Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu no ja będę próbować wyluzować bo mam plan działania na dalsze cykle więc może się uda
Ojej się nie dziwię że się wystraszyliscie oboje ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło to najważniejsze że z dzidzią wszystko okAnia95, Malwa133 lubią tę wiadomość
-
Lola jakie efekty dał u Ciebie letrozol?
Ag mój też w piątek
Co do kasy to przestałam liczyć, ale już będzie pewnie z 4-5 tys... Teraz 800 zł za zabieg, potem miesiąc przerwy i inseminacja też pewnie z 800...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Lajni85 wrote:Lola jakie efekty dał u Ciebie letrozol?
Ag mój też w piątek
Co do kasy to przestałam liczyć, ale już będzie pewnie z 4-5 tys... Teraz 800 zł za zabieg, potem miesiąc przerwy i inseminacja też pewnie z 800...
Jakie efekty?? Mój efekt leży obok mnie i sobie gaworzy:)
Stosowalam lamette i zastrzyk owitrelle
A letrozol jest dobry bo nie uposledza endometrium tak jak cło. Kiedy zaszła w ciążę miałam Endo 14 mmLajni85 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Lola jakie efekty dał u Ciebie letrozol?
Ag mój też w piątek
Co do kasy to przestałam liczyć, ale już będzie pewnie z 4-5 tys... Teraz 800 zł za zabieg, potem miesiąc przerwy i inseminacja też pewnie z 800...
To trzymam kciuki za Twojego A Ty trzymaj za nas hihi. Co to za czasy, że zamiast na randki chodzi się do kliniki... do pokoiku..heh.. -
Lola_M wrote:Jakie efekty?? Mój efekt leży obok mnie i sobie gaworzy:)
Stosowalam lamette i zastrzyk owitrelle
A letrozol jest dobry bo nie uposledza endometrium tak jak cło. Kiedy zaszła w ciążę miałam Endo 14 mm
Chciałabym chciała lalala takiego gaworzącego byłam na clo ale coś było nie tak ze sluzem, bo go praktycznie nie było. Lamette miałam 1 cykl.
Ag no cóż, pokoik zwierzeń czeka na Panów trzymam kciuki za Was!!!
Mój opowiadał, że była tam kanapa, ale jak sobie pomyślał, ile może być zarazkow to wolał na stojąco :p01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Lajni85 wrote:Chciałabym chciała lalala takiego gaworzącego byłam na clo ale coś było nie tak ze sluzem, bo go praktycznie nie było. Lamette miałam 1 cykl.
To jeszcze wszystko przed Tobą jak dopiero 1 cykl miałaś z lametta. Dużo dziewczyn zachodzi dzięki niej mi się udało za drugim razem z tym lekiem A wcześniej nie miałam nawet swojej owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 21:56
Pcos
-
nick nieaktualny
-
Lola mam pierwszy cykl stymulowany po miesiącu przerwy, więc zobaczymy
Ag a Ty idziesz z nim?
Kaga Shbg nie znam, ale masz w normie. Androstendion mam powyżej 4, ale nic z tym nie robimy na razie. Ty masz idealny!01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
MMT wrote:Pytanie do dziewczyn, które są w ciąży lub były. Pamiętacie jakie tętno miał wasz płód w 9/10 tc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 23:06
-
Kaga androstendion ładny
Ja się nauczyłam że jeśli coś jest w normie to jest dobrze
Ja miałam 4.66 przy normie 0.3-3.4
A co do shbg to zależy jaki będziesz miała testosteron bo narazie wynik też ładnyKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż jestem ciekawa czy badania nasienia będą lepsze niż w październiku do tego dorabiamy fragmentację dna i test hba. Wiecie może czy te wszystkie badania można zrobić z jednej próbki?
Ja robię hormony i monitoring. Mam to wszystko zorganizować żeby w 12-13 dc zrobić badania i przyjść na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 08:33
-
Kaga wyniki wyglądają ładnie, trzeba jeszcze czekać na testosteron bo sie to razem interpretuje z shgb.
Aniu wszystko z jednej próbki zrobią
Trzymam kciuki!
Ja też dziś idę swoje badania zrobićStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Dzięki:) tak więc... mam 27 lat, jestem z Lubelszczyzny, mieszkam na wsi. Mam psa pieszczocha, puchatą kotkę i przewspaniałego faceta;) staramy się niedługo bo od września, niestety na chwilę obecną na odległość. Dopiero w lecie wyleczyłam dużą nadżerkę, która też była hamulcem starań. Poza tym raczej nie mam problemów (albo o nich nie wiem;) ).
Pozdrawiam Was serdecznie no i życzę wiadomo czego;)