Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:W pierwszej chwili też się zastanawiałam, ale domyśliłam się że chyba chodzi o Ovufriend mam rację?
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnyZ racji przebywania na przymusowy urlopie byłam dzisiaj na usg u mojej ginekolog i jest pęcherzyk dominujący 13 mm w 16 dc przy cyklach długości 33-34 dni zobaczymy co będzie dalej niby za tydzień mam przyjść zobaczyć czy była owulacja
futuremama, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Futuremama on już zdrowy za to podzielił się ze mną i tak zostałam z przeziębieniem wraz z zapaleniem krtani (nie mogę krzyczeć chyba Luby jest szczęśliwy )
Skarpeta wrote:dziewczyny, myslę żeby iść na monitoring, podpowiecie cos kiedy w którym dniu cyklu? moje średnio po 35 dni; czy to kwestia indywidualna i lekarz decyduje?
Lekarz powinien ci powiedzieć kiedy najlepiej zacząć monitoring. Ja mam cykle ok 33-34 dni więc kazała mi przyjść w okolicach 17 dc bo wcześniej za wiele nie widać było za tydzień idę znowu ale już pewnie będzie po przynajmniej się dowiem czy była owulacja.Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zdrówka, zdrówka, zdrówka :*
Ja wczoraj dostałam wyniki posiewu z pochwy który robiłam do HSG i na szczęście wyniki są dobre
Było podejrzenie, że coś urośnie, bo u mojego męża w posiewie nasienia coś wyszło.
Tylko teraz co ze staraniami po HSG jak mąż będzie po antybiotykoterapii
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ania co za paskudnik U nas była seria jelitówki, ale póki co się trzymam i po cichutku mam nadzieję, że mnie nie dorwie
Zdrówka dziewczyny
Uważaj na siebie i nie daj się jelitówce i współczuje tego co miałaś w domu bo pewnie było "ciekawie" i na nudę nie narzekałaś -
nick nieaktualny
-
ruda90 wrote:dziewczyny mam pytanie chodzę na siłownie i ćwiczenia energy jump -energiczne skoki na trampolinie czy to może zagrozić mojej potencjalnej ciąży i np zagnieżdżaniu się zarodka ?
Podpinam się pod pytanie9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
ruda mi się wydaje, że nie powinno skoro ćwiczysz regularnie i już wcześniej Inna bajka jak nigdy nie ćwiczyłaś a nagle zaczynasz ale wiadomo pewności nie mam Pewnie tylko lekarz coś konkretnie może powiedzieć.
-
ruda90 wrote:jak często chodzić na energy jump ? ja raz lub 2 razy w tygodniu
Chodzę z reguły raz w tygodniu a reszta siłka.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C