Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam dziś obiad i nawet robić mi się nie chce, a miałam w planach pomidorową. Mam w pracy dziewczynę, która się tak podle do mnie odnosi. Rozmawiałam z nią i nadal podłe odzywki, zgłaszałam to i nic z tym nic nie robi, nie wiem skąd w niej tyle jadu, ale mam tego dość.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Pokłada miało być.. Chorobowo.. I ja i Ty. Może coś u Nas wisi faktycznie.
Może, choć ja nadal marzę o tym, że może się udało, choć wiem, że to za szybko by było na jakieś objawy.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
W środę mąż zjeżdża i jedziemy oglądać VW z placu obok salonu, bo w weekend się nie udało go zobaczyć, bo magazyn mają gdzieś dalej za Koroną i tylko w tygodniu otwarte, jak nam się spodoba to bierzemy, a jak nie to czekamy na nowy, ale z powodu przerwy w produkcji to nie wiem czy nie wstrzymać się do początku roku lub gdzieś pod koniec i zobaczyć wyprzedaże rocznika. Facet we Wro zrobił nam najlepszą ofertę (czytaj: najtaniej) 111 tyśków.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:https://zapodaj.net/d6a6da6c0bd8a.jpg.html
Mój test owu z dzisiaj Jajnik dalej boli, mam nadzieję, że to już dziś.
Dzis i jutro seks obowiazkowo:)aktap lubi tę wiadomość
-
Ja mało dziś jadłam i na nic nie mam ochoty. Myślę, co by tu w siebie wmusić, bo coś zjeść trzeba. Robić się nic nie chce, może coś zamówię
Strasznie mi się czas dłuży odkąd się staramy. Wcześniej tak mi czas szybko leciał, a teraz dni są takie długie i ten czas jakby w zwolnionym tempie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 19:44
aktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Mam to samo! Wydaje mi się, że ten mój cykl trwa i trwa...
a co ja mam powiedzieć jak dopiero dzisiaj skończył mi się okres !!! haha
Patka Ty to wiesz idź się tam.... wykąpana to do łoża!
Dziewuchy! Weźcie mnie za tyłek żebym się ruszyła i ogarnęła. Mam ostatnio taki humor -10 i brak jakichkolwiek sił na cokolwiek. Życie mi ucieka przez dłonie ot takie przemyślenia
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny