X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ooo super :D zawsze zazdroszczę ludziom z talentem artystycznym :)
    Ja też. Moje zdolności plastyczne znacznie poniżej zera :) jak narysowałam kiedyś człowieka to mnie pytali co to jest? Kiełbasa? :D

Malwa13 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja też. Moje zdolności plastyczne znacznie poniżej zera :) jak narysowałam kiedyś człowieka to mnie pytali co to jest? Kiełbasa? :D

To ja podobnie :P z tym, że mój rysunek człowieka przypomina ziemniaka :P

Kropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Ja tez raczej nie liczę na dobry wynik no przez te moje zawirowania z infekcją i ograniczone stosunki przez to :D
    Ale kciuki możemy trzymać. A nóż , widelec :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    No właśnie , bo ja już stara du** jestem :/ ale studiów nie żałuję. Miałam studiować farmację , ale się nie dostałam. Technologia przez przypadek, ale tak miało być. Cały czas w zawodzie i cały czas w górę. Piszę patenty, uruchamiam instalacje i bardzo to lubię. :) Tylko dwa lata temu "kazali mi" być wiceprezesem i to mi nie leży :/
    Ja pierwotnie chciałam na medycynę i też tak wyszło, że technologia. Zazdroszczę bardzo fajnej pracy w zawodzie, tak się zastanawiam co ze mną będzie później. Jednak co doświadczenie to doświadczenie. Tyle, że pracuje dodatkowo jako technik. ;) dlatego mi też na ciąży zalezy teraz żeby potem do pracy móc iść :) jak podchodzą do kobiet w naszym zawodzie? Po studiach pracowałam w zawodzie w przemyśle chwilę, ale potem na uczelni świetna oferta się trafiła i zdecydowałam się:)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    To ja podobnie :P z tym, że mój rysunek człowieka przypomina ziemniaka :P
    Ja rysuję kółko, potem kreska (tułów) i 4 kreski (ręce i nogi) xD xD xD

Plamka_92, Kropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem duszą artystyczną :) śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet ;) mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy XD ale rysować nie potrafię ;)

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    No to dokładnie tak jak u mnie :D

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ja pierwotnie chciałam na medycynę i też tak wyszło, że technologia. Zazdroszczę bardzo fajnej pracy w zawodzie, tak się zastanawiam co ze mną będzie później. Jednak co doświadczenie to doświadczenie. Tyle, że pracuje dodatkowo jako technik. ;) dlatego mi też na ciąży zalezy teraz żeby potem do pracy móc iść :) jak podchodzą do kobiet w naszym zawodzie? Po studiach pracowałam w zawodzie w przemyśle chwilę, ale potem na uczelni świetna oferta się trafiła i zdecydowałam się:)
    Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja też jestem duszą artystyczną :) śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet ;) mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy XD ale rysować nie potrafię ;)
    Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.
    Kropeczka Ty to jesteś człowiek orkiestra :D A do Sosnowca 80 km :D żałuję właśnie że już na studiach nie zdecydowałam się na dziecko

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja to nawet mam gitarę sama się próbowałam uczyć ale nie wyszło mi :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chemiczki super zawsze podziwialam madrych ludzi :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec :P a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie :D haha

• Kropeczka85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Kropeczka Ty to jesteś człowiek orkiestra :D A do Sosnowca 80 km :D żałuję właśnie że już na studiach nie zdecydowałam się na dziecko
    No to masz dokładnie tyle co ja, tylko ja z drugiej strony. Pomyślimy jak się zdoktoryzujesz :) a w jakiej dziedzinie dokładnie siedzisz? Masz coś wspólnego z analityką?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ania ja to nawet mam gitarę sama się próbowałam uczyć ale nie wyszło mi :D

Zawsze możesz znowu zacząć :D

• Sandersik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?

Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin) :)

Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka :) zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku :)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrazenie ze zatrzymalam sie w miejscu. Mimo skoczonych kilku kierunkow studiow jest coraz gorzej.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec :P a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie :D haha
    Moje dzieci odziedziczyły. Syn już do 4 klasy muzycznej idzie od września i jest bardzo zdolny , a gra na smyczkowych więc słuch musi być naprawdę dobry.

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Jakbyś kochana kogoś potrzebowala do dzialu kadr i płac to wal jak w dym :)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin) :)

Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka :) zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku :)
    No to bliziutko :)
    Do kadr jasne , będę pamiętać :)
    Dzisiaj jak było o Kropkach i Marzikach itd to pomyślałam, że Ty od razu sobie odpowiednio zapisałas w Niku: Sandersik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:10

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ