Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Skarpeta doskonale rozumiem Twoje rozterki
Co do biegania jeśli dotychczas byłaś aktywna bieganie nie powinno rzaczej szkodzić, oczywiście bez przeginania
Ja ostatnio też co prawda na orbitreku pobiegałam i poszłam na zdrowy kręgosłup Wczoraj nie zdążyłam więc trochę km szybszym spacerem zaliczyłam. Dziś miałam iść na basen ale zaliczam porządki na korzyść aktywności Może jutro mi się uda zaliczyć zajęcia lub basen
hehe no tak przecież każda która tu z nami jest z pewnością rozumie ;p
wiesz future nie martwie się raczej tym że moje bieganie mogłoby coś tam zadziałać niekorzystnie... zwyczajnie boli... nie wiem czy dam radę nawet piątkę z tym bólem... a wiecie że kiedys myśłałam że ten mój ból to wyrostek... za małolata ... hahaha teraz sie smieje z tegooo
future co chwila zaglądam na tą Twoją krechę no piękna jest...
ja też zaliczam dziś i porządki... w zeszły weekend były okna dziś reszta ;p
uwielbiam orbitreka... a na basenie przyznam sie dawno nie byłam... oj dałas mi do myślenia... chyba jakiś basen neibawem zaliczę nie zeby jakoś mocno pływać... ;pStaramy się o dzidziusia -
Ja wróciłam do basenu w lutym, nie żeby jakoś bardzo często... ale jak nie ma dużo ludzi to lubie, na spokojnie, bez spiny popływać.
Ja cały dzień co chwilę na tem test patrzeć. Wyschnięty i tą kreskę dobrze widać. Patrzę i jakby to nie moje było Jakaś wizyta, pierwszy trymestr czy termin porodu... abstrakcja. Za wcześnie zdecydowanie i obawa jak ja to w pracy powiem...Skarpeta lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Plamka nie idę I tak bym nie sprawdziła przyrostu bo święta. No i zobaczymy jutro jeszcze test. Jak będzie coś niejasne to pójdę
Cieszę się ale to jest taka abstrakcja, wciąż i tyle rzeczy jeszcze może pójść nie tak, że wiesz... nawet jakbym teraz zobaczyła prawidłowy przyrost to nie daje i tak gwarancji.
Musi być wszystko dobrze Ja innej opcji nie przyjmuję
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Skarpeta wrote:Hej dziewczyny, czytam i się zachwycam future ogromne gratulacje, na pewno będzie wszystko dobrze zobaczysz
ja dziś odstawiłam dupka, zastanawiam się czy przyjdzie okres czy nie za te dwa trzy dni... bo w sumie przede wszystkim na wyregulowanie cyklu go brałam... no ewentualnie na podtrzymanie jakby jakis cud... od 3 dni miewam bóle w prawym jajniku... a dziś w nocy do teraz... chyba już przesadza...a miałam w planie pobiegac bo mam dzis wolne i chciałam skorzystać...
ale oczywiście już się teraz zastanawiam... kurde czy możliwe żeby owulka była np dziś? nie wiem sama nie mierze tempki a testy owulacyjne pokazywały tylko jasną kreskę , kobieta ma przesrane... nie wiem zcemu się w ogóle zadręczam tymi myslami, po co dociekam... i tak co ma byc to będzie...ale jednak nadzieja matką głupich ...doszukuje się i zastanawiam... czy z tego cyklu może sie coś wykluć? hehehe tak się tylko chciałam podzielic tymi swoimi rozkminami ;p spokojnego piatku... owocnego ;p pozdrawiam kochane moje
Chyba każda z nas się doszukuje i ma nadzieję takie już jesteśmySkarpeta lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
futuremama wrote:Czyli jednak nie zwariowałam do końca (a już miałam takie myśli ) a ten okropny ból przed wczoraj to chyba groszek z impetem pokazał - O! Tu się wgryzę i zamieszkam Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i Was wszystkie pozarażam :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe72abb5875.jpg
Wiec sie doczekalam!!!!
Brawo gratulacje
Plamka zaraz ty bedziesz nastepna bo jeszcze czekam na ciebie nie zapominajPlamka_92, Skarpeta, futuremama lubią tę wiadomość
Pcos
-
Lola_M wrote:Wiec sie doczekalam!!!!
Brawo gratulacje
Plamka zaraz ty bedziesz nastepna bo jeszcze czekam na ciebie nie zapominaj
KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 15:55
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Chyba każda z nas się doszukuje i ma nadzieję takie już jesteśmy
takie już jesteśmy kobiety hehehe
ale poszłąm pobiegac... nie wytrzymałam 9km na te świeta i od razu lepiej ale ból nie minął... ale nie zanudzam ;pStaramy się o dzidziusia -
hahah no biegam prawie 3 lata juz... na 30 urodziny maraton przebiegłam zostało mi się zmierzyć z tymi jakimiś ultrasami i innymi... ale to może kiedyś ;p
dla mnie 9km szału nie robi już... ale jak zaczynałam to jak mnei obecny mąż przeciągnął na 2 km to myślałam że go zabije...
polecam każdą aktywność a bieganie ... to mój taki nałóg ale pozytywny chybaPlamka_92 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie czy mogę wierzyć testowi ciazowemu pozytywnemu zrobionemu trzy dni przed terminem miesiączki,5 cykli staramy się z mężem o drugie dziecko i teraz trzy dni przed okresem miałam silny ból brzucha i piersi jak nigdy zrobiłam test a nawet cztery wczoraj dwa i dziś dwa pokazują dwie kreski ale nie wiem czy mu wierzyć a wizytę u lekarza mam dopiero 21.04 zrobiłam beta dziś ale wynik dopiero może być we wtorek bo święta
-
Skarpeta wrote:hahah no biegam prawie 3 lata juz... na 30 urodziny maraton przebiegłam zostało mi się zmierzyć z tymi jakimiś ultrasami i innymi... ale to może kiedyś ;p
dla mnie 9km szału nie robi już... ale jak zaczynałam to jak mnei obecny mąż przeciągnął na 2 km to myślałam że go zabije...
polecam każdą aktywność a bieganie ... to mój taki nałóg ale pozytywny chyba
Szacunek naprawdę
Ze mnie to leń okrutny
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Skarpeta wrote:oj dziękuję...
każdy ma jakąś zajawkę... Ty pewnie masz jakąś inną ;p
Jak chodziłam jeszcze do szkoły to lubiłam biegać często brałam udział w różnych biegach Co prawda nie byłam w tym jakaś wybitna, ale sprawiało mi to przyjemność
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Aguś 90 wrote:Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie czy mogę wierzyć testowi ciazowemu pozytywnemu zrobionemu trzy dni przed terminem miesiączki,5 cykli staramy się z mężem o drugie dziecko i teraz trzy dni przed okresem miałam silny ból brzucha i piersi jak nigdy zrobiłam test a nawet cztery wczoraj dwa i dziś dwa pokazują dwie kreski ale nie wiem czy mu wierzyć a wizytę u lekarza mam dopiero 21.04 zrobiłam beta dziś ale wynik dopiero może być we wtorek bo święta
4 pozytywne testy? to chyba nie ma żadnych wątpliwości GratulacjeAguś 90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Aguś 90 wrote:Tak na każdym jest dwie kreski jeszcze czekam na wyniki bety w niecierpliwości co chwilę sprawdzam czy już jest
Ja pewnie będę chciała na koniec kwietnia się umówić jakoś
Lola M dobrze Cię widzieć :*
Dla mnie to wysoki poziom abstrakcji jeszczeAguś 90, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
Skarpeta kozak z Ciebie To nie... moja kondycja w takim ukladzie nie istnieje porównując z Tobą. Tak jaka Plamka mówi... Kiedyś zawody, potem trochę hobbystycznie a ostatnio się wybrałam to tylko 3 km zaliczyłam
Skarpeta lubi tę wiadomość