Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzmoni, elaborat był głównie do Ciebie;) no ale postaram się podsumować: u nas 5cs, ja bez szczegółowych badań, bo w miarę regularnie są cykle i owu też widać było kilka razy na usg, o mężu to nie wspominam, bo on to dopiero zdrowy jak koń kusi mnie żeby go wysłać na badanie z ruchliwością plemniczków, ale na razie go nie męczę. Skupiłam się na własnej obserwacji, może działaliśmy nie do końca w dobre dni... pewnie w święta znowu wysłuchamy od rodziny swoje, ale trudno...może się kiedyś doczekają
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow Ty się rodziną nie przejmuj, wiem że ciężko. Ale naprawdę macie swój stres i chęci, nie dokładaj sobie do głowy presji rodziny :*
Mnie strasznie bolało kiedy wiedzieliśmy, że chcemy ale trochę musimy wytrzymać a wielu cisnęło kiedy drugie, małemu przydałoby się rodzeństwo, najlepeija mała różnica itd...
Wczoraj zaliczyłam zgon po 19 chwilę jak się położyłam w dresach tak o 4 mały mnie obudził i dopiero się przebrałam żeby pospać 1,5h i stwierdził że mamie już wystarczy
Dziś też bladzioch... jedziemy na święta do mamy. Muszę się powstrzymać żeby testu nie zabrać bo bez sensu codzienniemadzikow lubi tę wiadomość
-
Aguś na ten etap oczywiście że tak, gtratuluje :* ale najwięcej Ci powie przyrost nalepiej po 48h. Są kalkulatory które liczą, generalnie najlepiej żeby się podwoiła w tym czasie
Skarpeta, Aguś 90, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam dużo spokoju, radości i błogosławieństwa w te święta. Niech wasze marzenia się spełnią, groszki niech się pojawiają i w zdrowiu rosną :* Wszystkiego zielonego :*
Skarpeta, madzikow, mar1tusia, Marza89 lubią tę wiadomość
-
madzikow wrote:Kuzmoni, elaborat był głównie do Ciebie;) no ale postaram się podsumować: u nas 5cs, ja bez szczegółowych badań, bo w miarę regularnie są cykle i owu też widać było kilka razy na usg, o mężu to nie wspominam, bo on to dopiero zdrowy jak koń kusi mnie żeby go wysłać na badanie z ruchliwością plemniczków, ale na razie go nie męczę. Skupiłam się na własnej obserwacji, może działaliśmy nie do końca w dobre dni... pewnie w święta znowu wysłuchamy od rodziny swoje, ale trudno...może się kiedyś doczekają
nie ma się co przejmować rodziną ... u nas jest tak samo...życze powodzenia i zarażajmy się od tych co już swoje zielone kropeczki ujrzałymadzikow lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
futuremama wrote:Skarpeta kozak z Ciebie To nie... moja kondycja w takim ukladzie nie istnieje porównując z Tobą. Tak jaka Plamka mówi... Kiedyś zawody, potem trochę hobbystycznie a ostatnio się wybrałam to tylko 3 km zaliczyłam
hahah no dzięki, ale bez przesady...a i 3km to już na prawdę duzo serioStaramy się o dzidziusia -
Cześć dziewczyny, mam problem mianowicie cykle mam 26-28 dni. 21.02 miałam @ standardowo 6 dni. Następnie ostatni cykl trwał aż 36 dni, przez kolejne 2 dni miałam lekkie krwawienie i dzisiaj ani śladu @. Moglabym pomyslec ze jestem w ciazy gdyby nie spadek temperatury. Czy któraś tak miała ?? Co myślicie o moim przypadku? boje się trochę ehh a dodam ze mieszkam w Bxl i do mojego ginekologa sa okropne kolejki, w dodatku święta . Przez ten czas chyba zwariuje. Sama nie wiem na co liczę heh
-
Witam,
jestem tu nowa,mam 29 lat a w październiku 2016 poroniłam pierwszą ciążę - 6 tydz. - później zmieniłam pracę i tak czekam na umowę na czas nieokreślony, którą mam dostać teraz w maju.... Od dwóch miesięcy robię testy owulacyjne ale wychodzą negatywne.. Zobaczymy jak będzie, gdy już zaczniemy się staraćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 18:39
-
Hej Marza przykro mi z powodu pierwszego maluszka ale mam nadzieję, że teraz Wam się szybko uda i już wszystko będzie dobrze
Ja niestety pracę też mam dość nową, ale jakbym miała czekać do umowy na czas nieokreślony to do końca roku. No nic zobaczymy