Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej:)
jesli mnie oczy nie mylą to test owu ciemnieje... oby wytrzymac do czwartku mam wizyte u gina chcialabym wiedziec czy pecherzyk odpowiednio urosl.. ale juz miewam kłucie jajnika i wydzieliny tyle ze się utopic mozna:P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eedf467b3b5f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 07:15
aktap lubi tę wiadomość
-
Ja już bym działała Dafi
mój już pojechał z kubeczkiem a ja leżę i coś spać dalej nie mogę, urlop i pobudka o 7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 10:19
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyDaffi wrote:hej:)
jesli mnie oczy nie mylą to test owu ciemnieje... oby wytrzymac do czwartku mam wizyte u gina chcialabym wiedziec czy pecherzyk odpowiednio urosl.. ale juz miewam kłucie jajnika i wydzieliny tyle ze się utopic mozna:P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eedf467b3b5f.jpg -
Dzień dobry
Kolejny cieplutki dzień przed nami.
Wczoraj mój M. został poproszony na Chrzestnego córki siostry ciotecznej. Odmówił im rodzony brat tej dziewczyny. I ogólnie spoko, tylko usłyszałam słowa kierowane do mego synka: "zobacz to Twoja mała siostrzyczka". I to już mnie zabolało. JAKA siostrzyczka? Poprawiłam na kuzynka. Wiem że nikt nie miał nic złego na myśli. Ale gdzieś to mi tak boleśnie odbija się po głowie.
daffi działajcie. Nie zaszkodzi.
Phia kiedy wyniki męża?
Milea, a może ten ból to dobry znak? Trzymam kciuki. -
nick nieaktualnyDzien dobry, ja już wczoraj uciekłam bo przyjechali moi rodzice
a raz na rok się widzimy niestety. Wyjechali za granice lata temu i muszę się nacieszyć.
Daffi, myślę że możecie zaczynać działać
Ja Dziewczyny też miałam jakaś ciężka noc. Nie mogłam sobie w ogóle miejsca znaleźć... Brzuch mnie pobolewa i to jeszcze utrudnia sprawę.moglabym w sumie jeszcze spać a od prawie godziny leżę i gapię się w sufitDaffi lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Kolejny tydzień wakacji czas zacząć.
Wczoraj popadało więc w końcu się wyspałam.
Dziś pracowity muszę pranie ogarnąć bo młody skarpetek już nie ma(zmienia je po 5 razy dziennie)
Popełniłam dziś falstart - ale niestety biel vizira na teście więc czekam na @...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
milea.26 wrote:Dzien dobry:)
Jeju ale mialam ciezka noc. Nie moglam w ogole zasnac, a jak juz mi sie udalo to wstalam po 4 i juz koniec mojego spania.
I do tego brzuch boli mnie jak na okres a do niego przeciez jeszcze tydzien. Czuje ze to bedzie ciezki dzien.
Przytulam mocno kochana :*[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Witajcie
Dziś pracowity muszę pranie ogarnąć bo młody skarpetek już nie ma(zmienia je po 5 razy dziennie)
Popełniłam dziś falstart - ale niestety biel vizira na teście więc czekam na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Witajcie
Popełniłam dziś falstart - ale niestety biel vizira na teście więc czekam na @
Trzymam kciuki:*