Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka16 wrote:Dzoewczyny pomozcie, jak interpretowac ten test? 21dc zazywczaj cykle 31-35 dniowe. Wiec jesr to chyba mozliwe. Test robilam poraz pierwzzy dzisiaj i to dlatego ze juz sama nie wiem czy jest ta owulacja czy nie...mrowienie jajnikow jest, głownie prawego, śluz niby jest ...skoku temp nie ma jeszcze.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/aae233c6cd8a9c77 -
Skarpeta moja chrzesnica 13m-cy także wielka radość, kiedy się widzimy☺ też się mega cieszę jak męża widzę jak ładnie sobie radzi z opieką nad nią, teraz byle własne nam się wydarzyło
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też miałam okazję pozajmować się chrześniakiem (7miesięcy) bąbel ciężki ale to sama przyjemność jeszcze na dokładkę dorwała mnie starsza siostra chrześniaka (5 lat) i były gry na jej poziomi kurczę nawet nie wiedziałam że tak trudno dobrać słownictwo do poziomu 5-łatki
Skarpeta, madzikow lubią tę wiadomość
-
madzikow wrote:Skarpeta moja chrzesnica 13m-cy także wielka radość, kiedy się widzimy☺ też się mega cieszę jak męża widzę jak ładnie sobie radzi z opieką nad nią, teraz byle własne nam się wydarzyło
u mnie identyko też mój mąż ma podejście... super się na to patrzy... i oby nam się heheheStaramy się o dzidziusia -
Ania2014 wrote:Ja też miałam okazję pozajmować się chrześniakiem (7miesięcy) bąbel ciężki ale to sama przyjemność jeszcze na dokładkę dorwała mnie starsza siostra chrześniaka (5 lat) i były gry na jej poziomi kurczę nawet nie wiedziałam że tak trudno dobrać słownictwo do poziomu 5-łatki
dzieciaki są przesłodki hehehe
niby z jednej strony lekki smutek.. że jeszcze nie mam swoich... ale dzieci w rodzinie to też wielkie małe skarby u mojego brata w sierpniu będzie drugi mały szkrab...
więc póki co przy każdej okazji mamy w domu pełno śmiechu i płaczu dzieciStaramy się o dzidziusia -
Gratuluję Futuremama i życzę dużo spokoju w tym oczekiwaniu co będzie dalej, ale napewno wszystko będzie dobrze
pozostałym życzę powodzenia w staraniach i mam nadzieje, że pozarażamy się wszystkie
Ja mam 27 dc, w piątek chce zrobić 1 test... ale jakoś czuję, że nic z tego, nie wiem dlaczego...
Aguś90, bardzo ładny przyrost, Gratulacje
Dziewczyny ja tak samo jak widzę się z córeczką brata to mam straszną radochę, mała ma 2 latka i jest przesłodka Wyobrażam sobie, że kiedyś będę się tak bawić ze swoim maluszkiem... Mam nadzieje, że to nastąpi...
Myślę sobie, że byłabym już w 6 mscu.. wiem, że takie myślenie nic nie daje, ale mimo woli się tak dzieje...
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak wyluzować i nie myśleć cały czas o dziecku i jego pragnieniu jak dupa blada puki co?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Dziewczyny jak wyluzować i nie myśleć cały czas o dziecku i jego pragnieniu jak dupa blada puki co?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
ja zaczęłam od pisania z Wami o różnych sprawach, robię sobie pomiary temp i notuję objawy, ale nie zagłębiam się w super analizy. Robię to dla siebie, żeby nie przeoczyć owu. Zauważyłam, że dzielenie się z mężem różnymi informacjami o cyklu powoduje, że się chłopak biedny stresuje bardziej niż to konieczne, więc obserwacje są trochę poza nim i nie wie kiedy dla nas jest najlepszy momentStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
też staramy się działać bardziej dla przyjemności, więc czytam więcej o seksie i urozmaiceniach ☺ skoro się starać to tylko tak, żeby zawsze było miło hihiStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Byłam dziś na monitoringu owulacji pierwszy raz. I wyszło że nie wiadomo czy była czy będzie. Lewy jajnik 20 mm a prawy 10 mm. Denerwuje się strasznie że nic nie będzie z dzidziusia. Od 14 marca jestem na bromergonie. Od 15.03 miałam długa miesiączkę i dalej mam lekki plamienia. Gin nie była w stanie mi powiedzieć czy mam owulację. Boje się strasznie że ten bronergon nie wywoła mi tej owulacji i zeswiruje jeszcze bardziej.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
madzikow wrote:ja zaczęłam od pisania z Wami o różnych sprawach, robię sobie pomiary temp i notuję objawy, ale nie zagłębiam się w super analizy. Robię to dla siebie, żeby nie przeoczyć owu. Zauważyłam, że dzielenie się z mężem różnymi informacjami o cyklu powoduje, że się chłopak biedny stresuje bardziej niż to konieczne, więc obserwacje są trochę poza nim i nie wie kiedy dla nas jest najlepszy moment
Plamka_92, futuremama, madzikow, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
mar1tusia wrote:Ja odkąd z wami zaczęłam pisać nie rozmawiam juz o tym z mężem bo chyba zaczął się przejmować że to może z nim coś jest nie tak, a wiadomo że to bardzo wpływa na ich męskość rozmowy z wami bardzo pomagają nie zwariować
Dokładnie Można się wyżalić, wygadać do woli i jeszcze każda z Was to zrozumie i pocieszymadzikow, mar1tusia lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)