Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
milea.26 wrote:Ja sie boje o mojego jezeli chodzi o prostate wlasnie. Bo moj maz jest obciazony bo jego ojciec ma raka prostaty i jest po kilku operacjach
Idźcie koniecznie na usg i nie czekajcie. U męża tato miał żylaki i tego się baliśmy a wyszła prostata i jakieś wapienie. Cuda i dziwy. Czego to człowiek jeszcze nie wie ze takie coś istnieje w ogóle.. teraz w usg czekamy na wizytę do urologa, jak leczyć i co dalej. A po niedzieli mamy wizytę do inseminacji . Nie wkem już czy przełożyć, a zrobiliśmy wszystkie badania, v-leiden, fragmentacja, przeciwciała no wszystko a tu nagle zapalenie prostaty21.11.2018 mamy serduszko ❤️
6.11.2018r beta 11841 ❤️
3.11.2018r beta 4664❤️ Cykl naturalny bez clo
15.09.18r 3 IUI bez clo
Wrzesień HSG jajowody drożne
17.08.18 2 IUI z clo
18.07.18 1 IUI
2017 sierp Laparoskopia
Lipiec2017 poronienie ciąża 10 tydz.
Endometrioza 2 stopnia
Starania od wrzesień 2016r -
Trochę jeszcze sobie podpłakuje ale już mi lepiej... dobrze ze jesteście. Dziękuje Wam bardzo
melunia91 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ale od kiedy was czytam... Kazda cos przezyla... CB albo poronienie... To jednak znaki ze cos sie dzieje... Ze jest szansa...
A u mnie poprostu cisza, zupelna cisza..
Ale licze ze kiedys sie uda ❤ -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Moj to identyczny...
I mieć taki skarb na wyciągnięcie ręki, a nie wiedzieć czemu się tego wcześniej nie zauważyło. A on tylko sobie czekał i jak sam kiedyś powiedział: "czekałem, choć wiedziałem, że nigdy nie będziemy razem".
Mój to póki co jest pochłonięty bardziej poszukiwanie auta niż czymkolwiek innym. I denerwuje go moje ględzenie to poględzę Wam Uważa, że powinnam wszystko olać i cieszyć się tym, co jest. A szukaniem dziury powinnam się zająć później
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:I mieć taki skarb na wyciągnięcie ręki, a nie wiedzieć czemu się tego wcześniej nie zauważyło. A on tylko sobie czekał i jak sam kiedyś powiedział: "czekałem, choć wiedziałem, że nigdy nie będziemy razem".
Mój to póki co jest pochłonięty bardziej poszukiwanie auta niż czymkolwiek innym. I denerwuje go moje ględzenie to poględzę Wam Uważa, że powinnam wszystko olać i cieszyć się tym, co jest. A szukaniem dziury powinnam się zająć później
-
Maja29 wrote:Hej staraczki 2018
Dziewczyny mam pytanie odnośnie temperatury, czy mierzona wieczorem przed okresem będzie wysoka jakieś 37,55? Czy wieczorna nie ma żadnego znaczenia i olać to ?Maja29 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Moj akurat jutro jedzie ogladac nowe autko
My praktycznie co weekend coś oglądamy i mam już tego serdecznie dość. Bo ja na tę chwilę wzięłabym tę kasę i pojechała kupić jakiegoś fiata lub kię nową z "bieda edyszyn". Każde auto odpada przy mierzeniu lakieru lub na stacji, bo nikt normalny nie sprzedaje używki, w której nie trzeba nic robić. No dobra ja mojego opla sprzedałam w stanie idealnym, babka do dziś jeździ i nie wkłada, ale kto tak robi. Mało kto.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Wiem o tym ale też nic nie zaskakuje. Chociaż ja wolę w ten sposób. Za nic w świecie nie chciałabym poronić. To by bolało bardziej niż niepowodzenia.
-
Ja Was za to podziwiam, że tyle czasu i tak się świetnie trzymacie, nie tracicie wiary itp. Wiem, że ja upływ czasu będę znosić źle, bo mam słabą psychikę i szybko się załamuję, a mam już historię depresyjną.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:My praktycznie co weekend coś oglądamy i mam już tego serdecznie dość. Bo ja na tę chwilę wzięłabym tę kasę i pojechała kupić jakiegoś fiata lub kię nową z "bieda edyszyn". Każde auto odpada przy mierzeniu lakieru lub na stacji, bo nikt normalny nie sprzedaje używki, w której nie trzeba nic robić. No dobra ja mojego opla sprzedałam w stanie idealnym, babka do dziś jeździ i nie wkłada, ale kto tak robi. Mało kto.
didi123 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Moj jedzie z mechanikiem haha jestem ciekawa czy kupia
Mój jest elektromechanikiem + mój brat mechanik i ich przyrządy + komp. Jak auto to przechodzi to kanał i zazwyczaj wtedy jest "dziękujemy za poświęcony czas itd." I tak w kółko.
Ostatnio się facet śmiał, że my nigdy nic nie kupimy z taką wiedzą, ale i tak może byćMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja Was za to podziwiam, że tyle czasu i tak się świetnie trzymacie, nie tracicie wiary itp. Wiem, że ja upływ czasu będę znosić źle, bo mam słabą psychikę i szybko się załamuję, a mam już historię depresyjną.
D -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Mój jest elektromechanikiem + mój brat mechanik i ich przyrządy + komp. Jak auto to przechodzi to kanał i zazwyczaj wtedy jest "dziękujemy za poświęcony czas itd." I tak w kółko.
Ostatnio się facet śmiał, że my nigdy nic nie kupimy z taką wiedzą, ale i tak może być