Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandersik wrote:Hehe oo kochana to tal blisko mnie (będzin)
Jeeeeny dopiero Was ogarnęłam! Caly dzień w pracy dość intensywnie, a teraz siedze w poczekalni do ginka zobaczę co mi powie o moim pęcherzyku
Oczywiście czekamy na wieści po wizycieSandersik lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:No to masz dokładnie tyle co ja, tylko ja z drugiej strony. Pomyślimy jak się zdoktoryzujesz a w jakiej dziedzinie dokładnie siedzisz? Masz coś wspólnego z analityką?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Bede jesc mcdonalda !!!!
Zawsze lubiłam, a teraz nie mogę. No nic kompletnie mi nie smakuje. Dziś kupiłam sobie lubiane gołąbki i też bleeee . ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ania95 wrote:Plamka, a jak z Twoim testowaniem i owulacją?
A ja sama nie wiem Głupieję już przez ten mój cykl. Wczoraj myślałam, że owu była, bo mi pięknie temperatura skoczyła, a dzisiaj bach..spadek o 0,3
Jajnik cały czas pobolewa, do tego sutki mnie bolą od 3 dni, a wykres cały czas to góry i doliny.
Idę jutro znowu do gina podejrzeć co tam się zadziewa w jajniku
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kropeczka85 wrote:Jejku ja wczoraj miałam taką ochotę, że sobie pojechalam . I nie sądziłam, że McDonald's tak źle smakuje w drugą stronę
Zawsze lubiłam, a teraz nie mogę. No nic kompletnie mi nie smakuje. Dziś kupiłam sobie lubiane gołąbki i też bleeee . ;(
Oooo nie! Mam nadzieje ze w przyszłości moj sandersik nie spowoduje tego aby mcdonald mi nie smakował! Uwielbiam -
Plamka_92 wrote:A ja sama nie wiem Głupieję już przez ten mój cykl. Wczoraj myślałam, że owu była, bo mi pięknie temperatura skoczyła, a dzisiaj bach..spadek o 0,3
Jajnik cały czas pobolewa, do tego sutki mnie bolą od 3 dni, a wykres cały czas to góry i doliny.
Ja Was podziwiam za te wykresy. Trochę mniej snu czy jakieś alko czy inne zaburzenie i już wykres się sypie. Ja próbowałam, ale to zdecydowanie nie dla mnie. Też miałam schody non stop.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Sandersik wrote:Oooo nie! Mam nadzieje ze w przyszłości moj sandersik nie spowoduje tego aby mcdonald mi nie smakował! Uwielbiam
U mnie chyba wiek robi swoje. Naprawdę dużo gorzej przechodzę tą ciążę. Pod każdym względem
Ale pociesze Was, że w pierwszej było najlepiej! Tzn w tej udanej , nie tej poronionej. Chciałabym żeby teraz też tak było dobrze. Tak jak mój P się śmieje : to dziecko będzie najwredniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:24
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Plamka_92 wrote:A ja sama nie wiem Głupieję już przez ten mój cykl. Wczoraj myślałam, że owu była, bo mi pięknie temperatura skoczyła, a dzisiaj bach..spadek o 0,3
Ale testy ovu miałaś pozytywne daj znać co tam gin powiedział mam nadzieję, że miałaś owulację, w końcu w zeszłym cyklu taki piękny prog był ten cykl miał być szczęśliwy! -
Kropeczka85 wrote:A który to DC?
Ja Was podziwiam za te wykresy. Trochę mniej snu czy jakieś alko czy inne zaburzenie i już wykres się sypie. Ja próbowałam, ale to zdecydowanie nie dla mnie. Też miałam schody non stop.
24 dc, a moje cykle trwają 28-30 dni mniej więcej.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)