Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola dziękuję :* zdrówka dla Synka i oby do wiosny!
Apple , a już myślałam, że nie wylapalam, a Ty się ukrywalas...ale się cieszę! :* Bezproblemowej ciąży Ci życzę!!!Lola_M, Applejoy lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ania95 wrote:Z Malwą wszystko ok usunęła konto, bo musiała się zdystansować.
ochlonie, odpocznie i wroci do nas z wiesciami z polowkowego ;p
u mnie stuknela 30tka szok! ale zlecialo.Ania95, Kropeczka85, didi123, Esti lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Daffi, te tygodnie lecą bardzo szybko... Też nie mogę uwierzyć, że za mną już 15 tygodni dopiero co miałam pozytywny test
-
Applejoy wrote:Kropeczko już od paru tygodni jestem w ciąży, nie chciałam za bardzo pisać bo nie wiedziałam czy ciąża się utrzyma (zreszta nadal nie wiem), ale teraz patrzę na to chyba bardziej optymistycznie.
Chory mąż to przechlapane... współczujemy wszystkie
Zdrówka dla Przemusia :* i dla mamusi też :*
Gratuluję!
Kropeczka Zdrówka dla Ciebie, męża i maleństwa!
Ja po krzywej cały dzień się męczę, no i wynik za wysoki i czekam do wizyty, zobaczę co mi powie. Mam nadzieję, że na diecie się skończy, bo ja i tak cukier odstawiłam przez nawracające infekcje.Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Lola_M wrote:No tak już masz 36 tyg to za niedługo możesz rodzic
Ja urodziłam w 38 tyg
A będziesz rodzic naturalnie czy cc -
Odebrałam ostatnie badanie Lubego i tak:
Morfologia 0% reszta w normach
Test hba 93% (norma od 80%)
Fragmentacja dna 14,8% (norma poniżej 25%)'
I bądź tu człowieku mądry. Zobaczę ci lekarz powie pewnie teraz u Lubego usg jąder a u mnie drożność.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
didi123 wrote:Gratuluję!
Kropeczka Zdrówka dla Ciebie, męża i maleństwa!
Ja po krzywej cały dzień się męczę, no i wynik za wysoki i czekam do wizyty, zobaczę co mi powie. Mam nadzieję, że na diecie się skończy, bo ja i tak cukier odstawiłam przez nawracające infekcje.
Niestety ale infekcje w ciąży to norma ja też przy tej ciąży miałam i ledwo wyleczylam A słodyczy jadłam mało co
A czym już leczylas te infekcje i jak dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 18:39
Pcos
-
Marza89 wrote:Nie mam planowanej cc, mam nadzieję, że będzie poród naturalny
Ja urodziłam dwoje już naturalnie da się przeżyć znieczulenia też nie miałam.
A po gg nie wiem jak jest jedne mówią że ok A inne że masakra więc ciężko powiedziecMarza89 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Applejoy wrote:Kropeczka gratulacje
Dziewczyny zwolnił się brzuszek która łapie pierwsza? Phia czy Ewa ?
Aaaaa ja już wiedziałam po tym poście! A pózniej jeszcze wstawilas listę staraczek oczywiście bez siebie czekałam aż się przyznasz i miałam nadzieje, że to nie przeoczenie tylko właśnie ciąża
Gratulacje Applejoy :-*
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Lola_M wrote:Niestety ale infekcje w ciąży to norma ja też przy tej ciąży miałam i ledwo wyleczylam A słodyczy jadłam mało co
A czym już leczylas te infekcje i jak dlugo
Tak leczyłam różnymi tabsami: pimafucin, gyno... coś tam (nie mam pamięci do leków), nystatyną , ok. 3 miesięcy i ciągle wracało, ale po odstawieniu słodyczy mam spokój na razie, więc to chyba od tego, bo nic innego nie zmieniałam. Po etapie codziennych wymiotów, zaczęłam jeść bardzo duże ilości czekolady- taka zachcianka.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm