Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Kochana !!!! Jejku jak fajnie Lola dbaj o Was teraz mega mega mocno !!! czułam że Ci się udało !!!!
Ja dostałam @ więc start nowy cykl tylko nie wiem, nie wiem co robić ...czy brać leki na stymulację / letrozol- wykupiłam receptę .. powinnam od jutra brać już... ratunku - co mam robić ???odpuscić czy brać ?
Lola ile cykli brałaś leki - jakie leki - zdaj relacje leczenia proszę ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 16:30
-
nick nieaktualnyCiasteczko może skoro już wykupiłaś receptę to weź te leki i spróbuj jeszcze. Zawsze będziesz mogła zrobić sobie przerwę tylko nie wiem czy przerwa w leczeniu jest dobra w końcu po coś się męczymy na lekach, miesiące zażywania medykamentów w celu poprawy wyników maja się zmarnować? Nie chce cię do niczego namawiać ale ja tak myślę i dlatego kontynuuję "spacery" po lekarzach i "kolekcjonowania" leków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:Gratulacje Kochana !!!! Jejku jak fajnie Lola dbaj o Was teraz mega mega mocno !!! czułam że Ci się udało !!!!
Ja dostałam @ więc start nowy cykl tylko nie wiem, nie wiem co robić ...czy brać leki na stymulację / letrozol- wykupiłam receptę .. powinnam od jutra brać już... ratunku - co mam robić ???odpuscić czy brać ?
Lola ile cykli brałaś leki - jakie leki - zdaj relacje leczenia proszę ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabriella wrote:Przepraszam Ciasteczko. A chcesz oontynuować starania naturalne, czy je też odpuścić?
-
ciasteczko82 wrote:Właśnie pare dni temu pisałam tu, że odpuścimy starania w ogóle, tzn zdamy się na wolę boską/ los, czyli w ogóle sex bez zabezpieczenia nie patrząc na nic ale też nie licząc owulacji itp..
Mi maz mowi ze czym bardziej bede liczyc te dni i monitorowac cykl tym bardziej psychika bedzie na nie. W pierwsza ciaze zaszlam na wakacjach w calkowicie wg mnie nie plodne dni hehh bo lecielismy w 16dc wiec wszystko możliweZaneta92 -
nick nieaktualnyZaneta92 wrote:Mi maz mowi ze czym bardziej bede liczyc te dni i monitorowac cykl tym bardziej psychika bedzie na nie. W pierwsza ciaze zaszlam na wakacjach w calkowicie wg mnie nie plodne dni hehh bo lecielismy w 16dc wiec wszystko możliwe
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Gratulacje Kochana !!!! Jejku jak fajnie Lola dbaj o Was teraz mega mega mocno !!! czułam że Ci się udało !!!!
Lola ile cykli brałaś leki - jakie leki - zdaj relacje leczenia proszę ...
Bierz leki. Bralam te same lamette moga poprawic owu.
Jak nie spróbujesz mozesz tego później zalowac
To byl moj trzeci cykl stymolowany pierwszy byl nie udany z clo a potem juz lamettePcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Bierz leki. Bralam te same lamette moga poprawic owu.
Jak nie spróbujesz mozesz tego później zalowac
To byl moj trzeci cykl stymolowany pierwszy byl nie udany z clo a potem juz lamette
Co brałaś jeszcze ? -
Plamka_92 wrote:U mnie najpierw zmienił z 14 na 17, poźniej znowu na 14, a dzisiaj ponownie na 17
A po objawach też właśnie czułam, że to był jednak 14 tyle, że jakos temp mi skacze i ovu głupieje
mnie też zmienił najpierw miałam 10 dc, potem 13 a teraz 14. cóż zobaczymy
póki co 5 dzień po owu więc zero jakichkolwiek objawów ale temperaturka trochę spadła choć mimo to trzyma się powyżej 37.
Lola_M serdeczne gratulacje wszystkie liczymy że szybko dołączymy do ciebie.
Witaj Aga
-
Tak lametta to letrozol bralam odtabletki 3do 7dc. Monit miedzy 10-13. Jedna tabletke dziennie na nic. Skutki uboczne nocne poty bole glowy duze bole jajnikow.
Glupophage bralam ale to na wysoki testo i duphaston na. Wywolanie @ i tylko kwas foliowy-pregna plus i tyle. A z M ❤tylko dzien przed owu i w dzien owuPcos