Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:A gdzie pracujesz?
Ja się czaję na majówkę ale to może być gorący okres w pracy teraz też się dużo dzieje a wiem że by mi się przydało...
Dzisiaj odebrałam wyniki i progesteron w 22 dniu cyklu 44 nmol/l czy to dobrze czy źle ? -
do tej pory nie mierzyłam, ale po @ zacznę. owulacji zawsze towarzyszą tę same objawy, robiłam sobie jedynie testy, które pokrywały się z moimi odczuciami. widzę jednak, że większość z Was mierzy i ma dzięki temu więcej informacji o sobie.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Mar1tusia niech nie przychodzi zagadałam o temp właśnie pod kątem owu, kiedy była 5dni to już niedlugo choć wiem że te dbi się dłużą strasznie
U nas pomalutku zaczynają się plodne i za tydzień jakos też zacznę odliczanie -
Plamka ja też Jak sie okazuje tak czas zatrzymania niepewności co będzie generował mnóstwo niepotrzebnego stresu. A teraz... wniosek czeka już w banku, my się bawimybi czekamy na owu, w pracy też przestałam się tak spinać.
-
Nie Z Lubelszczyzny Chociaż kiedyś faktycznie bardzo blisko morza mieszkałam
Przyjmują, bo to prywatna klinika
Marzę o tym, żeby się okazało, że mam naturalne owulacje, bo na stymulację nie wyrażę zgody
Jak starania Wam idą?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
No to rzeczywiście i tak do Krakowa masz kawałek
Trzymam kciuki za Twoją owulację a stymulacja aż taka zła?
U nas śmieję się z męża, bo tak to zazwyczaj on mnie męczy o a teraz... mi stres puścił, nie ma uważania można korzystać to częściej ja go ganiam
A o dziwo mały nam ostatnio rano śpi tak o pół godzinki dłużej niż my więc jest czas Bo zazwyczaj on nas budził, a przy biegającym dziecku koło nas nic byśmy nie zrobili