Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chasia piękna beta zdrowo rosnijcie
Wybaczcie ale dziś nie jestem w stanie Was nadrobić wczoraj zaczęłam plamic wieczorem, dziś rano zalal mnie okres- cykl 27dni- najdłuższy w życiu dobrze że mi nic się nie wydłuża więcej bo szybciej możemy zacząć się starać w kolejnym- szóstym- cyklu
Ja dziś wróciłam do pracy po urlopie, ciężko było ale dałam radę
I od dziś jestem na diecie- więc też dodatkowy wkurw
Ale jest dobrze- nowy cykl, nowa dietka i do przodu
Życzę Wam miłego popołudnia ja właśnie wracam z pracy do męża -
Phia wrote:A ja dzis wieczorem mam zamiar ryczec i to dosłownie... Nie mam zalamki ani nic ale po prostu dostałam info ze szwagierka w ciazy... Niby sie ciesze ale w glebi duszy mysle czemu to nie u nas...
Nadrabiam dziewczyny powoli.
Phia.. rozumiem Cie u mnie tez dwie szwagierki staraja sie o dziecko i czekam kiedy powiem Mojemu ze na rodzinny obiad moze isc sam bo serce mi peknie...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Choasia gratulacje
Miałam dzis isc na te badania ale byla taka kolejka ze do pracy bym nie zdarzyła. Moze jutro pojde lub w srode. I tak do srody nici z sexu zatem mam dwa terminy.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Nadrabiam dziewczyny powoli.
Phia.. rozumiem Cie u mnie tez dwie szwagierki staraja sie o dziecko i czekam kiedy powiem Mojemu ze na rodzinny obiad moze isc sam bo serce mi peknie...
Ja bym na to nie czekala... Szwagierki nie sa winne tego ze zajsc nie mozesz a ich dzieciaczki tym bardziej... Ja sie cieszę z ich szczescia bo nawet jesli nam sie nie uda to moge malenstwa traktowac jak swoje i kochac z taka sama sila... -
Phia wrote:Ja bym na to nie czekala... Szwagierki nie sa winne tego ze zajsc nie mozesz a ich dzieciaczki tym bardziej... Ja sie cieszę z ich szczescia bo nawet jesli nam sie nie uda to moge malenstwa traktowac jak swoje i kochac z taka sama sila...
Ja bym nie potrafiła kochać tak samo dzieci szwagierek jak własnych.
To się tak mówi, że cudownie i w ogóle, ale to nigdy nie będą Twoje dzieci, Ty ich nie wychowasz i nigdy do Ciebie nie powiedzą "mamo", zawsze będziesz tylko ciocią
Co własne, to własne i nic tego nie zmieni według mnie. -
Phia wrote:Ja bym na to nie czekala... Szwagierki nie sa winne tego ze zajsc nie mozesz a ich dzieciaczki tym bardziej... Ja sie cieszę z ich szczescia bo nawet jesli nam sie nie uda to moge malenstwa traktowac jak swoje i kochac z taka sama sila...
Kocham już te co mają i traktuje jak swoje. Ale są rzeczy które bola bardziej niż najmocniejsza miesiaczka - to ból duszy i serca na ktore nie ma zadnego lekarstwa niestety. Ale został nam optymizm9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ania95 wrote:Ja bym nie potrafiła kochać tak samo dzieci szwagierek jak własnych.
To się tak mówi, że cudownie i w ogóle, ale to nigdy nie będą Twoje dzieci, Ty ich nie wychowasz i nigdy do Ciebie nie powiedzą "mamo", zawsze będziesz tylko ciocią
Co własne, to własne i nic tego nie zmieni według mnie.
I własnie te ostatnie zdania - nie usłyszysz "mamo"..9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Chasia wrote:W srode powtórze bete mam nadzieje że będzie większa bo już zgłupiałam teraz kiedy miałam owulację
Czy na 17dpo to wynik 94 jest ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 18:34
MammaN lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Taka_Babka ja Ciebie rozumiem. To jest ciężkie przeżycie kiedy inni szczęśliwie zachodzą i rodzą w rodzinie, a Ty sama masz problemy z jednej strony cudowna nowina - nowy członek rodziny, a z drugiej ból, że Ty nie jesteś na tym miejscu.
Moja szwagierka miała termin z córką na 29.06, ale urodziła 21.06 (ja miałam na ten dzień termin porodu, gdybym nie poroniła). Boli do tej pory, roczek w tym roku mała miała i nie byłam tak szczęśliwa jak wszyscy w rodzinie -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja bym nie potrafiła kochać tak samo dzieci szwagierek jak własnych.
Co własne, to własne i nic tego nie zmieni według mnie.
Wiem o tym doskonale... No nie ukrywajmy ale nie kazda w zyciu bd mogla uslyszec mamo i nie mowie tu o nas...
Ale ciocia jest rownie pieknym slowem i moze to ono bd potrawilo zdzialac cuda
I bd pozniej mamusiu xD
-
Phia wrote:Wiem o tym doskonale... No nie ukrywajmy ale nie kazda w zyciu bd mogla uslyszec mamo i nie mowie tu o nas...
Ale ciocia jest rownie pieknym slowem i moze to ono bd potrawilo zdzialac cuda
I bd pozniej mamusiu xD
Może jestem dziwna i nieczuła, ale na mnie słowo "ciocia" nie robi wrażenia i nie czuję się zaszczycona. Dopóki nie będę miała własnych dzieci to będę zawsze zazdrosna