Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Chasia a powiedz mi proszę po co chcesz iść do tego lekarza? Przy takiej becie nie będzie widać jeszcze pęcherzyka. I tylko się zestresujesz bardziej, uwierz mi. Za tydzień będzie już sens, bo będziesz wiedzieć czy pęcherzyk jest w macicy. Teraz to naprawdę niepotrzebny stres Kochana.
Nic Ci nie powie konkretnego, a tylko niepewność zaszczepić może . Powie, że za wcześnie i żeby przyjść za tydzień czy dwa, ale proszę pamiętać że może być różnie. Tak to robią lekarze. Co nam szkodzi tylko niestety
Czyli czekam A czy ty też czujesz bóle brzucha? -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Chasia a powiedz mi proszę po co chcesz iść do tego lekarza? Przy takiej becie nie będzie widać jeszcze pęcherzyka. I tylko się zestresujesz bardziej, uwierz mi. Za tydzień będzie już sens, bo będziesz wiedzieć czy pęcherzyk jest w macicy. Teraz to naprawdę niepotrzebny stres Kochana.
Nic Ci nie powie konkretnego, a tylko niepewność zaszczepić może . Powie, że za wcześnie i żeby przyjść za tydzień czy dwa, ale proszę pamiętać że może być różnie. Tak to robią lekarze. Co nam szkodzi tylko niestetyEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Na moje duchowe wsparcie możecie zawsze liczyć bardzo Was lubię, tylko teraz mam mniej czasu na czytanie niestety ale w modlitwie zawsze wspominam moje kochane staraczki z ovufriend Mam nadzieję że siła modlitwy każdej z nas przyniesie dzidziusia
Miss, nasz kochana, jesteś niezastąpionaMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Brakuje mi samozaparcia. Najpierw rzucę ostatecznie to palenie. Dałam sobie 2 miesiące na zajadanie głodu nikotynowego a pózniej akurat na jesień rusze dupę z kanapy u mam nadzieje ze Wy mnie przypilnujecie
Ewa jutro zrób to dla siebie! A fajeczki out całkowicie! To tez dla siebie ! :*[/url] -
Ania95 wrote:Secret uwielbiam ten zestaw ćwiczeń już kiedyś ćwiczyłam z secretem przez kilka miesięcy i efekty były spektakularne miałam nie tylko super sylwetkę, ale byłam o wiele silniejsza fajne ćwiczenia też do przygotowania się do ciąży, poród będzie łatwiejszy dzięki mocnym mięśniom brzucha
Sekret i ogólnie pilatesAnia95 lubi tę wiadomość
[/url] -
Applejoy wrote:Ewa jutro zrób to dla siebie! A fajeczki out całkowicie! To tez dla siebie ! :*
Applejoy, MissKathy92, Ania95 lubią tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:Rzucę całkowicie! Teraz już się nie poddam specjalnie dla Ciebie pójdę jutro chociaż na spacer. Małymi kroczkami do celu i tez się zmowtywuje i pomodlę bo ostatnio coś nie po drodze było mi z modlitwa. Ale za nas wszystkie to tez się pomodlę a co!
Jeeeej aż mi się łezka zakręciła w oku. Jak to zrobisz to będzie najpiękniejszy prezent jaki dostałam od nieznajomej osobyEwa89_89 lubi tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny, wspieram was każda z osobna i razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 22:00
Applejoy, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyChasia wrote:Dziękuję :* rozwiałaś moje wątpliwości
Czyli czekam A czy ty też czujesz bóle brzucha?
W drugiej ciazy juz tak nie mialam.tam za to rozeszlo mi sie spojenie łonowe bo maly wazyl 4500 -
Mama36 wrote:Ja kochana pamietam w 1 ciazy mialam takie rwanie na poczatku ze musialam na ulicy na schodach sklepu siadac ,tak boalło.moja mama mnie zaciagnela do lekarza ,paniki narobila.wszystko bylo ok,pozwolil brac nospe ..po prostu macica sie rozciagala nieprzyzwyczajona.
W drugiej ciazy juz tak nie mialam.tam za to rozeszlo mi sie spojenie łonowe bo maly wazyl 4500
Masakra boje sie tej jutrzejszej bety oby przyrosła... -
nick nieaktualnyChasia wrote:Troche mnie uspokoiłaś
Masakra boje sie tej jutrzejszej bety oby przyrosła...
Obiecaj sobie ze jak jutro bedzie ok ,to odpuscisz.naprawde jak wszystko ma byc dobrze to bedzie! Jak nie to nie ..i latanie za wynikami nic nie pomoze.
A spokoj i usmiech na pewno pomoze w tym zeby nic sie zlego nie staloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 22:14
-
Mama36 wrote:Rozumiem Cie ze sie boisz ,teraz jak juz wiem tyle rzeczy ,naczytalam sie bzdur i nie bzdur ,wcale nie dziwie Ci sie i nie winie za to. Staraj sie mimo wszystko usmiechac w serduszku ,zeby dzidzia spokojnie sie rozwijala. nie masz naprawde na nic wplywu. Jak bedziesz w ciazy to bedziesz i za tydzien i za dwa.te wyniki tylko strachu napedzaja i moze przez to cos sie dzieje.
Obiecaj sobie ze jak jutro bedzie ok ,to odpuscisz.naprawde jak wszystko ma byc dobrze to bedzie! Jak nie to nie ..i latanie za wynikami nic nie pomoze.
A spokoj i usmiech na pewno pomoze w tym zeby nic sie zlego nie stalo
Idę spac bo oczka mi sie kleja do jutra Kochane moje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny