Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 Ruda90 mój mąż dokładnie tak samo... myśli, że już w ciąży jestem a dziś 20 dc xD i że napewno się udało.. widocznie faceci tak mają
Ruda90 ja mam tak samo, nigdy nie wiem kiedy ovu. Niby czasami coś tam czuję, ale to nawet ze 3 razy w cyklu... śluzu nie mam jakoś dużo...
Mar1tusia 6 dc to jakoś szybko jak na ovu, ale ja w tym cyklu też miałam jakieś dziwne bóle zaraz po okresie... ale ta Twoja blada kreska na teście, więc może masz tak wcześnie ovu..chociaż wątpię, więc może lepiej wyleczyć infekcję i po znów się starać ?
Agura ja też zaczynałam bez badań, do tej pory nie robiłam, mimo, że ciąża obumarła. Mówią, że tak bywa, jeśli się powtórzy wtedy badania.
Kuzmoni życzę powodzenia w znalezieniu przyczyny niepowodzeń.
Ruda 90 ja mam 26 w tym roku mąż 30
Futuremama życzę Ci tych 2 kresek na te święta!!! Ja tydzień po testuje
Plamka Mar1tusia dołanczam się do rocznika 92 Ja jestem z października
mar1tusia lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Futuremama! mega mocno trzymam kciuki za Ciebie
my święta też po macoszemu trochę traktujemy... bardziej mi zależy, żeby poukładać sobie kilka spraw w głowie i po prostu rodzinnie spędzić czas.
u mnie owu jakoś tydzień po świętach, więc ochoczo zapisuję się na majówkowe testowanie
ja i mąż po 29 latSkarpeta lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Dziś temp. spadła i chciałam wierzyć że grosze robi sobie miejsce. A teraz... złapał mnie tak okropny kłująco-ciągnąco-ściskający ból, aż do pachwiny że zdycham. Nie mam nospy bo nie używam jedynie termofor. Może magnez. Ale wiara uleciała.
-
Kuzmoni wrote:Btw kupiłam 50 testów owulacyjnych na allegro z niebieska końcówka. Dopiero później wyczytałam że to szajs. Jak tylko przyjdą będę robić 3 razy dziennie... Moze coś wyjdzie z tego.
-
futuremama wrote:Dziś temp. spadła i chciałam wierzyć że grosze robi sobie miejsce. A teraz... złapał mnie tak okropny kłująco-ciągnąco-ściskający ból, aż do pachwiny że zdycham. Nie mam nospy bo nie używam jedynie termofor. Może magnez. Ale wiara uleciała.
-
bąbel922 wrote:Plamka_92 Ruda90 mój mąż dokładnie tak samo... myśli, że już w ciąży jestem a dziś 20 dc xD i że napewno się udało.. widocznie faceci tak mają
Ruda90 ja mam tak samo, nigdy nie wiem kiedy ovu. Niby czasami coś tam czuję, ale to nawet ze 3 razy w cyklu... śluzu nie mam jakoś dużo...
Mar1tusia 6 dc to jakoś szybko jak na ovu, ale ja w tym cyklu też miałam jakieś dziwne bóle zaraz po okresie... ale ta Twoja blada kreska na teście, więc może masz tak wcześnie ovu..chociaż wątpię, więc może lepiej wyleczyć infekcję i po znów się starać ?
Agura ja też zaczynałam bez badań, do tej pory nie robiłam, mimo, że ciąża obumarła. Mówią, że tak bywa, jeśli się powtórzy wtedy badania.
Kuzmoni życzę powodzenia w znalezieniu przyczyny niepowodzeń.
Ja też z października!
Ruda 90 ja mam 26 w tym roku mąż 30
Futuremama życzę Ci tych 2 kresek na te święta!!! Ja tydzień po testuje
Plamka Mar1tusia dołanczam się do rocznika 92 Ja jestem z października
Ja też z października!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 00:02
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
futuremama wrote:Dziś temp. spadła i chciałam wierzyć że grosze robi sobie miejsce. A teraz... złapał mnie tak okropny kłująco-ciągnąco-ściskający ból, aż do pachwiny że zdycham. Nie mam nospy bo nie używam jedynie termofor. Może magnez. Ale wiara uleciała.
Futuremama trzymam kciuki zeby wszystko było ok
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziękuję dziewczyny Z spanikowałam strasznie.
Powiem Wam, że przedziwna akcja. Myślałam że już jakieś zapalenie jajnika albo kamica nerkowa Nerka mi raz dała czadu i ból był podobny ale wyżej.
Dziś nie ma śladu po wczorajszym wieczorze, uczucie jak codzień ostatnio. No dobra może rzeczywiście trochę bardziej z prawej strony.madzikow lubi tę wiadomość