Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Napisze parę słów mojej historii o staraniach. Mam już 8,5letnia córeczkę, Z mężem zaczęliśmy starania o drugą dzidzię prawie 2 lata temu. Już w pierwszym cyklu się udało, niestety w 6tc poronilam... Pozniej już nie było tak łatwo. Dopiero 7cs udało nam się zajść w ciążę. Od 5tc zaczęłam źle się czuc a od 6tc zaczęłam krwawić i miałam silne bóle brzucha. W 9tc wszystko się nasiliło mimo iż brałam cały czas leki na podtrzymanie. Trafiłam do szpitala, tam okazało się, że dzieciatko jest wielkości płodu ok 6tyg. czyli nie rozwijało się prawidłowo. Lekarz powiedział, że chciałby mnie pocieszyć ale umie, więc dał mi jasno do zrozumienia, powinnam już się przygotować na najgorsze, jednak mieliśmy wielka nadzieję, że tym razem się uda, tak wielka że nie dopuszalismy tej myśli do siebie. Niestety 2 tygodnie później, przy badaniu usg u mojego gin usłyszałam najgorsza wiadomość jaką kiedy kolwiek usłyszałam : " bardzo mi przykro, ale serduszko już nie bije..." do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć, ale nie poddalismy się. Zaczęliśmy w drugim cyklu po łyżeczkowaniu (wg zaleceń lekarza). Jesteśmy w trakcie 11 cyklu, jak narazie bezskutecznie
już powoli zaczynam wariowac. Oczywiście od kilku miesięcy co cykl mam objawy ciąży, teraz oczywiście też je mam. Za 4 dni @ więc się okaże... W grupie raźniej
trzymam kciuki za nas wszystkie :*
Objawy ciazowe co cykl to chyba juz norma.
Ja zawsze sobie wkrecam.
Mam. Nadzieję ze w koncu uda sie wam szczesliwie. Mamy dzieci w podobnyn wieku. Moja corcia ma 8lat i 7mcy:) -
Phia wrote:Menka888
Przykro mi ze tylke przeszlas :*
Tulimy i trzymamy kciuki żeby sie udalo ❤❤
Jak masz na imie??
Ja Anka i z moim sie staramy 43c...
Wiec glowka do gory u was cos sie chociaz dzieje a u nas cisza... Wiec mi prosze nie wariowac
Masz zly dzien ... To pisz my pomozemy i damy kopniaka w tylek
Mam na imię Marlena
Domyślam się, że większość z was ma podobne przeżycia albo nawet gorsze, dlatego tu jestemprzynajmniej ktoś jest w stanie mnie zrozumieć
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ja mam ostatnio takie dni, że: jednego dnia wstaję z dobrym nastawieniem, z pozytywną myślą, że na pewno się udało, bo musi i już, chodzę zadowolona. A kolejnego dnia mam tak, że myślę, że na pewno się nie udało, że mi się nie uda, że jestem stara, czas mi się kończy i że pewnie nigdy dzieci nie będę mieć, bo czas biegnie do przodu, a nie do tyłu i chodzę wściekł, płakać mi się che i czuję, że moje życie jest bezsensu. Mąż uważa, że za mną nie nadąży, więc przez telefon pierwsze o co pyta to o samopoczucie i humor, biedak :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 18:21
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDaffi wrote:Dziewczyny zeby byla jasność. Ja nikomu nic nie polecam. Ja mowie tylko to co lekarz mi powiedzial i zapewnił ze moge bezpiecznie z tego korzystac właśnie podczas starań. Bron boże nikogo nie namawiam by robil to co moj gin mi doradzil.
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja mam ostatnio takie dni, że: jednego dnia wstaję z dobrym nastawieniem, z pozytywną myślą, że na pewno się udało, bo musi i już, chodzę zadowolona. A kolejnego dnia mam tak, że myślę, że na pewno się nie udało, że mi się nie uda, że jestem stara, czas mi się kończy i że pewnie nigdy dzieci nie będę mieć, bo czas biegnie do przodu, a nie do tyłu i chodzę wściekł, płakać mi się che i czuję, że moje życie jest bezsensu. Mąż uważa, że za mną nie nadąży, więc przez telefon pierwsze o co pyta to o samopoczucie i humor, biedak :*
Meza mi szkoda bo na nim sie wszystko odbija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Oj biedni Ci nasi mężowie :*
Mój mi obiecał karpatkę na weekend, bo mam ochotęniech chlop ma ❤❤
Moje takie jak chyba zawsze heh banan na gebie i pelno energi xD
Auto zakupione już 2 tyg temusrebna strzalka xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 18:48
-
Phia wrote:A ja jutro bd robic rurki z kremem
niech chlop ma ❤❤
Moje takie jak chyba zawsze heh banan na gebie i pelno energi xD
Auto zakupione już 2 tyg temusrebna strzalka xD
Rurką z kremem też bym nie pogardziła
To dobrze. Nic się nie chwaliłaś albo mi umknęło. Fajnie, że się udało coś dobrego znaleźćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Menka witamy i o samopoczucie pytamy?
:*
Raz lepiej raz gorzej pewnie jak u każdej z nas. Zaczynam się już denerwować, zostały 4 dni do @ a ja tam marzę, żeby już nie przyszla.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-