Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:My się znamy z LO. Miałam 16 lat. Potem drogi się rozeszły choć kontakt pozostał. I po studiach poszłam z nim na wesele i tak się zaczęło na nowo. Jesteśmy 4 lata po ślubie. Tzn będzie 26.07. Zaręczyny w marcu, ślub w lipcu i wszystkie ciotki na brzuch patrzyły. A dziecko po roku.
Mam dokładnie tą samą datę ślubu 26.07.2014
Masakra dziewczyny jak juz pisałam wcześniej spaliło mnie dzis słoneczko
Czuję sie fatalnie nogi mnie pieka a mimo to jest mi zimno i mam dreszcze OKROPNIE:(
Czuje że jutro przyjdzie @!! boli mnie juz brzuch na ta okazje właśnie!! NIENAWIDZĘ. -
melunia91 wrote:Miałam na pierwszy taniec. Wracam z sentymentem. Kocham.
My też. Wysłałam ją kiedyś mężowi (jak jeszcze mężem nie był) i tak zostało, bo i jemu się spodobała Idealnie pasuje do naszej historii.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyJa się nie załamuję Ja nawet mojemu powiedziałam że mam plan
Dziś go wykorzystałam, później 6, 8 i 9 A później będzie miał lodziki jak będzie tylko chciał Tyle seksu to myśmy nie mieli chyba przez ostatnie pół roku co w tym miesiącuMama36, Malwa13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja się nie załamuję Ja nawet mojemu powiedziałam że mam plan
Dziś go wykorzystałam, później 6, 8 i 9 A później będzie miał lodziki jak będzie tylko chciał Tyle seksu to myśmy nie mieli chyba przez ostatnie pół roku co w tym miesiącu -
nick nieaktualny
-
Ja dopiero się wybieram na badania. Sama dla siebie, bo nie chce czekać i jak coś jest nie tak to chyba wolę się dowiedzieć teraz niż za 2-3 lata.
Mój mąż ostatnio powiedział, że nawet jak się nie uda to mamy siebie, a niektórzy ludzie i tego nie mają.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Tak naprawde, to nasz 3 cykl starań był. Nie mamy żadnych badań procz moich. Morfologia, cukier, tarczyca. Wszystko ok.
No to nasz drugi będzie dobrze może po prostu się wstrzelić nie umiecie
Phia od razu zboczuch. Ale idę chyba do łóżka bo coś głowa mnie boli i strasznie mi coś się odbija... Ale telefon w łapce będzie -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No to nasz drugi będzie dobrze może po prostu się wstrzelić nie umiecie
Phia od razu zboczuch. Ale idę chyba do łóżka bo coś głowa mnie boli i strasznie mi coś się odbija... Ale telefon w łapce będzie -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Poryczalam się i jem moja pavlove na pocieszenie ale zrobiła się gumowa i już mi nie smakuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaja29 wrote:Dokładnie wszystkie te badania mamy za sobą... mąż zapalenie prostaty, na szczęście żylaków nie ma a podejrzewali... był na trzech usg.. ostatni niestety potwierdził wapienie na prostacie. Idzie się załamać
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No to nasz drugi będzie dobrze może po prostu się wstrzelić nie umiecie
Phia wrote:A to ma chlop racje ...
Brawka dla meza
Wiem, że ma. On jest moim największym szczęściem, jakie mi się przytrafiło w ostatnich latach. I nikt mnie nigdy tak nie kochał jak on i nie jest to tylko moje zdanie, oddał by mi wszystko ostatnią złotówkę, ostatnią kromkę chleba na pustyni i ja to wiem i nie mogę się nadziwić jakim jest człowiekiem, nie tylko dla mnie, ale i dla innych.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Phia ja to nawet nie mówie co mi po głowie chodzi zostawiam to dla siebie...
Mama Ty się już nie stresuj. Skoro masz dwóch zdrowych chłopaków to znaczy że jesteś jaka? PŁODNA! I to zajebiście!
A ile Twoje Cb trwały?
Ja kochane zmykam. Dziś mnie było mało, bo wieczór dla siebie mamy. :*
Buziaki dla wszystkich
Przepraszam jeżeli nie wszystko doczytałam, nie pocieszylam każdego z osobna albo na cos nie odpowiedziałam.. Już nie nadrobię dziś
Chyba że jak zwykle w nocy się obudzę
Buziaaaa kii. Miłej nocy ❤️ -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Tylko z czym ja się kochana wstrzelic nie umiem?? Jak ja zachodze co miesiąc w ciążę. Wychodzi na to że jestem płodna jak 20latka haha!! Tylko ciąża się nie trzyma
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Wiem, że ma. On jest moim największym szczęściem, jakie mi się przytrafiło w ostatnich latach. I nikt mnie nigdy tak nie kochał jak on i nie jest to tylko moje zdanie, oddał by mi wszystko ostatnią złotówkę, ostatnią kromkę chleba na pustyni i ja to wiem i nie mogę się nadziwić jakim jest człowiekiem, nie tylko dla mnie, ale i dla innych.
-
nick nieaktualny