Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
w oczekiwaniu na... wrote:Hej dziewczyny może któraś z Was tak miała i wesprze jakimś dobrym słowem.
Dziś byłam na beta jestem w 28dc,12 dni po owu do @ pozostało jakieś 5 dni cykle co 32/33 dni. Wynik beta 1,20 czy myślicie że mogłam zrobić za wcześnie i jeszcze urośnie? Czy ktoś z tu obecnych miał podobne doświadczenie? Bede wdzięczna za info
Wszystko zależy od tego, kiedy było zagnieżdżenie. Chociaż 12 dpo to już sporo. Zaczekaj na termin @ -
nick nieaktualnyw oczekiwaniu na... wrote:Hej dziewczyny może któraś z Was tak miała i wesprze jakimś dobrym słowem.
Dziś byłam na beta jestem w 28dc,12 dni po owu do @ pozostało jakieś 5 dni cykle co 32/33 dni. Wynik beta 1,20 czy myślicie że mogłam zrobić za wcześnie i jeszcze urośnie? Czy ktoś z tu obecnych miał podobne doświadczenie? Bede wdzięczna za info
Poczekaj do @ i zrob test.nie masz juz na nic wpływu. -
nick nieaktualny
-
My tez się za Was pomodlimy Malwa⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Jezeli mialas bardzo pozna owulacje moze jeat jakas nikla szansa ale nie nastawialabym sie.
Poczekaj do @ i zrob test.nie masz juz na nic wpływu.
Staramy się już 5 lat. Po pierwszej inseminacji raz się udało i tam 14 dni po owu beta wynosiła 6,02 więc też nie za wiele niestety ciąża okazała się pozamaciczna może macie rację nie będę się głupio łudzić pewnie tym razem też nic... -
Ania95 wrote:Wszystko zależy od tego, kiedy było zagnieżdżenie. Chociaż 12 dpo to już sporo. Zaczekaj na termin @
Staramy się już 5 lat. Po pierwszej inseminacji raz się udało i tam 14 dni po owu beta wynosiła 6,02 więc też nie za wiele niestety ciąża okazała się pozamaciczna może macie rację nie będę się głupio łudzić pewnie tym razem też nic... -
nick nieaktualnyw oczekiwaniu na... wrote:Staramy się już 5 lat. Po pierwszej inseminacji raz się udało i tam 14 dni po owu beta wynosiła 6,02 więc też nie za wiele niestety ciąża okazała się pozamaciczna może macie rację nie będę się głupio łudzić pewnie tym razem też nic...
-
Cześć
Ja już po pracy, ale nawet Was nie nadrabiam, bo ledwo żywa jestem. Tak fatalnie to się dawno nie czułam. Jechałam autem jak niedoświadczony kierowca i modliłam się, żeby szyby nie obrzygać. I nie wiem czy iść do lekarza czy co. Już nie mam czym, a nadal mi niedobrze tylko pije, żeby się nie odwodnić. Jeszcze w robocie wszyscy na mnie, że zaraz w ciąże zajdę, a tu 3x L4 ciążowe naraz od jednej przed 40tką i dwóch świeżo po 20tce Szefowa do mnie, żebym tylko ja jej nie przyniosła, no jasne, obym obym, ależ się wkurzyłam.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
w oczekiwaniu na... wrote:Staramy się już 5 lat. Po pierwszej inseminacji raz się udało i tam 14 dni po owu beta wynosiła 6,02 więc też nie za wiele niestety ciąża okazała się pozamaciczna może macie rację nie będę się głupio łudzić pewnie tym razem też nic...
Przykro mi <przytulam>. Ale jak tu się nie łudzić skoro się człowiek stara, potem czeka i zonk, no jak.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Cześć
Ja już po pracy, ale nawet Was nie nadrabiam, bo ledwo żywa jestem. Tak fatalnie to się dawno nie czułam. Jechałam autem jak niedoświadczony kierowca i modliłam się, żeby szyby nie obrzygać. I nie wiem czy iść do lekarza czy co. Już nie mam czym, a nadal mi niedobrze tylko pije, żeby się nie odwodnić. Jeszcze w robocie wszyscy na mnie, że zaraz w ciąże zajdę, a tu 3x L4 ciążowe naraz od jednej przed 40tką i dwóch świeżo po 20tce Szefowa do mnie, żebym tylko ja jej nie przyniosła, no jasne, obym obym, ależ się wkurzyłam.
Didi, biedaku idź do lekarza, bo się zamęczysz. Odpoczywaj dużo :*
A szefowej niedługo też walniesz L4 -
Malwa13 wrote:Być może zagniezdzenie zarodka było tak późno? Najlepiej powtórzyć badanie za dwa dni
myślisz że jest jeszcze sens? ja już powoli tracę nadzieję tyle czasu i tyle rozczarowań ehhh brak słów tym bardziej,że oboje z mężem jesteśmy przebadani od stóp do głów i żadna przyczyna nie została odnaleziona mówią ,że to niepłodność idiopatyczna -
w oczekiwaniu na... wrote:myślisz że jest jeszcze sens? ja już powoli tracę nadzieję tyle czasu i tyle rozczarowań ehhh brak słów tym bardziej,że oboje z mężem jesteśmy przebadani od stóp do głów i żadna przyczyna nie została odnaleziona mówią ,że to niepłodność idiopatyczna
Współczuję a test na wrogi śluz też robiliście? -
Ania95 wrote:Didi, biedaku idź do lekarza, bo się zamęczysz. Odpoczywaj dużo :*
A szefowej niedługo też walniesz L4
Pójdę jutro z rana bez rejestracji poproszę może ktoś się nade mną zlituje. Jeszcze muszę męża okłamywać, że ok, żeby się nie martwił. Bo już pytał, co mam taki głos zmarnowany.
I z dnia na dzień parę osób mniej, a robota musi być zrobiona, bo nikogo to nie interesuje. Kuźwa ja nigdy nie mogę chorować, bo jak coś mi się dzieje to właśnie są takie sytuacji, że potem jak zwłoki do pracy. Dlatego jak mówię w pracy, że ze mną źle to nikt mi nie wierzy, bo nigdy na L4 nie byłam. Zresztą robotę to ja już dzisiaj do domu zabrałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 16:46
Moje szczęście
3500 g i 53 cm