Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda ja patrzę na swoje dziecko i nie wierzę, że on taki duży już jest
W sierpniu 3 latka, a niecały miesiąc później mamy 4 rocznicę Ślub też mi się wydaje, że wieki temu braliśmy.madzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale wtopę zaliczyłam no poprostu aż mi wstyd ale mój Luby przypomniał mi dzisiaj wieczorem że życzeń mu nie złożyłam a mi w tej gonitwie zamykania miesiąca w pracy wyleciało to z głowy, no nic muszę coś zorganizować w weekend żeby mu to jakoś zrekompensować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 21:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzikow wrote:Taka babka, dziewczyny co tam u Was? u Was też wiosennie i słonecznie, że aż chce się żyć?
Tak, pięknie jest i kolejne dni też się tak zapowiadają słoneczne i ciepłe od razu człowiek mniej marudzi :p
Kochana jak zdrówko?
madzikow lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
wysoka gorączka była tylko jednorazowym wyskokiem, ale niestety gardło nie przechodzi:( mam nadzieję że się to w angine nie przerodzi, walczęStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow wrote:wysoka gorączka była tylko jednorazowym wyskokiem, ale niestety gardło nie przechodzi:( mam nadzieję że się to w angine nie przerodzi, walczę
Na gardło polecam Strepsils intensive Dla mnie najlepszy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Hej dziewczyny. Wzialam wczoraj urlop i pojechaliśmy z Moim D do doliny Chochołowskiej na krokusy. Coś pięknego. Spacer 15 km. Czysta przyjemność i reset mózgu.
A tak poza tym całym z chillout to mam znowu krwawienie. Nie wiem czy to owulacyjne czy nie. Mam progesteron zrobić we wtorek. Żadnych objawów przed @ nie mam. Co prawda tak jak pisałam w środę miałam pęcherzyk lewy 20 mm a prawy 10mm. Wczoraj mnie całą drogę bolał prawy jajnik i po powrocie też. Mój test wczoraj z Afrodyta wyszedł inny niż zwykle ale pieron wie czy to akurat owulacyjny.
Dziś idę na imieniny do teściowej więc słońce mnie ominie niestety.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
mar1tusia wrote:Ja na gardło polecam UNIBEN jest to tańsza wersja tandum verde ale niczym sie od niego nie rozni składniki ma te same ale jest dużo tanszy
Taka babka dużo krokusów? Czy więcej ludzi?mar1tusia, Skarpeta lubią tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm