Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasny gwint, przecież ja Was nie nadrobię nigdy!
Wróciliśmy już z wesela, jakoś nie mogłam wysiedziec że świadomością, że mogę być w ciąży.... Ach kobieca psychika haha
Pod prysznic i spać zmykam
Spokojnej nocki kochane i od razu miłego dnia bo nie wiem kiedy jeszcze zajrzę, buziaki :*:* -
nick nieaktualnyJa nie rozumiem tej temp dziś mojej. Miała być @ a jest skok. (według flo jutro) ale tłumacze sobie tym że wczoraj cały dzień lazilam po górach a z tego co wiem to sport temp zaburza. Czekam do Jutra. Nawet dobrze ze dziś na ten dzien wypoczynku tu @ nie będzie. Ale dopiero młoda godzina
Pięknie tu słońce świecie. Już chce się żyć!!!aktap, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Musiałam chwilke odsapnąć dlatego mnie nie było. Ale że już jestem i mam nadzieje że na długo znikać ie będe . Szykuje sie na wyjazd do mamy będzie z Młodym przez ten tydzień jak będe w pracy . Mój niestety pracuje praktycznie całe dnie, a przedszkole przez lipiec zamkniete trezba sobie radzić .
A ja już czekam na @ w piatek . Temp skacze ja sie czuje typowo na okres więc co trzeba nastawić sie na nastepny cykl i działać ze zdwojoną siła Jestem meeega płodnaaMarza89 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Phia wrote:Marza uwierz :* a maz jak??
Później stwierdził, czy to pewne i czy możemy się już tak cieszyć... No niestety mówię mu, że muszę ze dwa trzy razy jeszcze betę powtórzyć
Strach... Będzie nam teraz towarzyszył.
Kto teraz testuje? Trzymam kciukasy! ❤️
Jutro będę Was nadrabiać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 08:19
AdasiowaMama, Mama36, Applejoy, Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny