Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Większość z nas wariuje także zdecydowanie nie jesteś sama u nas nikt nie wie że chcemy teraz się już starać także wiecie... a tutaj Wy rozumiecie co i jak
-
Lola_M super wiadomości!! Cudownie słyszeć bicie serduszka
Ja w poniedziałek wybieram się do gina. Wiem, że to jeszcze wcześnie ale sprawdzę chociaż czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien. Jednak główny cel to konsultacja w kwestii dalszego sposobu zażywania leków-zalecenie od endokrynologa więc nie będę dyskutować tylko trzeb iść. A serduszko mam nadzieję, że usłyszę na wizycie za około dwa tygodnie... -
No ja sama nie wiem po co to zrobiłam przecież wiem że to za wcześnie i chyba nici z tego cyklu bo juz mnie brzuch pobolewa i mam napady gorąca jak przed każdą @. Jedyną dziwną sprawą są upławy nigdy ich nie miałam przed @ a od dwoch dni jest tego dużo. Dodam jeszcze ze mam problem z suchoscia wiec nawet w dni plodne nie mam śluzu...
-
mar1tusia wrote:No ja sama nie wiem po co to zrobiłam przecież wiem że to za wcześnie i chyba nici z tego cyklu bo juz mnie brzuch pobolewa i mam napady gorąca jak przed każdą @. Jedyną dziwną sprawą są upławy nigdy ich nie miałam przed @ a od dwoch dni jest tego dużo. Dodam jeszcze ze mam problem z suchoscia wiec nawet w dni plodne nie mam śluzu...
Mnie na trzy dni przed terminem spodziewanej @ na zmianę bolało całe podbrzusze lub kłuły jajniki...wydało mi się to podejrzane, bo nigdy nie maiłam takich objawów przez kilka dni z rzędu. I jak się okazało @ nie przyszła.. Także trzymam kciuki za podobny scenariuszmar1tusia lubi tę wiadomość
-
Nas w sumie przestali pytać kiedy następne, teraz większość wie że chcemy ogarnąć mieszkanie. Ale tak jak za pierwszym razem o staraniach dowiedzą się na koniec pierwszego trymestru Tylko najpierw trzeba zajść
Tekstów w stylu "wyluzuj" nie chce mi się słuchać bo większość moich znajomych że tak powiem jest na etapie zabawy, także niestety nie zrozumieją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 07:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo już niedługo będziesz czekać a wręcz niedługo zaczniesz działać. Czuję się dobrze ale z racji nie brania luteiny nie wiem jak to będzie jedynie co mnie denerwuje to biustonosz piersi są jakieś takie lekko wrażliwsze i coś jajnik mnie pobolewa ale nic czekam grzecznie do piątku/soboty po za tym zobaczę jeszcze jutro bo dzisiaj miałam 3-ci dzień najwyższej temperatury teraz zwykle następował spadek przez jakieś 3-4 dni i po tym @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 12:06
-
Ja mam 1 dzień do @, ale dziwna sprawa dwa dni pobolewał mnie brzuch od wczoraj zero bólu, w ogóle żadnych oznak żeby @ miała nadejść. Czasem lekko zakuje mnie w jajniku. Bardzo dużo upławów których nigdy nie miałam. Test dzisiaj robilam bo oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i negatywny. Ale mała iskierka nadziei jeszcze jest. Wszystko leci mi z rąk, nie moge sie na niczym skupic
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za sukcesy
Wiem że nasze głowy płatają nam figle ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
My sobie działamy, chociaż właśnie się śmieje że te najważniejsze dni dopiero się zaczynają korcą mnie trochę testy owu ale z drugiej strony chyba wiecej niż obserwacja mi nie powiedzą.mar1tusia lubi tę wiadomość