X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ooo super :D zawsze zazdroszczę ludziom z talentem artystycznym :)
    Ja też. Moje zdolności plastyczne znacznie poniżej zera :) jak narysowałam kiedyś człowieka to mnie pytali co to jest? Kiełbasa? :D

Malwa13 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja też. Moje zdolności plastyczne znacznie poniżej zera :) jak narysowałam kiedyś człowieka to mnie pytali co to jest? Kiełbasa? :D

To ja podobnie :P z tym, że mój rysunek człowieka przypomina ziemniaka :P

Kropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Ja tez raczej nie liczę na dobry wynik no przez te moje zawirowania z infekcją i ograniczone stosunki przez to :D
    Ale kciuki możemy trzymać. A nóż , widelec :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    No właśnie , bo ja już stara du** jestem :/ ale studiów nie żałuję. Miałam studiować farmację , ale się nie dostałam. Technologia przez przypadek, ale tak miało być. Cały czas w zawodzie i cały czas w górę. Piszę patenty, uruchamiam instalacje i bardzo to lubię. :) Tylko dwa lata temu "kazali mi" być wiceprezesem i to mi nie leży :/
    Ja pierwotnie chciałam na medycynę i też tak wyszło, że technologia. Zazdroszczę bardzo fajnej pracy w zawodzie, tak się zastanawiam co ze mną będzie później. Jednak co doświadczenie to doświadczenie. Tyle, że pracuje dodatkowo jako technik. ;) dlatego mi też na ciąży zalezy teraz żeby potem do pracy móc iść :) jak podchodzą do kobiet w naszym zawodzie? Po studiach pracowałam w zawodzie w przemyśle chwilę, ale potem na uczelni świetna oferta się trafiła i zdecydowałam się:)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    To ja podobnie :P z tym, że mój rysunek człowieka przypomina ziemniaka :P
    Ja rysuję kółko, potem kreska (tułów) i 4 kreski (ręce i nogi) xD xD xD

Plamka_92, Kropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem duszą artystyczną :) śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet ;) mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy XD ale rysować nie potrafię ;)

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    No to dokładnie tak jak u mnie :D

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ja pierwotnie chciałam na medycynę i też tak wyszło, że technologia. Zazdroszczę bardzo fajnej pracy w zawodzie, tak się zastanawiam co ze mną będzie później. Jednak co doświadczenie to doświadczenie. Tyle, że pracuje dodatkowo jako technik. ;) dlatego mi też na ciąży zalezy teraz żeby potem do pracy móc iść :) jak podchodzą do kobiet w naszym zawodzie? Po studiach pracowałam w zawodzie w przemyśle chwilę, ale potem na uczelni świetna oferta się trafiła i zdecydowałam się:)
    Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja też jestem duszą artystyczną :) śpiewam, gram na gitarze, tańczyłam kiedyś jazz, a moje niespełnione marzenie to balet ;) mama nigdy nie chciała mnie posłać do szkoły baletowej. A moi rodzice to muzycy XD ale rysować nie potrafię ;)
    Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja dokładnie tak samo. Po szkole muzycznej jestem, śpiewałam też. Ale plastyka to moja piętą achillesowa.
    Kropeczka Ty to jesteś człowiek orkiestra :D A do Sosnowca 80 km :D żałuję właśnie że już na studiach nie zdecydowałam się na dziecko

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja to nawet mam gitarę sama się próbowałam uczyć ale nie wyszło mi :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chemiczki super zawsze podziwialam madrych ludzi :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec :P a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie :D haha

• Kropeczka85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Kropeczka Ty to jesteś człowiek orkiestra :D A do Sosnowca 80 km :D żałuję właśnie że już na studiach nie zdecydowałam się na dziecko
    No to masz dokładnie tyle co ja, tylko ja z drugiej strony. Pomyślimy jak się zdoktoryzujesz :) a w jakiej dziedzinie dokładnie siedzisz? Masz coś wspólnego z analityką?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ania ja to nawet mam gitarę sama się próbowałam uczyć ale nie wyszło mi :D

Zawsze możesz znowu zacząć :D

• Sandersik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Wiesz co ja zdecydowałam się na ciążę na 4 roku studiów i nie żałuję bo łatwiej było mi pracę znaleźć. Ja najprawdopodobniej będę otwierać zakład w Sosnowcu to może Cię przygarnę?! Daleko byś miała?

Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin) :)

Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka :) zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku :)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam wrazenie ze zatrzymalam sie w miejscu. Mimo skoczonych kilku kierunkow studiow jest coraz gorzej.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja mam nadzieję, że któreś z moich dzieci odziedziczy talent po mnie, bo bym chciała posłać do szkoły muzycznej, albo na jakiś taniec :P a mój mąż nie ma kompletnie słuchu i tańczy też tak sobie :D haha
    Moje dzieci odziedziczyły. Syn już do 4 klasy muzycznej idzie od września i jest bardzo zdolny , a gra na smyczkowych więc słuch musi być naprawdę dobry.

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Jakbyś kochana kogoś potrzebowala do dzialu kadr i płac to wal jak w dym :)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin) :)

Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka :) zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku :)
    No to bliziutko :)
    Do kadr jasne , będę pamiętać :)
    Dzisiaj jak było o Kropkach i Marzikach itd to pomyślałam, że Ty od razu sobie odpowiednio zapisałas w Niku: Sandersik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:10

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ