Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Trzymajcie kciuki laseczki za moja dzisiejsza rozmowe w sprawie pracy:)
Milego dnia:)zdaj relacje później
milea.26 lubi tę wiadomość
-
A ja się witam idąc do pracy
Ten dzień będzie okropny, nie dość że gorąco strasznie to jeszcze 10h w pracyale jakoś dam radę, muszę
Życzę Wam miłego dnia -
Dzień dobry moje płodne Słoneczka
Ja zaraz do lekarza... mam nadzieje że zobaczę
Trzymajcie kciuki
Noc miałam ciężką strasznie bolał mnie brzuch wydaje mi sie ze to przez wzdęcia bo ostatnio to jakas masakra
Ehhh oby wszystko było dobrze.
Życze wszystkim miłego słonecznego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 06:54
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laseczki! Niech Płodność Będzie z Wami!
Ja już melduję się z pracy
Maaaaaarzik jakie nóżki!! Ja się pytam czy dużo ćwiczysz, ze masz tak ładne jędrne nóżki? :)Zdradź sekreta!
Chasia obowiazkowo zdaj relację i jak będzie to wrzucaj fotkę małego chasika!
Agata a Ty kombinuj jak na Boginię przystało, abyś miała internety! Jak my będziemy się dowiadywać co u Ciebie?
Miłego dnia dla każdej z Was! Trzymam za każdą z Was kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 07:17
aktap lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Milea trzymamy kciuki! Cycki do przodu i bier te robotę!milea.26 lubi tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnySandersik wrote:Dzień dobry laseczki! Niech Płodność Będzie z Wami!
Ja już melduję się z pracy
Maaaaaarzik jakie nóżki!! Ja się pytam czy dużo ćwiczysz, ze masz tak ładne jędrne nóżki? :)Zdradź sekreta!
Chasia obowiazkowo zdaj relację i jak będzie to wrzucaj fotkę małego chasika!
Agata a Ty kombinuj jak na Boginię przystało, abyś miała internety! Jak my będziemy się dowiadywać co u Ciebie?
Miłego dnia dla każdej z Was! Trzymam za każdą z Was kciuki!
Nawet jakby mnie chwilę nie było.Sandersik lubi tę wiadomość
-
No witam wszystkich i życzę miłego dnia :*
Dzisiaj mój niemaż (niedługo mąż;*) ma urodzinkia tak chciałam mu dać prezent w postaci 2 kresek ehh, taki właśnie dostał na naszą rocznicę prawie 2 lata temu
Ten okres taki dziwny, 1 dzień normalny, 2 dzień prawie nic, 3 dzień kilka kropelek może i koniec, wogóle takie mam od porodu dziwne, ale cieszę się, że dośc regularne są, jeszcze się przejdę w poniedziałek do ginekologa i posprawdzac to i owo i powiem swojemu ginekologowi, że się staramy o 2 dziecko i niech sprawdza
Ewcie biedne :* trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!
U nas takie upały są, że nie da się żyć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 07:39
Ewaaa lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
aktap wrote:Hej Wam :* U mnie trochę lepiej z samopoczuciem, przede mną kolejny ciężki dzień w pracy. Ale jak to mówią, środa minie, tydzień zginie!
Też się tego trzymam! W końcu jeszcze tylko dwa razy muszę wstać i Weekend!aktap lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Swoją drogą też tak macie, że jak się nie bzykniecie w potencjalne dni płodne, to czujecie, że coś ominęłyście? I, że np. jutro, czy dziś już będzie po przysłowiowych "ptokach"? Czy tylko ja jestem taka durna, haha.
Wczoraj coś tam chciałam zainicjować, ale mój był taki śpiący, że padł prawie od razu. Oczywiście nie mam mu tego za złe, sama nawet nie miałam za bardzo chęci przez to przeziębienie, ale z tyłu głowy jakby "poczucie obowiązku"
Zresztą owulka jeśli w ogóle była, to pewnie w poniedziałek, spojrzy któraś na mój wykres?
Kochana! Miałam tak przez pierwsze dwa cykle, później już trochę odpuściłam ze wzgledu zeby się nie wykończyć, bo różnie bywa a teraz stwierdziałam, że co ma byc to ma być, bzykanie pod dni płodne bardzo mnie stresowały i wkurzałam się na małża że on akurat wtedy kiedy musi jego albo nie ma, albo impreza albo coś. Nie ma co tak do tego podchodzić kochana!
A co do Twojego wykresu to bym obstawiała poniedziałek z owulką, ale potrzebna jeszcze jedna wyższa temperaturamoże jutro Ci ją wyznaczy
-
aktap wrote:Ja to wszystko wiem, tylko w głowie sobie to trudno ułożyć.
Polecam codziennie sobie powtarzać jak się obudzisz "Co ma być to będzie, nie masz na wszystko wpływu, piękny dzień przed Tobą" Mi pomoga
Choć teraz zmieniłam moje zdanie na "będę testować dopiero w poniedziałek, jeżeli temperatury się utrzymają"nie wiem czy zadziała, ale się narazie tego trzymam hihi
-
Cześć Płodne
Wszystkim życze stosunkowo udanego dnia i nocy
Powiedziałam ostatnio memu mężowi że było extra jak tak mnie zdominował pod prysznicem i chyba wziął sobie do serca bo dziś wyciągnął mnie jeszcze na śpiocha z łóżka i przyparł do ściany w salonieBosko
Chasia wrote:My o 13W tym roku niestety nic... bo mąż na budowie tyra
Ale może w weekend sobie odbijemy jakaś kolacja we dwoje
Ja to rozumiem bo robi to dla nas w tym roku pracuje a za rok bedzie romantycznie
My tez raczej w weekend będziemy świętowac rocznicę, a jutro może tylko jakiś obiadek w knajpie. U na s też budowa w trakcie. Na jakim jesteście etapie?
My właśnie posadzki wylaliśmy.
Ewcie trzymam kciuki za was. Mam nadzieje że te wyniki Ewy to jakaś pomyłka. A że się zdarzają to wiem po swoim przykładzie bo kiedys dostałam wyniki kobiety z OIOM. I lekarz mnie pyta czy ja się dobrze czuje bo po wynikach stan agonalny. Więc licze że to pomyłka.
Aktap po wykresie to tak poniedziałek lub wtorek, ale pewna nie jestem. I też tak mam jak ty. Ze jak już się zbliża owulacja to mam większe parcie. I nawet jak sie spać chce i padam na nos to się zmobilizuje. A jak w dniu owulacji nie było seksu to mam taki "niedosyt". Ale ten cykl odpuściłam termometr i nie będę wiedziała kiedy był skok temp więc będzie parcie do samego @ Heheaktap, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:I tego się trzymajmy!
Ja testuję dopiero 5, o ile w ogóle wyznaczy owulkę i temperatury będą wysokie.
Zresztą w poprzednim cyklu temperatura mi spadła dopiero w dzień @. Ale za to już drastycznie.
Z 37 na 36,5
Wyznaczy! Musi! Inaczej napiszę do twórców, ze mają do d.. algorytm
Trzymam mocno kciuki kochana!aktap lubi tę wiadomość