Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Mikilove nie obrazaj sie ,ja uwazam tak samo jak Isaura. Obie jestesmy po rozwodach , obie mamy nowych meżów,obie mamy juz dwójke dzieci i obiw jak mniemam jestesmy duzo starszw od Ciebie.
Nie porownuj sytuacji swojej do Naszych mam.inne czasy.inna swiadomosc.U mnie tez sie nie przelewalo .byla Nas 4 .ja akurat sie ciesze ze moge dac moim dzieciom to czego ja nie mialam.ale juz nie moqimy tu o wakacjach czy przyjemnosciach.
Nie napsialas ze nie ma potrzeby isc do lekarza bo z corka jest super tylko ze Cie nie stac .To dwie rozne sytuacje.
I uwierz mi (Isaura sie ze mna pewnie zgodzi ) ze kazde dziecko po rozwodzie ,nie mowiac o Twoich przezyciach potrzebuje psychologa. I dla mnie jako matki jest nie do pomyslenia zeby dziecka tam nie zabrac.
Mnie zatkalo jak to przeczytalam . A jestem matka dwojki dzieci po rozwodzie .
Zycze Ci duzo duzo szczescia i tzymam za ciaze kciuki ale mysle ze duzo rzeczy jeszcze masz do ulozenia po drodze na swoim zyciu.i moze warto do nich siegnac . Co na to adwokat ze sprawa sie tak ciagnie ? Gdzie bylas na policji i w urzedach ze nie udzielili Ci pomocy.Bo nie chce mi sie wierzyc.troche w tym siedze to moze pomoge.
Tak się składa że zawodowo zajmuję się takimi sprawami. Widzę dzieci po rozwodzie i rodziców układających sobie szybko życie z nowym partnerem.
Psycholog a nawet psychiatra to podstawa, i nikt nigdy mi nie powie inaczej.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyDzien dobry Dziewczyny
Ja miło spędziłam niedziele. Mój zabrał nas na wycieczkę a potem zajął się wszystkim po powrocie a ja leżałam jak kłoda i czytałam sobie książkę. Oj to było potrzebne... Bo ostatnio tylko ciągle gdzieś coś się dzieje i nerwy już zszargane.
Patka! Wszystkiego najlepszego! Fasolki, dwóch lub nawet trzech Hihi
Melunia, jeszcze są nadzieje
Kropeczki, Jak dziś samopoczucie? Przeszło już? Lepiej niż wczoraj?aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEy ja zdycham na kasie dzisiaj. Doslownie. Wywraca mi zoladkiem do gory nogami....
Konieczynka Ty swojemu facetowi zrob loda na uspokojenir i powiedz ze jest bardzo wazny. I powtarzaj.mu to co wieczor
Ja nie mam orgazmu za kazdym razem.
Ja nie znam sie na rozwodach i sprawach po wiec sie nie wypowiem -
Mama36 wrote:Kurcze co sie dzieje z tymi nickami ??
A to franca jednak przyszla. Nowy cykl nowe nadzieje kochana :*aktap lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ey ja zdycham na kasie dzisiaj. Doslownie. Wywraca mi zoladkiem do gory nogami....
Konieczynka Ty swojemu facetowi zrob loda na uspokojenir i powiedz ze jest bardzo wazny. I powtarzaj.mu to co wieczor
Ja nie mam orgazmu za kazdym razem.
Ja nie znam sie na rozwodach i sprawach po wiec sie nie wypowiem
Robisz jutro test ? Mam nadzieje ze nie bedziesz Nas tu trzymala w niepewnosci.
U mnie boje sie ze rwa kulszowa sie odzywa.starsznie mnie wczoraj i dzis nogi bolały. Malż rano pomasowal bolala tylko i boli prawa od pachwiny w dol ..a teraz doszedl kregoslup z tylu. To jeszczs nie taki na rwe ale jednak sie boje.Rwe kulszowa mialam..cholerstwo jedne ..nie ma lekarstwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Zobacze co moj powie. Nie chce wydawac kasy jak moze po prostu to przez stres. chociaz nir stresuje sie niczym. Zmykam na kase
Moja kolezanka chodziła z gula w gardle ..od lekarza do lekarza ..ze ma tam gule.internista ,laryngolog , jeden drugi .i dopiero okazalo sie ze to nerwowe. I jal dostala validol do ssaania to jej przeszlo.(prowadzi auto stad validol )
Wiec czasem nawet nie wiemy o stresie
Wydaje sie ze wszystko ok.
-
Wiecie co... może i macie rację z psychologiem. Za dużo miałam na głowie i to …. niestety olałam. Wiecie może gdzie takiego szukać w okolicach Stargardu? I czy to ma być psycholog dziecięcy?rodzinny?
Na komendzie policji w Stargardzie byłam kiedy w zeszłym roku ponad tydzień czasu były przetrzymywał dziecko i usłyszałam: to czemu Pani mu dała dziecko? Jak nie dałam to słyszałam od policjantów, dyrektora przedszkola że nie ma ograniczonych praw także może brać małą kiedy tylko będzie chciał. U dzielnicowego w Morzyczynie/Zieleniewo:my nic zrobić nie możemy, niech Pani zgłosi się do komendy w Stargardzie.
Dwa razy wykręcił się z jazdy po pijanemu dzięki dobremu adwokatowi. W GOPS : nie dostanie Pani alimentów z funduszu bo przekrasza Pani 725zł zarobków,
Moja adwokar pisze ponaglenia do sądu w Sz-nie - zero odzewu. Sama zbieram potwierdzenia nadania, tylko nie wiem po co.
ps łatwo jest oceniać, trudniej postawić się w danej sytuacji i zrozumieć.
Mikilove -
Mama36 wrote:Czasem wydaje mi sie ze sie nie stresujemy a poziom kortyzolu Max !
Moja kolezanka chodziła z gula w gardle ..od lekarza do lekarza ..ze ma tam gule.internista ,laryngolog , jeden drugi .i dopiero okazalo sie ze to nerwowe. I jal dostala validol do ssaania to jej przeszlo.(prowadzi auto stad validol )
Wiec czasem nawet nie wiemy o stresie
Wydaje sie ze wszystko ok.
wiecie jak ja sobie cudownie podniosłam poziom kortyzolu?
Cwiczeniami interwałowymi. Mocne wykańczające typu Tabata i TRX. Ha hahaha prawie rok chodziłam po lekarzach, badałam się i zastanawiałam skąd takie wyniki.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mikilove wrote:
ps łatwo jest oceniać, trudniej postawić się w danej sytuacji i zrozumieć.
No tak trudno postawić się w sytuacji 5 letniego dziecka, jak spotkało się faceta swoich marzeń i orgazmy sa najważniejsze.
Cóz ja głupia będę w takiej sytuacji się wtrącać jak tylu jest mądrzejszych.
To mój ostatni post do ciebie moja droga. Szkoda czasu, klawiatury i innych żeby na to patrzyli.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mama36 też miałam kiedy rwę, oj nie zazdroszczę jak znowu Cie męczy. Mąż mnie leczył ciągłymi masażami pośladków i bardzo doceniam jego pomoc na ból pomógł mydocalm forte ale 3 x 2 tabl. przez 10 dni. Musiałam się szybko i skutecznie wyleczyć bo czekała mnie wycieczka autokarowa do Włoch i trzeba było wysiedzieć 17h w autokarze. Teraz też czasem mnie ciągnie tyłek i cała noga ale od razu uruchamiam leczenie mężem⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Mama36 też miałam kiedy rwę, oj nie zazdroszczę jak znowu Cie męczy. Mąż mnie leczył ciągłymi masażami pośladków i bardzo doceniam jego pomoc na ból pomógł mydocalm forte ale 3 x 2 tabl. przez 10 dni. Musiałam się szybko i skutecznie wyleczyć bo czekała mnie wycieczka autokarowa do Włoch i trzeba było wysiedzieć 17h w autokarze. Teraz też czasem mnie ciągnie tyłek i cała noga ale od razu uruchamiam leczenie mężem
Wieczorem niech tez masuje poślady i noge .Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa89_89 wrote:No to testujemy razem lub wkurzamy się na @ Jakoś to będzie. Do listopada czas szybko zleci i tak jak pisałam wcześniej, może musicie troszkę poczekać
Ja dolnośląskie ale już mi tam do Ciebie S3 budują więc pewnie częściej zdarzą się weekendziki w MiędzyzdrojachEwa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:No tak trudno postawić się w sytuacji 5 letniego dziecka, jak spotkało się faceta swoich marzeń i orgazmy sa najważniejsze.
Cóz ja głupia będę w takiej sytuacji się wtrącać jak tylu jest mądrzejszych.
To mój ostatni post do ciebie moja droga. Szkoda czasu, klawiatury i innych żeby na to patrzyli.
Pierwszy raz taka fala hejtu ale spoko, lepiej siedzieć na tyłku i oceniać. Ja przyznałam się do błędu - Ty - siedzisz i oceniasz.... lepiej mija Ci wtedy dzień? czujesz się lepsza? dowartościowana? jak tak to brawo. To mój ostatni post do Ciebie. Spokoju ducha życzę.Mikilove -
nick nieaktualnyMoze z tymi nerwamo tak jest. Ale nigdy ze stresu mi sie nic nie przesunelo. Dopiero po tym oddaniu jajeczek mi sie pokickako...
Mnie dzisiaj dziewczuny udusza na sklepie... co chwla do wc latam. Jak nie siku to mi jelitami wykreca... dobrze ze 2godz zostaly -
Mama36 wrote:No wlasnie instynktownie siegnelam po te masaze . Tez mysle ze pomoga .oby !! Na razie mam nadzieje ze rozchodze.nie chce jeszcze leków brać
Wieczorem niech tez masuje poślady i noge .Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3