Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama dobrze gada
Ja to bym chciala zebyscie wszystkie byly w ciazy. Nawet bym mogla byc ostatnia byle kazda z was mogla zobaczyc ten maly cud na usg a pozniej tulic w rekach.
Ja dzis mojego sfuczalam... jak to jest ze oni potrafia jednym tekstem wyprowadzic z rownowagi...Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Chasia mnie niestety ostatnio boli co raz częściej. Dziś dużo podchodziłam i normalnie zdycham z bolu. Jak zaraz nie przejdzie po leżeniu to lykne nospe. Oczywiście też od razu myśli, że zaraz poronie. Tak to już jest.
Beta na pewno jutro już będzie koło 200-300 jak nie 400 jestem tego pewna
Słodkich snów Laseczki :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Chasia mnie niestety ostatnio boli co raz częściej. Dziś dużo podchodziłam i normalnie zdycham z bolu. Jak zaraz nie przejdzie po leżeniu to lykne nospe. Oczywiście też od razu myśli, że zaraz poronie. Tak to już jest.
Beta na pewno jutro już będzie koło 200-300 jak nie 400 jestem tego pewna
Słodkich snów Laseczki :*
Co do rozciągania u mnie byla najgorsza koncówka... Normalnie myślałam że mi rozsadzi pachwiny... Chyba najgorzej wspominam ten etap ciąży... No i jak mi sie brzuch stawial i balam sie ze poronie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja już zgłupiałam z tym śluzem... Ten cykl jest tak poebany po tej CB że nic nie rozumiem... Miałam ze 3 dni takie że był pół na pół z tym płodnym i kremowym. W sobote niby wg apki powinnam miec owulacje. A dziś mam już lepki... Chyba od nowego cyklu bede sobie mierzyć temperature..
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:A ja już zgłupiałam z tym śluzem... Ten cykl jest tak poebany po tej CB że nic nie rozumiem... Miałam ze 3 dni takie że był pół na pół z tym płodnym i kremowym. W sobote niby wg apki powinnam miec owulacje. A dziś mam już lepki... Chyba od nowego cyklu bede sobie mierzyć temperature..
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Swirujesz kochana:-)
ale wiem kto mnie zawsze na ziemie sprowadzi moj perwersiku -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:wiem ale wkurza mnie to cale obserowanie. I tez sie zastanawiam czy jak zaczne mierzyc to czy sie nie zaczne nakrecac na seks tu i teraz a nie jak oboje mamy ochote...
ale wiem kto mnie zawsze na ziemie sprowadzi moj perwersiku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny