Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej Kuzmoni to przykre wieści ale ważne, że wiecie na czym stoicie - niektórzy długo szukają u siebie przyczyny, a Wy już możecie szukać specjalistów, którzy Wam pomogą :* trzymam kciuki mocno, a teraz dajcie sobie chwilę oddechu
Kuzmoni lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
futuremama wrote:Kuzmoni poczytaj wątki, nie raz dziewczyny pisały o różnych rzeczach które pomagały polepszyć morfologię... kurcze mało się na tym znam, ale jakieś sumplementy, zmianavtrybu życia itd. Ponoć czasami pomagao
Ponoć dieta, właśnie zmiana trybu życia, suplementy i można tym dużo zdziałać
Mój mąż mimo dobrych wyników nasienia ma brać FertilMan plus. Tak mu polecił lekarz, że jest to niestety drogi ale bardzo dobry suplement
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Wlasnie juz zaczynamy zmieniac swoj tryb.. Of listopada silka , juz 1.5 miesiaca bez alkoholu, nawet mniej kawy zaczal pic. Miesiac faszeruje sie wlasnie fertil man plus. I mace zaczal brać. Na pewno za 3 miesiace znów się zbada. Chce być dobrej myśli ale nie wychodziZaczynam 12 cs o 1 dziecko.
-
ruda90 wrote:zaczynacie starania z kompletem badań ? my zaczynamy bez niczego jesteśmy zdrowi tylko morfologia
Wiec teraz kolej na meza...Przede mna tez jeszcze szereg badan pewnie... -
Czyli jednak nie zwariowałam do końca (a już miałam takie myśli ) a ten okropny ból przed wczoraj to chyba groszek z impetem pokazał - O! Tu się wgryzę i zamieszkam Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i Was wszystkie pozarażam :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe72abb5875.jpgmadzikow lubi tę wiadomość
-
Plamka nie idę I tak bym nie sprawdziła przyrostu bo święta. No i zobaczymy jutro jeszcze test. Jak będzie coś niejasne to pójdę
Cieszę się ale to jest taka abstrakcja, wciąż i tyle rzeczy jeszcze może pójść nie tak, że wiesz... nawet jakbym teraz zobaczyła prawidłowy przyrost to nie daje i tak gwarancji. -
nick nieaktualny
-
madzikow wrote:ojej Kuzmoni to przykre wieści ale ważne, że wiecie na czym stoicie - niektórzy długo szukają u siebie przyczyny, a Wy już możecie szukać specjalistów, którzy Wam pomogą :* trzymam kciuki mocno, a teraz dajcie sobie chwilę oddechu
Plamka my chyba też odpuscimy już ten cykl, w sensie psychicznym bo nic nie stoi nas przeszkodzie aby fizycznie działać. Trzymamy też za Was kciukimadzikow lubi tę wiadomość
Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
futuremama wrote:Czyli jednak nie zwariowałam do końca (a już miałam takie myśli ) a ten okropny ból przed wczoraj to chyba groszek z impetem pokazał - O! Tu się wgryzę i zamieszkam Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i Was wszystkie pozarażam :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe72abb5875.jpg -
futuremama wrote:Czyli jednak nie zwariowałam do końca (a już miałam takie myśli ) a ten okropny ból przed wczoraj to chyba groszek z impetem pokazał - O! Tu się wgryzę i zamieszkam Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i Was wszystkie pozarażam :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe72abb5875.jpg30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dzięki dziewczyny Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Wiruski zostawiam, i z Wami i tak będę dalej wiernie kibicować.
W tej całej beznadziejności dookoła, jeszcze wczoraj kłótnie rodzinne... po prostu najchętniej uciec jak najdalej i nie ma gdzie. I tak co chwilę zaglądam na ten test, a wszystko inne staje się mniej ważne.
Mam nadzieję, że zaraże Was -
Hej dziewczyny, czytam i się zachwycam future ogromne gratulacje, na pewno będzie wszystko dobrze zobaczysz
ja dziś odstawiłam dupka, zastanawiam się czy przyjdzie okres czy nie za te dwa trzy dni... bo w sumie przede wszystkim na wyregulowanie cyklu go brałam... no ewentualnie na podtrzymanie jakby jakis cud... od 3 dni miewam bóle w prawym jajniku... a dziś w nocy do teraz... chyba już przesadza...a miałam w planie pobiegac bo mam dzis wolne i chciałam skorzystać...
ale oczywiście już się teraz zastanawiam... kurde czy możliwe żeby owulka była np dziś? nie wiem sama nie mierze tempki a testy owulacyjne pokazywały tylko jasną kreskę , kobieta ma przesrane... nie wiem zcemu się w ogóle zadręczam tymi myslami, po co dociekam... i tak co ma byc to będzie...ale jednak nadzieja matką głupich ...doszukuje się i zastanawiam... czy z tego cyklu może sie coś wykluć? hehehe tak się tylko chciałam podzielic tymi swoimi rozkminami ;p spokojnego piatku... owocnego ;p pozdrawiam kochane mojeStaramy się o dzidziusia -
Skarpeta doskonale rozumiem Twoje rozterki
Co do biegania jeśli dotychczas byłaś aktywna bieganie nie powinno rzaczej szkodzić, oczywiście bez przeginania
Ja ostatnio też co prawda na orbitreku pobiegałam i poszłam na zdrowy kręgosłup Wczoraj nie zdążyłam więc trochę km szybszym spacerem zaliczyłam. Dziś miałam iść na basen ale zaliczam porządki na korzyść aktywności Może jutro mi się uda zaliczyć zajęcia lub basenSkarpeta lubi tę wiadomość