Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
MammaN wrote:Mój teraz czeka na wiadomość kto siedzi w środku
kocha babiniec i o dziwo chciałby dziewczynę
straszę go co będzie jak się nam wszystkim okres Uruchomi w tym samym czasie :p
A teraz mi się spił jak świnia i jestem zła jak cholera... ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
A ja wypadłam z obiegu i nie mam czasu nawet napisac. Przeczytałam i pilnuje co się tu dzieje.
Młody mi choruje i mam cyrk na kółkach w domu.
Buziaki. Trzymam za testowanie.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:He he he mój mimo , że kocha corcie strasznie to teraz chce drugiego chłopaka, bo mówi, że trzech okresów w domu nie zniesie
A teraz mi się spił jak świnia i jestem zła jak cholera... ;( -
MammaN wrote:Eh, to nie zazdroszczę. Nie denerwuj się, bo nam nie wolno :*
A syn mówi: tata znów spił się tak, że ledwo chodzi...ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 20:52
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczko Kochana czemu z nim jesteś ? Młoda kobieta, na stanowisku. Zabezpieczona finansowo. Zabawna. Inteligentna. Co on Ci daje? Nie jest ani dobrym mężem. Ani ojcem dla dzieci. Dasz radę sama. Uwierz w siebie. Może Twój mąż tego potrzebuje. Może jak odejdziesz on paradoksalnie się zmieni, ogarnie. Mogę się tylko domyślać jak jest Ci ciężko.
Kropeczko pomysl o sobie. Będąc w tej sytuacji blokujesz sobie możliwość zmiany. Możliwość poznania kogoś. Trzymaj się . Bądź silna. -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Jak tu się nie denerwować jak właśnie rzyga dalej niż widzi...masakra...
A syn mówi: tata znów spił się tak, że ledwo chodzi...ehhhKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Koniczynka bardzo Ci dziękuję Kochana! :* To jest temat rzeka i na pewno nie na forum. Życie. Wyrzygal przespał się i najebal drugi raz, a teraz znajomemu tak nawciskal, że ten siedzi i ryczy. Nie mam siły. Idę spać. Niech już będzie nowy dzień...i kolejna niedziela z kacem i fochem
Słodkich snów moje płodne Pszczółki!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
MamaN dziękuje piękna, samopoczucie dobre
endo w środę na 17
we wtorek na 7 usg brzucha i tarczycy, w poniedziałek na 11 ginekolog a o 7 nasienie męża. Tak zaczynam urlop intensywnie
Przed chwila miałam taka pobudkę ze aż się trzęsę z rozkoszy, mąż pości przed badaniem ale postarał się o poranną przyjemność dla mnieuwielbiam
Kropeczko jesteś super silną i dzielną babeczką! Jesteśmy z Tobą bez względu na wszystkoaktap, MammaN lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:MamaN dziękuje piękna, samopoczucie dobre
endo w środę na 17
we wtorek na 7 usg brzucha i tarczycy, w poniedziałek na 11 ginekolog a o 7 nasienie męża. Tak zaczynam urlop intensywnie
Przed chwila miałam taka pobudkę ze aż się trzęsę z rozkoszy, mąż pości przed badaniem ale postarał się o poranną przyjemność dla mnieuwielbiam
Kropeczko jesteś super silną i dzielną babeczką! Jesteśmy z Tobą bez względu na wszystko
Mój miał wrócić o 4 rano, niestety jeszcze go nie ma i bedzie pewnie koło 15taka praca...
Faktycznie zaczynasz z pełna parąsuper! Raz, dwa i wszystko ogarniesz :*
Ja... Dopiero wstałam HahahaEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Czesc Laseczki
Ja jutro będę próbowała umówić się do ginekologa, bo bolą mnie jajniki i w ogóle podbrzusze, że zaczęłam się martwić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski wczoraj byłam u koleżanki na imieninach i chyba mi cos zaszkodzilo, masakra. Jak wrocilam to musiałam sprzatac caly dom bo pies obstrukcji dostal.
Corcia calkiem niezle, poliki odpuscily a czerwien schodzi na nozki. Na szczęście nie ma teperatury.
A w ogóle to się ściełam wczoraj ze starym bo stwierdził, że lepiej żeby się jednak nie udało bo przecież już nam tak dobrze, dzieci samowystarczalne i w ogóle i chyba wcale nam nie porzebne to trzecie dziecko. Od rana w ogóle z nim nie gadam bo po co jak on jak chorągiewka. Ważniejsze jest się napic i siedzieć w gościach do nocy.
Wczoraj sama z synkiem wrocilam a on jeszcze został. Wrocil i mnie budzil z takim super przemyśleniami i myslal jeszcze ze cos będzie z tego budzenia. Naiwniak ;(...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...