Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć ja już po wizycie u endokrynologa i jak ona stwierdziła nie widzi przeciwskazań do starania o dziecko reszta w rękach ginekologa w każdym razie dobrze reaguje na leczenie wyniki są dużo lepsze niż pół roku temu więc czekam na wizytę u ginekolog i zobaczymy co dalej
madzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj rozmawiałam z lekarzem, który ma mi wykonywać HSG Szczerze myślałam, że to będzie tak szybciutko, zaraz się umówię na zabieg, jak tylko skończy mi się okres i i będzie z głowy. A się okazuje, że tu mnóstwo przygotowań jest Przekazał mi tyyyle informacji, że mój mózg aż parował, nie dało się wszystkiego spamiętać :p
Ale lekarz bardzo przyjemny, ma mi wysłać rozpiskę co mam kiedy zrobić, mam śmiało dzwonić w razie pytań, wątpliwości
Jak zajdę w ciążę to już chyba wiem kto będzie moim lekarzem prowadzącym hahamadzikow lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka... Wiec powodzenia.. Zebys to ogarnela i jak najszybciej byla po fajnie ze znalazlas dobrego lekarza. Ja powiem szczerze nie wiem do kogo pojde jak zajde, wiec fajnie ze znasz kogos ogarnietego, powodzonka.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualny
-
Właśnie nie Lekarz powiedział, że ten cykl zupełnie odpuszczamy i zrobimy w następnym jeśli wszystkie badania będą w normie Teraz mam w połowie cyklu zrobić posiew z pochwy i prawdopodobnie będzie jakaś antybiotykoterapia, bo u mojego męża w posiewie coś wyszło, a skoro On ma to pewnie i ja już mam :p Dodatkowo jakieś leki przeciwzapalne dopochwowe, przed samym zabiegiem też jakiś antybiotyk mam brać wszystko w ramach takiego "zabezpieczenia". Teraz z mężem jeśli chcemy to tylko z prezerwatywą, a w następnym cyklu oczywiście absolutny zakaz
Przed zabiegiem też sporo badań krwi: morfologia, crp, proby wątrobowe, tsh, kreatynina i nie wiem co jeszcze.
Mówię Wam, taka fachura, że nawet nie jest mi szkoda że muszę chwilowo przerwać starania Cieszę się że to wszystko ma być tak porządnie zrobione
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
A ja dziewczyny jestem dziś załamana. Mąż odebrał wyniki nasienia i są fatalne... Morfologia 1%, i ruchliwość tylko 15% pozostałe parametry niby w normie ale ilość plemników jest też w dolnej granicy. Przy takim wyniku nie mamy najmniejszych szans na fasolkę. Musimy teraz szukać jakiejś kliniki i zacząć leczenie, skuter jestem zalamana ;(Zaczynam 12 cs o 1 dziecko.
-
Kuzmoni wrote:A ja dziewczyny jestem dziś załamana. Mąż odebrał wyniki nasienia i są fatalne... Morfologia 1%, i ruchliwość tylko 15% pozostałe parametry niby w normie ale ilość plemników jest też w dolnej granicy. Przy takim wyniku nie mamy najmniejszych szans na fasolkę. Musimy teraz szukać jakiejś kliniki i zacząć leczenie, skuter jestem zalamana ;(
Ale nasienie chyba da się jakoś "podkręcić", nie raz dziewczyny na forum pisały, że mimo beznadziejnych wyników męża udawało się zajść naturalnie, więc i u Was jest szansa
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kuzmoni poczytaj wątki, nie raz dziewczyny pisały o różnych rzeczach które pomagały polepszyć morfologię... kurcze mało się na tym znam, ale jakieś sumplementy, zmianavtrybu życia itd. Ponoć czasami pomagao