Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani wydaje mi się że coś tam jest a że na pewno w realu lepiej widać dlatego chyba się udało
I wcale się nie dziwię że Cię wykres podkusil do testu
Idziesz na bete? czy grzecznie czekasz -
Abi i bardzo dobre takie lenistwo
nie ma co szaleć tylko grzecznie czekać bo jeśli ciąża jest i jest zdrowa to będzie dziś, w sobotę i za tydzień
Takie niesmiałe gratulacje ode mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:A ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj...
I tak to wyglądało https://zapodaj.net/6bb7172a1fd0d.jpg.html, szczerze mówiąc to i ja na komputerze nie widzę ale na telefonie i na żywo jak najbardziej aż mężowi pokazałam i zapytałam czy przypadkiem nie wariuję... I stwierdził że i on coś widzi. Więc nie wytrzymałam i powtórzyłam tylko że po śniadaniu... https://zapodaj.net/6bb7172a1fd0d.jpg.html i ta sama historia na komputerze nie bardzo, w telefonie widzę i na żywo też...
Także w taki sposób narobiłam sobie mętliku w głowie... Termin @ w czwartek/piątek. A podkusił mnie wykres : https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Abbbi -
Abi po cichu gratuluję
ja pewnie bym nie wytrzymała na Twoim miejscu do soboty :p A na pewno bym powtórzyła test zobaczyć czy coś ciemnieje :p
Apropos, byłam dziś na usg genetycznym (12t4d) i wszystko z maluchem w porządkuna 60-70% rośnie nam synek
Ale łudzę się jeszcze, że będzie jednak Zosia
Wklejam zdjecie, zarażajcie się
MissKathy92, Daffi, Lajni85 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Drobinka jak coś to u nas też Zosia
jej właśnie zaliczyłam pierwsze wymioty w 12 tc to możliwe?
Co do wymiotów wszystko jest możliwemi co prawda mdłości się w miarę uspokoiły na tyle że spokojnie jadę autem, ale czasem się jeszcze zdarzy
może zjadłaś coś takiego co Ci nie podeszło
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Abi po cichu gratuluję
ja pewnie bym nie wytrzymała na Twoim miejscu do soboty :p A na pewno bym powtórzyła test zobaczyć czy coś ciemnieje :p
Apropos, byłam dziś na usg genetycznym (12t4d) i wszystko z maluchem w porządkuna 60-70% rośnie nam synek
Ale łudzę się jeszcze, że będzie jednak Zosia
Wklejam zdjecie, zarażajcie się
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:A Wy już wiecie na 100%? Robiłaś usg czy testy z krwi?
Co do wymiotów wszystko jest możliwemi co prawda mdłości się w miarę uspokoiły na tyle że spokojnie jadę autem, ale czasem się jeszcze zdarzy
może zjadłaś coś takiego co Ci nie podeszło
ale gdyby była dziewczynka to Zosia
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Sliczny maly czlowieczek. Tez chciałam małą Lilke a bedzie Filip albo Tymek
Podoba mi się imię Tymek
Jaka szkoda że nie można wybierać sobie płci co ?ale jakby tak można było to chyba faceci przestaliby istnieć
No nic, narazie się staram nie nastawiać, może odpadnie ten " spory wyrostek" jak to powiedziała Pani doktor i się wszystko zmieniA jak nie to trudno.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Malwa133 wrote:właśnie nie, raz mnie zemdiło tylko, a dzisiaj czułam się świetnie aż nagle jak mnie rozbolał żołądek to szok
super że świetnie się czujesz w ciąży- ja zawsze się tego obawiałam bo nie cierpię wymiotować ale teraz już mi wszystko jedno byle zajść w ciąże w końcu