Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Zostawić Was na chwile a tu znowu tyle stron. Czytałam co druga a i tak się uśmiałam. Ja swojemu kiedyś mierzylam ale chyba rewelacji nie było skoro nie zapamiętałam.
Co do wcześniejszego tematu to mam niezawodny tekst dla wszystkich co się mnie pytają kiedy dziecko, odpowiadam JAK BÓG DA... działa niezawodnie i ucina wszelkie dalsze tematy w szczególności ucina gadki ciotek i starszych z rodziny co w kościele co niedziele siedzą
U mnie na szczęście nie ma takich pytań my jak tylko podjęliśmy decyzję to powiedzieliśmy wszystkim o tym i właściwie cała rodzina wie, że się staramy. Nawet opowiadałam ostatnio cioci i mamie, że jestem na takim forum gdzie są dziewczyny z podobnymi problemami każdy rozumie i nie drąży tematu chociaż ja czasem bym chętnie pogadała o tym... Moja ciocia z wujkiem nie mają dzieci i nikt nie wie w rodzinie dlaczego, nikt nie pyta... Jesteśmy rodziną, spotykamy się co tydzień, więc chcę, żeby razem ze mną wszystko przeżywaliPlamka_92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wciągam 6 odc 6 sezonu Gry o Tron
Ide jak burza haha
Teraz tylko znajdź tą listęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 21:48
-
nick nieaktualny
-
Marza ostatni sezon za rok to masz dużo czasu na oglądanie08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:Marza ostatni sezon za rok to masz dużo czasu na oglądanie
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:U mnie na szczęście nie ma takich pytań my jak tylko podjęliśmy decyzję to powiedzieliśmy wszystkim o tym i właściwie cała rodzina wie, że się staramy. Nawet opowiadałam ostatnio cioci i mamie, że jestem na takim forum gdzie są dziewczyny z podobnymi problemami każdy rozumie i nie drąży tematu chociaż ja czasem bym chętnie pogadała o tym... Moja ciocia z wujkiem nie mają dzieci i nikt nie wie w rodzinie dlaczego, nikt nie pyta... Jesteśmy rodziną, spotykamy się co tydzień, więc chcę, żeby razem ze mną wszystko przeżywali
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ja w ciazy nie mam zamiaru rezygnowac z pracy ani sexu... No chyba ze bd cos nie tak to wtedy sie posiwece ale jak bd wszystko okej to podzialam
Ja odwrotnie. Mąż przejmie większość moich obowiązków ja będę bardzo, bardzo, bardzo o siebie dbać i uważać. To chyba tak poronienie na mnie wpłynęło, bo wtedy w ogóle siebie nie oszczędzałam. I trymestr najważniejszy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja w ciazy nie mam zamiaru rezygnowac z pracy ani sexu... No chyba ze bd cos nie tak to wtedy sie posiwece ale jak bd wszystko okej to podzialam
Ja dziś już na luzie więc sobie odbije to martwienie się po pt i krwawieniu.bedzie się działo -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Najgorsze to czekanie, od jednego do kolejnego cyklu, wmawianie sobie roznych rzeczy...gdzie praktycznie srednio co tydzien dowiaduje sie o ciazy kogos znajomego...w wiekszosci sa to wpadki...a Ty dalej czekasz...i czekasz...
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Najgorsze to czekanie, od jednego do kolejnego cyklu, wmawianie sobie roznych rzeczy...gdzie praktycznie srednio co tydzien dowiaduje sie o ciazy kogos znajomego...w wiekszosci sa to wpadki...a Ty dalej czekasz...i czekasz...
milea.26 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Najgorsze to czekanie, od jednego do kolejnego cyklu, wmawianie sobie roznych rzeczy...gdzie praktycznie srednio co tydzien dowiaduje sie o ciazy kogos znajomego...w wiekszosci sa to wpadki...a Ty dalej czekasz...i czekasz...
Dokładnie ja mam co cykl załamanie potem się jakoś zbieram i znowu działam, ale chciałabym mieć krótkie cykle i mieć więcej szans na ciążę w ciągu roku -
nick nieaktualnyMama a Ty jutro testujesz w koncu?
Ja zniknęłam znowu bo malowałam sobie krzesło na balkonie i ochronę drewnianą na barierki. A jakoś tak mnie wzięło bo już mnie okruszki ze starej farby drażniły.
Też czekam na tą ovulacje. Niby zaczynają się płodne za 2 dni. Zobacymy co jutro ginekolog powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:09