Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Ooo super zawsze zazdroszczę ludziom z talentem artystycznym
Malwa13 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Ja też. Moje zdolności plastyczne znacznie poniżej zera jak narysowałam kiedyś człowieka to mnie pytali co to jest? Kiełbasa?
To ja podobnie z tym, że mój rysunek człowieka przypomina ziemniakaKropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:No właśnie , bo ja już stara du** jestem ale studiów nie żałuję. Miałam studiować farmację , ale się nie dostałam. Technologia przez przypadek, ale tak miało być. Cały czas w zawodzie i cały czas w górę. Piszę patenty, uruchamiam instalacje i bardzo to lubię. Tylko dwa lata temu "kazali mi" być wiceprezesem i to mi nie leży
-
Ja też jestem duszą artystyczną śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy ale rysować nie potrafię
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Ja pierwotnie chciałam na medycynę i też tak wyszło, że technologia. Zazdroszczę bardzo fajnej pracy w zawodzie, tak się zastanawiam co ze mną będzie później. Jednak co doświadczenie to doświadczenie. Tyle, że pracuje dodatkowo jako technik. dlatego mi też na ciąży zalezy teraz żeby potem do pracy móc iść jak podchodzą do kobiet w naszym zawodzie? Po studiach pracowałam w zawodzie w przemyśle chwilę, ale potem na uczelni świetna oferta się trafiła i zdecydowałam się
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ania95 wrote:Ja też jestem duszą artystyczną śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy ale rysować nie potrafię
Ania95 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.
Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie hahaMalwa13 lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Kropeczka Ty to jesteś człowiek orkiestra A do Sosnowca 80 km żałuję właśnie że już na studiach nie zdecydowałam się na dziecko
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?
Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin)
Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku -
Ania95 wrote:Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie haha
Ania95 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?
Jakbyś kochana kogoś potrzebowala do dzialu kadr i płac to wal jak w dym -
Sandersik wrote:Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin)
Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku
Do kadr jasne , będę pamiętać
Dzisiaj jak było o Kropkach i Marzikach itd to pomyślałam, że Ty od razu sobie odpowiednio zapisałas w Niku: SandersikWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:10
Malwa13 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc