Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny! Ja ide wypoczac i zrelaksowac sie na plaze z mezem, moze przestane myslec nad tym czy jestem w ciazy albo moze mam raka bo juz wszystko przewinelo mi sie przez mysli. Tak jak mowicie nie potrzebnie bralam testy i teraz sie zamartwiam. W sobote rano wyjezdzam, wieczorem bede juz w polsce i dam wam znac jak sie sytuacja potoczy powodzenia wam wszystkim i dziekuje bardzo za takie zaangazowanie ! Uwielbiam :+
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualnyMarkel wrote:Dobra dziewczyny! Ja ide wypoczac i zrelaksowac sie na plaze z mezem, moze przestane myslec nad tym czy jestem w ciazy albo moze mam raka bo juz wszystko przewinelo mi sie przez mysli. Tak jak mowicie nie potrzebnie bralam testy i teraz sie zamartwiam. W sobote rano wyjezdzam, wieczorem bede juz w polsce i dam wam znac jak sie sytuacja potoczy powodzenia wam wszystkim i dziekuje bardzo za takie zaangazowanie ! Uwielbiam :+
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Kochana zbieramy siły na następne testowanie
Zbieramy
Umówiłam się na 26.07, bo mnie jak zwykle wcisnęła po pacjentkach tylko na cyto, mam nadzieje, że @ przyjdzie do tego czasu. Może to i dobrze, zdążę porobić badanie te co chciałam. Może nic nie znajdę, ale będę spokojniejszaMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Applejoy wrote:Cześć Merkel
Witam na forum bo jeszcze nie było okazji. Jak masz na inię? Ps ja widzę cień cienia, wiec za tydzień. Chciałabym wpisać na listę już z
Hej jestem Klaudia! gdyby to bylo to to chyba oszalałam z radosci ale teraz nie zostaje nic innego jak czekanie do za tydzien18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A ja dzis wieczorem mam zamiar ryczec i to dosłownie... Nie mam zalamki ani nic ale po prostu dostałam info ze szwagierka w ciazy... Niby sie ciesze ale w glebi duszy mysle czemu to nie u nas...
Przytulam :*
Też już miałam dziś łezki w oczach, ale mi przeszło, bo to nie koniec świata. Trzeba iść dalej!Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyPhia wrote:A ja dzis wieczorem mam zamiar ryczec i to dosłownie... Nie mam zalamki ani nic ale po prostu dostałam info ze szwagierka w ciazy... Niby sie ciesze ale w glebi duszy mysle czemu to nie u nas...
Będzie dobrze :* pomyśl że za chwile Ty będziesz i ciuszki Ci będą odkładać
Ja gady próbuje wygonić na podwórko i nakrecam meża żeby może go jeszcze wykorzystać -
Phia wrote:A ja dzis wieczorem mam zamiar ryczec i to dosłownie... Nie mam zalamki ani nic ale po prostu dostałam info ze szwagierka w ciazy... Niby sie ciesze ale w glebi duszy mysle czemu to nie u nas...
Znam to. Mojej siostry córka jest w ciąży. I 2 kuzynki. Wszystkie ciąże wpadkowe. U jednej to już 4.. I wszystkie są młodsze ode mnie więc to mi dodatkowo dowala..Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:No gdzies te pytanie sie przewija w glowie..
Wiem ze zaraz ja bd szykowac ciuszki ale jednak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 16:50
-
nick nieaktualny
-
Ja tez tak mam, przepraszam ale przez przypadek kliknęłam lubię zamiast cytuj.
Na nas tez przyjdzie czas! Co bardziej wyczekiwane to bardziej kochane!
A poza tym.. trojaczki to troszkę do dźwigania jest...[/url] -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Ja tez tak mam, przepraszam ale przez przypadek kliknęłam lubię zamiast cytuj.
Na nas tez przyjdzie czas! Co bardziej wyczekiwane to bardziej kochane!
A poza tym.. trojaczki to troszkę do dźwigania jest...