Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ja bym poczekała... Pamiętamy ostatnią historię naszej kochanej Malwy, mam nadzieję że nie jesteś moja droga zła za przytoczenie. Lepiej poczekać i się nie spieszyć Ale każdy ma prawo do swoich decyzji Jakkolwiek zrobisz to trzymam mocno kciuki
-
Malwa13 wrote:Nie :* teraz sama wiem, że lepiej te kilka dni poczekac chociaż wiem też z drugiej strony, że przynajmniej możemy zajść w ciążę chociaż bolało psychicznie nie powiem, że nie. Chyba każda z nas musi sobie odpowiedzieć czy chce wiedzieć czy nie
Chyba postanowiłam, ze poczekam przez weekend i w poniedziałek rano pojadę na betę, chyba że wcześniej mnie najdzie @. Niepotrzebnie się nakręcam wiem! Ale to jest takie silne uczucie, że ciężko z nim wygrać Zobaczę jak będą przez te dni tempka się zachowywać, mam nadzieję, że ten wykres nie zrobi mi złudnych nadziei
Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, ze nie jesteście złe że w ogóle się zapytałam czy jechać a tutaj jednak pojade w pon :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 11:59
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja jeszcze Cię czytam!! Cwaniara
Bądź twarda. Ja już po odprawie :*
Hahahha no właśnie się zastanawiałam czy zdążysz jeszcze to przeczytać żeby porządnie mi nakopać Nie no do 03.08 nie wytrzymam, ale jak wykres będzie taki cały czas to w poniedziałek powinno już się wszystko wyjaśnic -
nick nieaktualnyFaktycznie mialyscie rację. Już jestem happy totalnie. Odstresowana na maksa. Nawet jak myślę o @ to mam to gdzieś. Żyje wakacjami. Dostanę to dostanę. Niech się dzieje!! Grunt że zaraz fruuuuu :*
Sandersik, Ewa89_89, Olga_89, milea.26, MammaN, Ewaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Hahahha no właśnie się zastanawiałam czy zdążysz jeszcze to przeczytać żeby porządnie mi nakopać Nie no do 03.08 nie wytrzymam, ale jak wykres będzie taki cały czas to w poniedziałek powinno już się wszystko wyjaśnic
Ale pod warunkiem super wieści!!! ❤️Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Was czytam że nie możecie sie doczekać tego testowania i doszłam do wniosku że ja w ogóle nie czekam na moment robienia testu...jakoś o tym nawet nie myślę...a to chyba przez to że wiem że przy takich wynikach mojego męża szanse mamy marne. Wiem że nadzieja jest, ale mała...więc chyba dlatego nie przeżywam tak tego testowania jak Wy...a chciałabym i to bardzo. Przed tymi wszystkimi badaniami czekalam tak jak Wy na to testowanie, ale już po badaniach mi przeszło totalnie...a szkoda. Teraz czekam tylko na okres. Nawet się nie łudzę że mogło się udać.
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Zapytam was tutaj bo jestescie kochane i wiem ze mi odpowiecie! Bylam u lekarza i kazal wykonac wszystkie badania hormolnalne. Dzis odebralam wyniki fsh - 4,31 i estradiol- 106.11 robione byly 9 dnia cyklu. Czy sa ok? Ze wszystkimi badaniami u lekarza bede dopiero pod koniec mojego cyklu a chcialabym wiedziec czy te dwa sa w noemie. Bede wdzieczna jesli ktoras sie wypowie :*18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Milea szansa jest zawsze nawet z najgorszymi wynikami a to, że się nie nakręcasz na testowanie to może Ci wyjść tylko i wyłącznie na dobre :* :*
aktap, milea.26, Applejoy, Mama36 lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Markel wrote:Czesc dziewczyny! Zapytam was tutaj bo jestescie kochane i wiem ze mi odpowiecie! Bylam u lekarza i kazal wykonac wszystkie badania hormolnalne. Dzis odebralam wyniki fsh - 4,31 i estradiol- 106.11 robione byly 9 dnia cyklu. Czy sa ok? Ze wszystkimi badaniami u lekarza bede dopiero pod koniec mojego cyklu a chcialabym wiedziec czy te dwa sa w noemie. Bede wdzieczna jesli ktoras sie wypowie :*
Kochana zobacz na pierwszą stronę jest tam taki post o tym kiedy i jakie hormony jak wychodzą to była tabelka od isaury81[/url] -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Milea szansa jest zawsze nawet z najgorszymi wynikami a to, że się nie nakręcasz na testowanie to może Ci wyjść tylko i wyłącznie na dobre :* :*
-
nick nieaktualny