X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Godzine temu wyslalam cv na oferte pracy Specjalista ds jakości...i zadzwonili do mnie chwile temu i w srode na 9.15 mam rozmowe!!!:)
    Co lepsze...to jest ten sam zaklad pracy w którym pracuje moj maz!:)
    Ale jaja by byly gdyby mi sie udalo dostac tę prace:)
    Ogolnie to w ofercie nie bylo tego ze koniecznie musze miec doświadczenie. Abym byla komunikatywna, miala prawo jazdy, znala pakiet Office itp:)
    Trzymajcie kciuki aby to wypalio:)
    Alez jestem podekscytowana:)!!!

Kciuki :) Powodzenia :)

milea.26 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 12:58

Isaura81 lubi tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    Ja dzidiaj zle sie czuje. Niedobrze mi. Wczoraj corka wymiotowala dzis mi sie zbiera

Może coś jednak w powietrzu, ale mina mojej mamuśki :D Zjadłam i od razu do łazienki, a jak wyszłam to podziękowałam za obiad i do męża "do domu".

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz przeszlo. Tylko sie odbija. I to poteznie.
    Zjadlam sobie kawalek ciasta i pije inke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi a długa miałaś ta @?moze to jednak @ nie Była... Zdarza się przecież. Może dla czystego sumienia zrób test.
    Kochana dzięki za tulasy. Sama nie wiem co to.. Tabletka mam nadzieję zaczyna działac bo leżę i nawet nie oddycham na wszelki wypadek.
    Melunia Przyzekam, pierwszy raz zaczęłam rozważyć chyba sor.. Ale sobie pomyslalam że to jednak za mały ból.
    Mam tylko nadzieję że przejdzie w ciągu 3 dni przed wylotem :(
    Jak chodzę to trochę mniej boli i kojarzy mi się z rozejsciem spojwnia łonowego.. Miałam z drugim. Pod koniec ciąży. Jak chodziłam mniej bolało.
    A zaczęło boleć po wczorajszej wodzie.
    Nie wiem co to jest ale niech sobie idzie do cholerny bo mi się naprawdę chcę z bólu ryczec!!! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Didi a długa miałaś ta @?moze to jednak @ nie Była... Zdarza się przecież. Może dla czystego sumienia zrób test.
    Kochana dzięki za tulasy. Sama nie wiem co to.. Tabletka mam nadzieję zaczyna działac bo leżę i nawet nie oddycham na wszelki wypadek.
    Melunia Przyzekam, pierwszy raz zaczęłam rozważyć chyba sor.. Ale sobie pomyslalam że to jednak za mały ból.
    Jak chodzę to trochę mniej boli i kojarzy mi się z rozejsciem spojwnia łonowego.. Miałam z drugim. Pod koniec ciąży. Jak chodziłam mniej bolało.
    Nie wiem co to jest ale niech sobie idzie do cholerny bo mi się naprawdę chcę z bólu ryczec!!! :(
    Mama może leć do lekarza ? Może coś po tych cb zostało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

Pojdziesz na sor jak wstac z lozka przed wylotem nie bedziesz mogla? Badz rozsadna. Dzialaj lepiek teraz i Ci zastrzyk zrobia a nie jak dopiero nie bd mogla wstac

milea.26 lubi tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

Betę robiłam, więc nie ma żadnych szans. Muszę po prostu poczekać, aż się sytuacja rozwinie. Może idź do lekarza, skoro tak cierpisz? Nie ma na co czekać, nie bierz przykładu ze mnie :)

Jeszcze 10 stron!
    Melunia, jak zwykle pyszności, zazdroszczę talentu kulinarnego <3
    Witam nowe osoby :)
    Trzymam kciuki za pomyślne wizyty u lekarzy i pozytywne testy, dla tych co testują.
    Mama jakbyś chciała namiary na wodę w okolicy Wro to pisz śmiało coś się znajdzie :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane ! Ja po ciężkim dniu w pracy a tu jeszcze tylko takich 9 dni :D

Jutro robię hormony, odebrałam conceive z apteki i właśnie czekam na obiad :D <3

Jestem styrana więc musiałam się pocieszyć zimnym reddsem.

aktap lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didi dzieki. Ja czasem cos wymysle. A to drozdzowki. A to ciasteczka. Jak pracwalam w pizzeri to mialam wiecej czasu i wiecej robilam. Teraz mnie przybija robota i to ze przychodze wypompowana.

Patrzcie jaki rzep sie przylepil i tak juz pol godziny lezy na mnie <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b8cca6f0110.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuję Wam że jak jutro będzie tak bolało to polecę na sor albo do enelmedu. Przyzekam solennie.
    Mnei wygonic do lekarza to tak jak moja mamę..
    Muszę wyjść z domu i nic nie poradzę. Siła. Wyzsza. Zobaczymy jak dam radę. Tabletka zaczęła działac więc odrzuciłabym wszystkie wyrostkowe i takie tam bo tabletka zwykła nie działa wtedy.
    Ja kochane rodzic pierwszego jechałam autobusem nawet ze skurczami bo byłam pewna że to nie to i bez sensu auto brać. Pojadę i wrócę... Także nie umrę ale jak przejdzie będę najszczesliwsza!!!
    Gorzej jak Didi Nam się odwodni... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melcia piesek cudo!!!! Mi się od razu mordka cieszy.. Może czuję ciążę!!. ❤️

• didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Gorzej jak Didi Nam się odwodni... :(

Piję wodę i elektrolita sobie rozpuściłam, nie odwodnię się obiecuję :)

Melunia i masz pocieszyciela na gorsze chwile, słodki psiak <3
    Milea bardzo mi przykro :* ale może już nikt cię nie postawi w takiej sytuacji skoro już wiedzą jak to przeżywasz i tego Ci życzę!
    Plamka jak tam, bo nie znalazłam info odnośnie wyniku testowania.
    Mama jakie piękne zdjęcie, gdzie żeś była, bo nie kojarzę, aby w okolicy była taka piękna woda :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubralam się, chodzę jest ok. Tabletki działają. To nie jest sprawą na sor bo bym nie łazila. Zobaczymy wieczorem i jutro. Małz masuje poślady i uda.
    W zeszłym cyklu miałam to samo w 7dpo ale znacznie mniejsze. Ból pachwin i nóg mam zapisane na flo w notacce.bede musiała zgłosić gin jak będę miała tak co miesiąc. Oby przeszło jak Msc temu. O ile to to...

• didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś kolejny dzień bez kawy, po prostu nie mam ochoty i może uda się rzucić ten nałóg picia po 3 kubków dziennie :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomniałam od nadmiaru stron: Patka Wszystkiego Najlepszego :*

aktap lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama bo ja to wiem. Jak z Kasprem w ciazy bylam ale juz w 6msc to pies od cioci mnie nie odpuszczal i pysk trzymal ciagle na brzuchu ;) podobno nigdy sie tak nie zachowywyal

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melcia a może ja tak przeżywam z Tobą co?? Rób już ten test i oszczędź nerwów :*
    Didi bo to za Legnica.. Rokitki. Woda lazur! Ale godz trzeba jechać.
    Dziwne że ten Wrocław nam się tak pokład co....? ;)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Melcia a może ja tak przeżywam z Tobą co?? Rób już ten test i oszczędź nerwów :*
    Didi bo to za Legnica.. Rokitki. Woda lazur! Ale godz trzeba jechać.
    Dziwne że ten Wrocław nam się tak pokład co....? ;)

Aaaa to w tamte rejony się z mężem nie zapuszczamy, raczej Opole/Katowice i okolice Wro. Pokładł z czym, bo nie zajarzyłam? :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokłada miało być.. Chorobowo.. I ja i Ty. Może coś u Nas wisi faktycznie.

‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ