Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorsze jest to czekanie jak wie się że z ciąży nici bo już by się chciało żeby zaczęło i co chwile ma się wrażenie że to już jest początek a jednak nie ma go
Dziewczyny jestem zła mój Luby od kilku dni chory mam zakaz ruszana go a tu powoli będą te dni jutro idę do ginekologa i zobaczymy co powie ale niechciałabym tracić tego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 13:32
-
Ania2014 wrote:Najgorsze jest to czekanie jak wie się że z ciąży nici bo już by się chciało żeby zaczęło i co chwile ma się wrażenie że to już jest początek a jednak nie ma go
Dziewczyny jestem zła mój Luby od kilku dni chory mam zakaz ruszana go a tu powoli będą te dni jutro idę do ginekologa i zobaczymy co powie ale niechciałabym tracić tego cyklumadzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Zgadzam się
Plamka chyba Cię myślami przywołałam... szukałam Cię i szukałam ale nic sie nigdzie nei odzywałas... a pacze teraz i jesteś? jak u Ciebie ? masz juz termin badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:50
Staramy się o dzidziusia -
Skarpeta wrote:Plamka chyba Cię myślami przywołałam... szukałam Cię i szukałam ale nic sie nigdzie nei odzywałas... a pacze teraz i jesteś? jak u Ciebie ? masz juz termin badania?
Haha ;* A bo to wszystko przez święta, się człowiek tak zakręci :p
Chyba nawet na tym wątku pisałam, że termin jeszcze nie uzgodniony, bo trzeba mnóstwo badań wykonać, trochę leków wziąć póki co mamy się wstrzymać ze staraniami na rzecz tych przygotowań do zabiegu Jak dobrze pójdzie to liczę na to, że zabieg się uda na początku maja, ale nie nastawiam się też bardzo, bo może się to przesunąć również i na kolejny miesiąc
Dzięki, że pytasz :*
Co u Was Dziewczynki?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mar1tusia u mnie będzie wkręcanie za jakieś niecałe 2tyg
ale kto wie, może teraz się uda?
Ania dziewczyny dobrze piszą, bielizna, perfumki i jak się koło chłopa zakręcisz, to moment mu ochota przyjdzie hihi:-)
Ruda, odwróć swoją uwagę jakimiś małymi przyjemnosciami dla siebie. @ przyjdzie, zacznie się kolejny cykl, a czas będzie działał na Waszą korzyść, żeby poprawiać wyniki. Trzeba zaklepać sobie ciepłe miesiące na zajście w ciążę, uda się w końcu!
Plamka ciekawe na kiedy Ci wypadanie to badanie, trzymam kciuki, żeby jak najszybciej
ja zdycham...po świętach sprany mózg, bo bez gadania o ciąży się nie obyło, zwłaszcza, że szwagier z siostrą już gadają o drugim, a my dalej z niczym. Teraz jestem chyba koło owu, bo jakieś dziwne plamienie, jest mały skok temp, a bóle podbrzusza i głowy dokuczaja. Zobaczymy czy coś z tego będzie tym razemmar1tusia, Plamka_92 lubią tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka to trzymam kciuki na szybkie badanie pozytywne wyniki i... szybki powrót do intensywnego starania
Madzikow o tym spranym mózgu też coś wiem...takie rodzinne spotkania niestety nie rozpieszczają czasami...chociaż przyjechała do nas moja chrześnica 1,5 roku... i szczerze latanie za nią, patrzenie samo mi daje takie pozytywne myślenie
więc mimo tego GADANIA ... było fajnie w te świętamadzikow, Plamka_92 lubią tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualnyDzoewczyny pomozcie, jak interpretowac ten test? 21dc zazywczaj cykle 31-35 dniowe. Wiec jesr to chyba mozliwe. Test robilam poraz pierwzzy dzisiaj i to dlatego ze juz sama nie wiem czy jest ta owulacja czy nie...mrowienie jajnikow jest, głownie prawego, śluz niby jest ...skoku temp nie ma jeszcze.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/aae233c6cd8a9c77