Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Życzę Wam miłego dnia :*
Mnie dzisiaj i jutro będzie dużo mniej na wątku postaram się Was podczytywać.
Liczę na to, że będziecie tęsknić za mnąPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. U mnie dzisiaj w końcu wzrosła temperatura, ale bardzo stopniowo:
13 dc 03/07 - 36,6
14 dc 04/07 - 36,7
15 dc 05/07 - 36,8
Więc pewnie bezowulacyjny, bo wygląda, że jajko się nie wypękło. Ani jeden test owu nie wyszedł też pozytywny.
A tam. W dupie już to mam. Bo czy ja to kontroluję, czy nie to i tak ciągle coś. Tak jak mówiłam, odstawiłam już wiesiołka dzisiaj (wczoraj rano ostatnia dawka) i przestaję mierzyć temperaturę.
Jutro do gina i weekendzik Wczoraj byłam z koleżanką na spacerze, bardzo dobrą koleżanką. I tak pogadałyśmy od serca. Ona wie, że się staramy. I powiem Wam, że taka pogadanka na żywo dużo mi dała, porozmawiałam z nią też o poronieniu. Jakoś tak spokojniejsza jestem. Nabrałam dystansu, zrozumiałam, że ludzie mają większe problemy i nie da się wszystkiego kontrolować.
Nie mam zamiaru się starać. Po prostu się nie zabezpieczamy i nie zamierzamy zacząć więc w końcu się uda. A jeśli nie to przecież się nie pochlastam.
Teraz oczekiwania na wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 07:12
Kasiulka90, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Hej Dziewczyny. U mnie dzisiaj w końcu wzrosła temperatura, ale bardzo stopniowo:
13 dc 03/07 - 36,6
14 dc 04/07 - 36,7
15 dc 05/07 - 36,8
Więc pewnie bezowulacyjny, bo wygląda, że jajko się nie wypękło. Ani jeden test owu nie wyszedł też pozytywny.
A tam. W dupie już to mam. Bo czy ja to kontroluję, czy nie to i tak ciągle coś. Tak jak mówiłam, odstawiłam już wiesiołka dzisiaj (wczoraj rano ostatnia dawka) i przestaję mierzyć temperaturę.
Jutro do gina i weekendzik Wczoraj byłam z koleżanką na spacerze, bardzo dobrą koleżanką. I tak pogadałyśmy od serca. Ona wie, że się staramy. I powiem Wam, że taka pogadanka na żywo dużo mi dała, porozmawiałam z nią też o poronieniu. Jakoś tak spokojniejsza jestem. Nabrałam dystansu, zrozumiałam, że ludzie mają większe problemy i nie da się wszystkiego kontrolować.
Nie mam zamiaru się starać. Po prostu się nie zabezpieczamy i nie zamierzamy zacząć więc w końcu się uda. A jeśli nie to przecież się nie pochlastam.
Teraz oczekiwania na wakacje
Trzymaj sie maałaPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Hej Dziewczyny. U mnie dzisiaj w końcu wzrosła temperatura, ale bardzo stopniowo:
13 dc 03/07 - 36,6
14 dc 04/07 - 36,7
15 dc 05/07 - 36,8
Teraz oczekiwania na wakacjePaula 90 lubi tę wiadomość
-
Ale mam nauczkę za to wczorajsze beczenie... ledwo do pracy dzisiaj wstałam, oczy pieką i są spuchnięte że nic nie widzę... kawy, kawy, kawy!!08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Coś widzę, że wkrada nam się jakiś cień smutasków na forum, ale po to też ono jest, abyśmy mogły się wygadać, wszystkie Was przytulam i ślę tulaski do każdej z Was! Musimy się trzymać mocno! A napewno nie mozemy przestać wierzyć, że kiedyś nam się uda!
Wczoraj byłam na przymiarce sukni ślubnej z siostrą i w przeciągu 10 minut czekania na nią chyba przeszło koło mnie jakieś 10 kobiet w ciąży, powiedziałam jak jeszcze jedna obok mnie przejdzie to chyba rozniosę ten sklep! I stwierdzam że skoro one mogły zajść w ciąże to MY też możemy! Jak przystało na babki płodne musimy działać! Musi się kiedyś w końcu udać!
Już dwie zafasolkowane w czerwcu mamy, to teraz czas na lipiecMarza89, Applejoy, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki raz jeszcze dziewczyny dzisiaj nie smutamy przyszedł mi wiesiołek i liczę na wodospad między nogami
MammaN, Marza89, Sandersik lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016