Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny udało się. Beta hcg na poziomie 920 5 tydzien ciąży. Teraz muszę znaleźć dobrego lekarza na NFZ w Katowicach lub Siemianowicach polecicie kogoś?
mar1tusia, Skarpeta, Taka_Babka, futuremama, Marza89, madzikow, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
madzikow wrote:właśnie nim się lecze☺ jest super☺ ale tabletki też dokupione które Plamka poleciła ☺
Taka babka dużo krokusów? Czy więcej ludzi?
kurde i mnie dopadło od wczoraj... chyba mnie troszkę w piątek przewiało... ja kupie co będzieStaramy się o dzidziusia -
Skarpeta wrote:kurde i mnie dopadło od wczoraj... chyba mnie troszkę w piątek przewiało... ja kupie co będzie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mam dziś kryzys, cały czas myślę tylko o sexie dziecku, owulacji. Skupić się nie mogę na niczym. Pewnie dlatego że mój D poszedł na 48 do pracy i straty mogą być gdyby się okazało że owulacja była akurat teraz. Eh...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyJa za to o niczym nie myślę już dawno tak źle się nie czułam katar zatkane zatoki ból głowy kaszel a do tego wszystkiego prawdopodobnie zapalenie krtani a być może nawet tchawicy mam nadzieję że dzisiaj mam kryzys bo inaczej pewnie na antybiotyku i l4 się skończy
-
Ja mam 18dc i już dostaje świra to jest straszne... jutro pierwszy dzień w pracy po tygodniowej nieobecności nie wiem jak ja to wytrzymam
Gratuluję kobietkom, którym się udało Dużo zdrówka życzę
Taka_babka niestety my kobietki tak mamy że o wszystkim myślimy... kiedy wstajemy, kiedy jedziemy do pracy, jesteśmy w pracy, kiedy zasypiamy non stop myślimy ! Zwariować można...
-
mam do Was pytanie: czy jak OF wytyczył mi w tym cyklu owu to na podstawie kolejnych danych może ją przesunąć jeszcze na inny późniejszy dzień?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm