Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzechodziłam niedawno koło apteki Dziewczyny jak mnie kusiło żeby wejść i kupić "dyżurujący" test ale się powstrzymałam bo wszystko mówi że jednak lipa będzie tak mnie podbrzusze boli że tylko @ wyczekuje chociaż nie powiem temperatura jest wyjątkowo ładna w porównaniu do wcześniejszych cykli a po za tym po wczorajszym złym samopoczuciu i przewidywania przeziębienia praktycznie nic nie zostało dzisiaj się już czuję ok
-
Poważnie się zastanawiam nad tym urlopem i myślę żeby po świetach wziąć ale z drugiej strony na koniec kwietnia majówka i wtedy warto by było
Ale przecież dziś niby jestem zdalnie i guzik zrobiłam. Pogoda tak że nic tylko spać. -
Ania2014 wrote:Przechodziłam niedawno koło apteki Dziewczyny jak mnie kusiło żeby wejść i kupić "dyżurujący" test ale się powstrzymałam bo wszystko mówi że jednak lipa będzie tak mnie podbrzusze boli że tylko @ wyczekuje chociaż nie powiem temperatura jest wyjątkowo ładna w porównaniu do wcześniejszych cykli a po za tym po wczorajszym złym samopoczuciu i przewidywania przeziębienia praktycznie nic nie zostało dzisiaj się już czuję ok
A ja tam trzymam kciuki może jednak to nie @ idzie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyPlamka a ja bym chciała mieć taki progesteron co prawda zrobiłam badanie trochę z szybko ale jak dla mnie to ładny wynik. Oczywiście ekspertem nie jestem ale jest dość wysoki wiec owu było co do reszty nie wypowiem się.
Dzisiaj uświadomiłam sobie że zaniedbałam ostatnio saunowanie a powinnam właśnie korzystać póki mogę bo w końcu jak będzie wreście ciąża to sauny długo nie zobaczę... Ah muszę się wziąść za siebie i wrócić do tego rytuału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 21:18
-
Witam, długo już obserwuje wasz wątek i wkoncu postanowiłam napisać. Za mną jest jedną ciąża pozamaciczna i jedna prawidłowa. Z mężem chcemy rodzeństwo dla naszej dwuletniej córki. Od roku się staramy. Jestem po laparoskopii, i na monitoringu owulacji. Najgorsze jest czekanie, a żeby nie zwariować dołączam do WasMonia1986
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam dylemat robić w weekend test czy jechać dzisiaj na bete aż mnie korci żeby poznać wynik tym bardziej że w czwartek mam endo i ewentualnie dobrze by było dorobić odpowiednie badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 11:42
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, bralam cyclo progynova na regulacje cykli, dzisiaj mija 4 dzień od odstawienia a ja nadal nie dostałam okresu.. wczoraj pobolewaly mnie jajniki po obu stronach.. Od poniedziałku muszę zacząć brac kolejne opakowanie, a co jak nie dostanę miesiaczki? Brac dalej czy przerywać?
-
Witaj Monia Łączę się w bólu z czekaniem.
Chociaż wiecie, mam ten stan że przecież ja już czuję że w ciąży jestem A tak serio to mimowolnie mi się z tym kojarzy, ale na szczęście rozum wygrywa i tylko się z tego śmieję. Ale plus taki że hormony chyba znormalniały bo cycki mnie tak nie bolą jak ostatnio, tylko podbrzusze dokucza ale chyba jakąś infekcję złapałam po tych szaleństwach.
Ania mam te same myśli, ale na przyszły piątek. I pomyślałam, że trochę bez sensu bo jak w piątek się zrobi to ciężko w razie co po 48h powtórzyć. Więc jestem za czekaniem i testami w weekend
Angelisia a po jakim czasie powinien być okres? Może test? No bo pewność to da tylko beta Ja niestety nie znam się na tych lekach -
nick nieaktualnyPowinien byc w ciagu tych 7 dni ale dzisiaj mija 4 dzien i nic, zero jakichkolwiek odczuć, jedyne co mam to wczorajszy ból jajników, a dzisiaj już nic .. no i od kilku dni mysle o rodzynkach, ale to raczej nie musi byc odrazu ciąża. Pytam bo może akurat któraś z was miala podobnie i się chętnie wypowie