Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani wydaje mi się że coś tam jest a że na pewno w realu lepiej widać dlatego chyba się udało
I wcale się nie dziwię że Cię wykres podkusil do testu
Idziesz na bete? czy grzecznie czekasz -
Abi i bardzo dobre takie lenistwo nie ma co szaleć tylko grzecznie czekać bo jeśli ciąża jest i jest zdrowa to będzie dziś, w sobotę i za tydzień
Takie niesmiałe gratulacje ode mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:A ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj...
I tak to wyglądało https://zapodaj.net/6bb7172a1fd0d.jpg.html, szczerze mówiąc to i ja na komputerze nie widzę ale na telefonie i na żywo jak najbardziej aż mężowi pokazałam i zapytałam czy przypadkiem nie wariuję... I stwierdził że i on coś widzi. Więc nie wytrzymałam i powtórzyłam tylko że po śniadaniu... https://zapodaj.net/6bb7172a1fd0d.jpg.html i ta sama historia na komputerze nie bardzo, w telefonie widzę i na żywo też...
Także w taki sposób narobiłam sobie mętliku w głowie... Termin @ w czwartek/piątek. A podkusił mnie wykres : https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Abbbi -
Abi po cichu gratuluję ja pewnie bym nie wytrzymała na Twoim miejscu do soboty :p A na pewno bym powtórzyła test zobaczyć czy coś ciemnieje :p
Apropos, byłam dziś na usg genetycznym (12t4d) i wszystko z maluchem w porządku na 60-70% rośnie nam synek Ale łudzę się jeszcze, że będzie jednak Zosia
Wklejam zdjecie, zarażajcie się
MissKathy92, Daffi, Lajni85 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Drobinka jak coś to u nas też Zosia jej właśnie zaliczyłam pierwsze wymioty w 12 tc to możliwe?
Co do wymiotów wszystko jest możliwe mi co prawda mdłości się w miarę uspokoiły na tyle że spokojnie jadę autem, ale czasem się jeszcze zdarzy może zjadłaś coś takiego co Ci nie podeszło
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Abi po cichu gratuluję ja pewnie bym nie wytrzymała na Twoim miejscu do soboty :p A na pewno bym powtórzyła test zobaczyć czy coś ciemnieje :p
Apropos, byłam dziś na usg genetycznym (12t4d) i wszystko z maluchem w porządku na 60-70% rośnie nam synek Ale łudzę się jeszcze, że będzie jednak Zosia
Wklejam zdjecie, zarażajcie się
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:A Wy już wiecie na 100%? Robiłaś usg czy testy z krwi?
Co do wymiotów wszystko jest możliwe mi co prawda mdłości się w miarę uspokoiły na tyle że spokojnie jadę autem, ale czasem się jeszcze zdarzy może zjadłaś coś takiego co Ci nie podeszło -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Sliczny maly czlowieczek. Tez chciałam małą Lilke a bedzie Filip albo Tymek
Podoba mi się imię Tymek
Jaka szkoda że nie można wybierać sobie płci co ? ale jakby tak można było to chyba faceci przestaliby istnieć
No nic, narazie się staram nie nastawiać, może odpadnie ten " spory wyrostek" jak to powiedziała Pani doktor i się wszystko zmieni A jak nie to trudno.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Malwa133 wrote:właśnie nie, raz mnie zemdiło tylko, a dzisiaj czułam się świetnie aż nagle jak mnie rozbolał żołądek to szok