Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzi gratulacje☺☺☺
ja byłam dziś u gin i mam wszytko w normie, rozchwiane trochę te cykle o kilka dni, ale mam się nie przejmować i po prostu mamy działać☺ a plamienie z 25 dc mam traktować jako okres no i czas się brać do robotyfuturemama lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
Magdzi to niedługo, chociaż tak jak Plamka mówi czas z pewnością będzie się dłużył, jak i nam
U mnie jakoś dziwnie wszystko, zaczęłam się trochę wkurzać z niepewności ale mi przeszło. Jakoś tak na spokojnie bardzo. Oby mi ten spokój został
Plamka a jak po wizycie? Coś ciekawego Wam lekarz powiedział? -
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Magdzi to niedługo, chociaż tak jak Plamka mówi czas z pewnością będzie się dłużył, jak i nam
U mnie jakoś dziwnie wszystko, zaczęłam się trochę wkurzać z niepewności ale mi przeszło. Jakoś tak na spokojnie bardzo. Oby mi ten spokój został
Plamka a jak po wizycie? Coś ciekawego Wam lekarz powiedział?
Wizyta przebiegła tak jak przewidywałam dostałam skierowanie na HSG, jak badania będą dobre to zabieg jest planowany na 1 połowę kwietnia Po HSG wdrażamy monitoring, na stymulację się nie zgodziłam tak jak wcześniej pisałam. Chociaż jak lekarz zrobił mi USG to potwierdził owulację, więc liczę na to, że nawet jakbym się zgodziła na stymulację to ona i tak nie byłaby potrzebna. Oby!
A dzisiaj lecę na progesteron, żeby sobie sprawdzić jaka jakościowo była owulacja
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka to może i HSG nie będzie potrzebne, bo jeszcze jest szansa Zwłaszcza, że lekarz Ci potwierdził owu
Ania kciuki zaciśnięte, niech małpiszon nie przychodzi
mar1tusia przykro mi, no i pozostaje kibicować żeby tym razem się udało i byśmy się spotkali na grudniówkach -
Och świetnie by było Ale skoro ja mam owulacje, mąż ma bardzo dobre nasienie, a jednak od 15 miesięcy nie wychodzi to coś musi być na rzeczy Ale najważniejsze, że niedługo to się sprawdzi, będzie wiadomo co i jak i jak z tym walczyć
No ale niech którejś się poszczęści w marcu :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
futuremama wrote:no coś musi niby być na rzeczy ale nie raz niby wszystko ok, nie wychodzi a potem nagle zaskoczy... z całego serduszka tego życzę
Lenia mam przeokrutnego dziś
Dziękuję :*
A my kiedy możemy oczekiwać na dobre wieści od Ciebie? Jakoś na początku kwietni prawda?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka tak ja prawdopodobnie 4-5.04 nie nakręcam się, o dziwo jakoś spokojnie do tego podchodzę Jeżeli miała być owu, to patrząc po objawach już była - ale wiem że to może być zgubne. Ale jeżeli była wczoraj to na święta pewnie zacznę wariować