Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aduszka takie rozmowy po nocach i po alkoholu nie nogky przynieść nic dobrego. Na sile tez nic nie zrobisz. Dużo przeszłaś żeby mieć swoją dwójkę wiec Ty najlepiej musisz wiedzieć czy czujesz się na siłach na trzecie. Pogadajcie na spokojnie
zdrówka dla córy
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Moj flo chyba nieco zwariowal. Uznal ze jestem po owu i to kiedy??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9904bb966c27.png
Kupilam jednak 1 opakowanie testow owu z DL i mysle ze tak za 3 dni zacznę robić. W czwartek gin od tego usg w sumie wszystko zalezy w tym cyklu. -
nick nieaktualnyDaffi wrote:Moj flo chyba nieco zwariowal. Uznal ze jestem po owu i to kiedy??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9904bb966c27.png
Kupilam jednak 1 opakowanie testow owu z DL i mysle ze tak za 3 dni zacznę robić. W czwartek gin od tego usg w sumie wszystko zalezy w tym cyklu. -
MammaN wrote:Coś faktycznie się nie zgadza... Jak dla mnie za szybko. Zrób testy to jednak tylko aplikacja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLato w pelni dzisiaj:)
Jest tak goraco ze szok:) U Nas dzis leniwa niedziela bo moj maz po nocce:) ale gdzies w polowie sierpnia chyba sobie pojedziemy na kilka dni na Soline zobaczyc zapore wodna:) zawsze chcialam tam pojechac:) a ze moj brat mieszka niedaleko więc super by bylo:)
Ostatnio widze tyleee bocianow:) moze to jakiś znak?
Co porabiacie laski?Aduszka83, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
My już wróciliśmy z Krakowa, było cudownie koncert genialny! :* Padliśmy wczoraj jak muchy. Dzisiaj gorąco ale przed chwilą straszna burza i lało. Już wszystko wróciło do normy i pogoda idealna
U mnie bez zmian nie mierzyłam tempki chyba ze 2 dni. Po tym dong quai co polecała chyba milea już widzę, że śluz się zmieniadzisiaj podczas
to normalnie pływałam Aaaa cieszyłam się tak bardzo bo taki śluz widziałam u siebie z jakieś pół roku temu!
aktap, Aduszka83, milea.26, MammaN lubią tę wiadomość
-
Cześć
Rano posiedziałam poczytałam i dalej spać
Ewa trzymam kciuki za wizyty, nie zapomnij napisać co i jak! I mi też się fajnie dzień zaczął to nie zazdraszczamhehe
Mamma, ale piękny brzuch, zazdroszczę
Aduszka ja też się dzisiaj ze swoim spięłam. Pojechaliśmy do mojej mamy, nażarłam się obiadu i kapusty kiszonej i ogórków i w ogóle ;/ I mieliśmy jechać do Kościoła, a mnie tak skurcze brzucha złapały, że nie mogłam z auta wysiąść. On zły, bo po co ja tyle tego jadłam, że do Kościoła nie pójdziemy, że na zakupy i generalnie ja się wkurzyłam, on się wkurzył. Przyjechałam do domu i do łóżka, po drzemce mi przeszło i zaraz zbieramy się do teściowej.MammaN, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Cześć dziewczyny:)
My już wróciliśmy z Krakowa, było cudownie koncert genialny! :* Padliśmy wczoraj jak muchy. Dzisiaj gorąco ale przed chwilą straszna burza i lało. Już wszystko wróciło do normy i pogoda idealna
U mnie bez zmian nie mierzyłam tempki chyba ze 2 dni. Po tym dong quai co polecała chyba milea już widzę, że śluz się zmieniadzisiaj podczas
to normalnie pływałam Aaaa cieszyłam się tak bardzo bo taki śluz widziałam u siebie z jakieś pół roku temu!
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
A ja zrobiłam sobie nowe pazurki ale dzisiaj coś słabo się czuje, chyba puchne na tej szyi bo cieżko mi się ślinę przełyka No i przy malowaniu paznokci ręce jak galareta, może to te moje objawy tarczycy albo mam gorszy dzień i sobie wmawiam. Dzisiaj cała jesteś taka poddenerowowana i jakby mi wnętrzności drżały. Ostatecznie pazurki zrobione, fioletowe
aktap, MammaN lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
milea.26 wrote:Lato w pelni dzisiaj:)
Jest tak goraco ze szok:) U Nas dzis leniwa niedziela bo moj maz po nocce:) ale gdzies w polowie sierpnia chyba sobie pojedziemy na kilka dni na Soline zobaczyc zapore wodna:) zawsze chcialam tam pojechac:) a ze moj brat mieszka niedaleko więc super by bylo:)
Ostatnio widze tyleee bocianow:) moze to jakiś znak?
Co porabiacie laski?
Ja tam byłam 4 lata temupiękne miejsce
Ja widzę bociany ostatnio tylko dlatego, że inni widzą i mówią "oo, bocian"to chyba nie mój czas.
My się pakujemy. Przeprowadzamy się w środęmilea.26, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".
Ewa89_89, didi123, Ania95, najra88, MissKathy92, MammaN, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Piękne
Ale tu spokojnie, sezon urlopowy
Też mam nowe pazurki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cff5220f9f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 21:25
Ania95, najra88, MammaN lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm