Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję :*
Na facebooku należę do grupy, która jest rownież taką grupą wsparcia dla staraczków
I jakiś czas temu był post o tych złych stronach stymulacji i in vitro. O tym, że lekarze często pchają w nas te leki, nie informują jakie może nieść to za sobą długofalowe skutki i powiem szczerze, że jak poczytałam o tym to poczułam jakby ktoś wylał na mnie kubeł zimnej wody. Niby miałam o tym jakąś świadomość, ale ten post bardziej otworzył mi na to wszystko oczy. I na ten moment stwierdziłam (bo nie wiem, może za jakiś czas zmienię zdanie), że nie poddam się tego typu stymulacjom. Co ma być to będzie
No to mąż szczęśliwy A i synek chyba wyczuwa, że coś jest na rzeczy i daje Wam chwilę dla siebie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Właśnie wtedy miałam z allegro i w rossmannie kupiłam. A teraz z zamowieniem mogę już nie zdążyć a jajnik daje czadu już - aż dziwne że tak szybko, bo zazwyczaj dwa dni przed mniej więcej. Teraz jakiś tydzień... ale @ też ostatnio zfiksowała i zamiast dzień przed to 5 dni wcześniej dokuczała tak że myślałam że lada moment będzie.
-
Hej dziewczyny dzieki ze o mnie pamietacie
Ja nie dawno jestem po wizycie na usg jest zarodek z bijacym serduszkiem
Jak na razie wszystko ok wyniki tez mam wszystkie dobre
Ja za was trzymam kciuki i czekam na wasPlamka_92, Ania2014, mar1tusia, futuremama, magdzi, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
Pcos
-
futuremama wrote:Mar1tusia a jak z testowaniem, dajesz radę nie testować?
-
Mar1tusia pisałyśmy o testach owu a ja o ciążowych pomyślałam
Lola M super wieści Sluchanie serduszka, niesamowite przeżycie Z mdłościami ponoć trzeba unikać uczucia głodu ale ja też nawet nie mogłam patrzeć na jedzenie, nie mówiąc o zapachu
Ja czekam na owu, śr-pt powinna być, zobaczymy Dziś idziemy na urodziny mojej przyjaciółki, w końcu gdzieś razem -
futuremama wrote:Mar1tusia pisałyśmy o testach owu a ja o ciążowych pomyślałam
Lola M super wieści Sluchanie serduszka, niesamowite przeżycie Z mdłościami ponoć trzeba unikać uczucia głodu ale ja też nawet nie mogłam patrzeć na jedzenie, nie mówiąc o zapachu
Ja czekam na owu, śr-pt powinna być, zobaczymy Dziś idziemy na urodziny mojej przyjaciółki, w końcu gdzieś razem -
Lola_M wrote:Od poniedzialku mam mega mdlosci jesc nie moge i czasem mam zawroty glowy ale wszystko da sie przezyc takie uroki a i spala bym caly dzien
A u was kiedy owu albo testowanie?
oczywiście, wszystko jest do przeżycia
Ja to dzisiaj na wizycie się dowiem czy w ogóle będzie sens żeby testować
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Mar1tusia a mi się tak przypomniało bo ostatnio mówiłaś że kilka dni do @ Chciałabym przyspieszyć czas o dwa tyg i już też czekać na test
Ale nie ma tak łatwo, trzeba pracować
Plamka o której masz wizytę?
-
futuremama wrote:Mar1tusia a mi się tak przypomniało bo ostatnio mówiłaś że kilka dni do @ Chciałabym przyspieszyć czas o dwa tyg i już też czekać na test
Ale nie ma tak łatwo, trzeba pracować
Plamka o której masz wizytę?
Ten czas oczekiwania zawsze się dłuży
Na 11:45 mam, ale mogą być opóźnienia
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
mar1tusia wrote:Mam 3 dni do @ i tak pisałyśmy o testach że głupia zrobiłam dziś rano i niestety kolejne rozczarowanie zepsułam sobie sobote
Martusia, bo to za wcześnie Jeszcze nic straconego
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)