Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Ale to chyba tylko Polska hoduje takich lekomanów, w Anglii na wszystko paracetamol, w Niemczech 1 apteka na całe osiedle a u nas na każdym kroku... to jest głupota. Zresztą pytałam o suplementację każdego ginekologa i wszyscy mi mówili, że to niepotrzebne wydane pieniądze bo suplementami się nasienia nie naprawi. Zresztą spróbowałam mimo to i żałuję, trzeba było iść za tę kasę do kina
U nas faktycznie hodujemy pokolenie lekomaniaków. ale to wina regulacji prawnych, kóre pozwalają na sprzedaż w aptekach produktów niebadanych, które nie mają potwierdzonego działania. Suplement diety ma za zadanie "nie zaszkodzić" on nawet NIE MOŻE mieć wpływu leczniczego na organizm bo musiałby zostać przebadany i wprowadzony jako lek.
Pomimo tego sami lekarze polecają zakup np. vitaminy d3 bez wskazania że lekiem OTC jest tylko 1 dostępny w Polsce produkt.
Pani w aptece podaje ten który albo sobie wymyśli, albo ma prowizje lub inną nieformalną korzyść.
A my to łykamy jak wariaci.Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mikilove wrote:Konieczynka
U mnie cięzko jest z ograsmem bo mam tylko łechatczkowy. We wcześniejszych związkach byłam przekonana że nie muszę mieć orgasmu, sama siebie doprowadzałam po całej akcji. Dopiero z obecnym partnerem mam orgasmy, bo wg Niego najbardziej go kręci jak ja dochodzę.... i tutaj się poświęcam
Też jestem często wykończona ale przestałam traktować seks jako obowiązek, jedynie jako przyjemność
Sorki za przynudzanie ale się ostatnio o tym naczytałamJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilea trzymam kciuki.!!!! Masz dać czadu!
Wiem że jęczę ale ból jest do bani całe plecy, trochę pachwiny i prawa noga.
Będzie dziś że mnie męczybuła. Wróciłam położyłam się i jak leżę to bardziej boli.
To cholerstwo chyba chce mnie zagonic do Sprzątania chałupy. :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 14:05
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Milea trzymam kciuki.!!!! Masz dać czadu!
Wiem że jęczę ale ból jest do bani całe plecy, trochę pachwiny i prawa noga.
Będzie dziś że mnie męczybuła. Wróciłam położyłam się i jak leżę to bardziej boli.
To cholerstwo chyba chce mnie zagonic do Sprzątania chałupy. :p -
Isaura81 wrote:Amalia jak długo pijesz zioła ojca sroki? i które? Widzisz poprawe?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Piję tak jak mam w podpisie. Zioła nr 3. Nie wiem, czy widzę poprawę. W ostatni weekend miałam termin owulacji i nie wiem czy przez zioła, czy po prostu, ale miałam zalew śluzu i chyba bolały mnie jajniki. Nie wiem czy to one, bo mnie chyba nigdy nie bolały.. Czy to taki ból podobny do lekkiego przedokresowego?
Ból podobny jak na okres ale taki bardziej kłujący i punktowy. Przynajmniej u mnie.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja to sobie założyłam raz i się popatrzyłam prawie.
Dobra już nie jęczę.. Ale mi Ci problem idę wziąć tabsa.
Taki babciny sposob -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Milea daj przepis. Chetnie wyprobuje.
Moj K dzos robil obiad i spalil niechcac. Strasznie przezywa. Ale noe ma tego zlego. Kielbasa z grila i ziemniaki opiekane tez dobre -
nick nieaktualnyTo jakaś paranoja. Tak boli ze jak chodzę to mi nogi z bólu latają. Ból właściwie taki jak przy najgorszej @ świata.. I promieniuje do nóg. Bolą plecy boli przód, pachwiny.
Nie chce już takiego bólu nigdy w życiu
Za godz muszę wyjść. Nafaszerowalam się lekami.
Rozważam w końcu ketonal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ogarniam mieszkanie i będę nadrabiać.
U mnie oczywiście w pracy wku.... chyba tak już zostanie do końca, bo mi działają na nerwy. Mam lekarza w czwartek i muszę siedzieć do 19, a lekarza mam na 20, ciekawe czy zdążę i te teksty, że sobie wizyty przełożyć nie mogę, nosz kur... nie, bo umówiłam się z ginem na określony dzień, który miałam wolny.
U mnie weekend koszmarny. W sobotę do 16 byłam blada ja trup, mąż mnie zabrał na ulubiony obiad i tylko pomerdała w nim widelcem. Stwierdził, że nie może być i naprawdę wyglądam koszmarnie ;p W niedziele po obiedzie u mamy wszystko wyrzygałam. Dziś już wszystko w normie, ale mam na twarzy jakąś masakrę przez noc ze 6 pryszczy mi wyskoczyło. A po pracy spałam 2 h, no nic. Cycki mam jak kamienie. Na nic nie liczę, bo to może być wszystko przez stres i nie chcę sobie nic wkręcać, ale ewidentnie ostatnio mój organizm zwariowałMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:To jakaś paranoja. Tak boli ze jak chodzę to mi nogi z bólu latają. Ból właściwie taki jak przy najgorszej @ świata.. I promieniuje do nóg. Bolą plecy boli przód, pachwiny.
Nie chce już takiego bólu nigdy w życiu
Za godz muszę wyjść. Nafaszerowalam się lekami.
Rozważam w końcu ketonal.
Co Ci się dzieje kochana? <przytulam>Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm