Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
aktap wrote:Też mam właśnie i wyznaczylo mi na dzisiaj owulkę.. Zobaczymy.
Mi na jutro, więc trzymam kciuki, żeby mąż wrócił, bo chce wpaść na szybki , ale nie wie czy mu się udaaktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Ja myślałam, że tylko ja tak czekam, a mąż dzisiaj pisał, że ciągle myśli czy się uda w tym cyklu i że go tym myśleniem zaraziłam
Prosił, żebym nie testowała szybciej niż 12.08, bo on chce być w domu, a w sobotę mi opowiadał gdzie postawimy łóżeczko i przewijak, i pokazywał mi zdjęcia wózków itp. Słodko Ja jeszcze o takich sprawach nie myślę jak łóżeczko itp., bo najpierw musi się udać, rozmyślać o tym będę późniejMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Piję wodę i elektrolita sobie rozpuściłam, nie odwodnię się obiecuję
Melunia i masz pocieszyciela na gorsze chwile, słodki psiak
Milea bardzo mi przykro :* ale może już nikt cię nie postawi w takiej sytuacji skoro już wiedzą jak to przeżywasz i tego Ci życzę!
Plamka jak tam, bo nie znalazłam info odnośnie wyniku testowania.
Mama jakie piękne zdjęcie, gdzie żeś była, bo nie kojarzę, aby w okolicy była taka piękna woda
Mi się już @ powoli będzie rozkręcać także testowanie odpada.
W ciągu dnia podbrzusze i krzyż bolały, a później już tak delikatnie plamiłam.
Więc czekam również na nowy cykl i nowe szanse
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Mi się już @ powoli będzie rozkręcać także testowanie odpada.
W ciągu dnia podbrzusze i krzyż bolały, a później już tak delikatnie plamiłam.
Więc czekam również na nowy cykl i nowe szanse
A tak czekałam na dobre wieści chociaż od Cb :*
No nic nowe cykl nowe szanse, trzymam kciuki za wszystkieMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:A tak czekałam na dobre wieści chociaż od Cb :*
No nic nowe cykl nowe szanse, trzymam kciuki za wszystkie
Może sierpień będzie bardziej owocny dla naszego wątku :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja w tym cyklu pokładam spore nadzieje. Pierwszy raz się trafiło, że się z chłopem nie mijamy. Owulacja niby na sobotę była wyznaczana i udało się starać od czwartku do niedzieli z dobowym odstępem. W piątek idę na progesteron i zobaczę, czy ta owulacja wgl była.. Jeśli nie, to biorę wszystkie wyniki i uderzam do wypatrzonego w Krakowie ginekologa. Ponoć jest świetny. Niech mi te wyniki zinterpretuje bo trochę tego już mam.
aktap lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
amalia wrote:Ja w tym cyklu pokładam spore nadzieje.
Ja też, bo wydaje mi się, że wstrzeliliśmy się w lepsze dni, a jak się ma męża na weekendy to też się ma trochę pod górkę, ale nie można mieć wszystkiego.
Cierpliwie czekam,
a czas mi się dłuży,
może się uda
i słonko ujrzę po burzy
Znalazłam śledzie w lodówce, ale odkryłam też, że maż mi zjadł wszystkie pomidory, zamorduje go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 21:11
aktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:A jak to sprawdzić czy była owulka i kiedy?Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
amalia wrote:Ponoć badanie progesteronu tydzień po owulacji, powinno to wykazać.
Tylko weź trwa akurat w tydzień po. U mnie to tylko przepuszczenia, bo nie mam unormowanego trybu życia. Testów owu też jeszcze nie robię, brakuje mi dyscypliny do mierzenia temp, jak minie kilka cykli i się nie uda to postaram się bardziej przyłożyć do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 21:30
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:A jaki wynik na to wskazuje?
didi123 - u mnie też dyscypliny brakuje i mierzyłam może przez 2 tygodnie.. Ale też się często wybudzam w totalnie różnych porach więc te pomiary mało dokładne. Ale zrobiłam sobie w piątek i w sobotę owulacyjny i ładne kreseczki były. Może coś z tego będzie..Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Nie mam pojęcia Sprawdzę jak już wynik dostanę
didi123 - u mnie też dyscypliny brakuje i mierzyłam może przez 2 tygodnie.. Ale też się często wybudzam w totalnie różnych porach więc te pomiary mało dokładne. Ale zrobiłam sobie w piątek i w sobotę owulacyjny i ładne kreseczki były. Może coś z tego będzie..aktap, amalia lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3