Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
didi123 wrote:Czemu? Co się stało?
W sierpniu mija rok od początku starań o 2 dziecko. Syn cały czas pyta o dzidziusia, kiedy będzie, opowiada co z nim bedzie robił... wczoraj łzy same mi ciekły w kawiarni jak widziałam taką dużą rodzinę. Taka rodzina to chyba moje niespełnione marzenie. W ciągu roku dwa poronienia... boje się ze jak znowu zajdę w ciąże historia się powtórzy mimo ze wiem z czym walczę... mąż tez już nie jest dla mnie wsparciem.. myśli ze to wszystko takie proste- ze od razu będę w ciąży i dostanę magiczne leki i będę skakać w niebiosa. Ehh już mam dość.[/url]
-
milea.26 wrote:Może za wcześnie zrobiłaś
Trzymam kciuki:*...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:W sierpniu mija rok od początku starań o 2 dziecko. Syn cały czas pyta o dzidziusia, kiedy będzie, opowiada co z nim bedzie robił... wczoraj łzy same mi ciekły w kawiarni jak widziałam taką dużą rodzinę. Taka rodzina to chyba moje niespełnione marzenie. W ciągu roku dwa poronienia... boje się ze jak znowu zajdę w ciąże historia się powtórzy mimo ze wiem z czym walczę... mąż tez już nie jest dla mnie wsparciem.. myśli ze to wszystko takie proste- ze od razu będę w ciąży i dostanę magiczne leki i będę skakać w niebiosa. Ehh już mam dość.
Apple bardzo mi przykro <przytulam>, choć wiem, że żadne słowa tu nie pomogą. Mogę sobie tylko wyobrazić, co czujecie tak długo czekając, bo ja dopiero drugi miesiąc, a czas do okresu tak mi się dłuży i wyczekać się z nadzieją nie mogę. Po roku to już bym pewnie wyła do księżyca i dlatego was wszystkie tu podziwiam, że się nie poddajecie, że walczycie, że czekacie itp. Masz prawo mieć dość, gorszy moment, gorszy dzień itd., ale w końcu się los do Ciebie uśmiechnie i tego ci życzę i trzymam kciuki :*Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:W sierpniu mija rok od początku starań o 2 dziecko. Syn cały czas pyta o dzidziusia, kiedy będzie, opowiada co z nim bedzie robił... wczoraj łzy same mi ciekły w kawiarni jak widziałam taką dużą rodzinę. Taka rodzina to chyba moje niespełnione marzenie. W ciągu roku dwa poronienia... boje się ze jak znowu zajdę w ciąże historia się powtórzy mimo ze wiem z czym walczę... mąż tez już nie jest dla mnie wsparciem.. myśli ze to wszystko takie proste- ze od razu będę w ciąży i dostanę magiczne leki i będę skakać w niebiosa. Ehh już mam dość.
Tulę mocno :* pamiętaj, ze przyjdzie i Twój czas i będziecie cieszyć sie taka rodzinaja w to wierzę calym sercem. Każda z nas tutaj będzie tulić swoje malenstwo.
jesteś dzielna, daj sobie chwilę wytchnienia. Warto czasami się wypłakać by się oczyścić i móc zacząć z nowa siłą :*
-
nick nieaktualny
-
Ja jak zacznę już w końcu zachodzić to tez machnę trójkę! A co! Mąż chyba wolałby skończyć na 2 ale ja coś czuje ze jak już zacznę to nie skończę z tym robieniem dzieci hehe
MammaN lubi tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:Ja jak zacznę już w końcu zachodzić to tez machnę trójkę! A co! Mąż chyba wolałby skończyć na 2 ale ja coś czuje ze jak już zacznę to nie skończę z tym robieniem dzieci hehe
Ewa ja Ci nawet 6 życzę jak dasz radę :*Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
To może ja trochę o sobie:
Mamy synka - ma 2,5 roku.
Zaczęliśmy się starać w marcu i ku naszemu ogromnemu zaskoczeniu (o synka musieliśmy się mocniej postarać) udało się w 1 cyklu.
Niestety ciąża zakończyła na przełomie 6 i 7 tygodnia.
Teraz wracamy do starań - właśnie jestem po ovu i cóż.. już zaczynam świrować.
Mam niedoczynność tarczycy i jestem na lekach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Ja jak zacznę już w końcu zachodzić to tez machnę trójkę! A co! Mąż chyba wolałby skończyć na 2 ale ja coś czuje ze jak już zacznę to nie skończę z tym robieniem dzieci hehe
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Cześć laski! Siedzę już na Woodstocku więc nie mam czasu czytać ani pisać. U mnie ten cykl chyba stracony. Zaczynają mnie piersi na @ boleć. Powinnam dostać w sobotę. Jak wrócę to chcę tu widzieć kolejne ciężarówki!
aktap, MammaN, didi123, zuzi_c lubią tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
MammaN wrote:Hej, hej
Jak się czujesz?
Tylko lekkie mdłości mam a tak to wszystko okŻadnych wymiotów do tej pory zaczyna mnie to chyba martwić...
MammaN a jak Ty sie czujesz :*? -
nick nieaktualnyCiesz się, ze nie ma wymiotów. Ja w żadnej ciąży nie wymiotowałam. Mdłości na szczescie też dają mi od siebie odpocząć.
Dziś słabo się czuję. Ledwo chodzę, taka słaba jestem... Źle spalam i może dlatego. Brzuch mnie bolał. Przeszło, Ale poruszam ale jakbym byłam po jakimś ciężkim maratonie -
Apple Kochana :* masz już dziecko to najważniejsze! Ja miałam poronienie przed i myślałam, że nigdy nie będzie dobrze! Na szczęście było inaczej, u Ciebie też tak będzie !!! Ściskam mocno!
Patka, Amalia mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie!
A gdzie nasze reszta Dziewczyn? Tyle ostatnio się nie odzywa?! Odezwać się Kochane!!!
Która mi obiecała na moje jutrzejsze urodziny testować?? Czekam z niecierpliwością...aktap lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dzięki Patka. To zadziałam w ten sposob. Oby sie okazalo ze badania robie czysto formalnie i wszystko ok. A jeszcze lepiej jak sie uda w tym cyklu. 2 dni do rocznicy tylko o tym marze.
aktap lubi tę wiadomość