi prysznic i zmyć z włosów dwudniowy lakier hahahaha
Buziaki, odezwę się z wynikami bety :*
FASOLKUJCIE MI TU! ❤️Phia, Mama36, Kasiulka90 lubią tę wiadomość