Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ja Ci wczoraj pisalam ale chyba juz poszlas spac. Zbadaj koniecznie progesteron bo on odpowiada za utrzymanie ciazy. Jesli masz niedobor to moze wyjasniac poronienia
Tutaj czytałam na forum to dziewczyny miały 14 w ciazach i utrzymały, moja koleżanka miała cała ciążę 20 nie więcej.
Jeszcze zostaje prolaktyna, bardziej na to stawiam... Miałam mlekotok z piersi parę lat temu. Trwał rok. Przeszło, ale od tamtego czasu się nie badalam. -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Sluchaj panno bo do Ciebie leci bocian z bliźniętami!! Więc musisz mu wybaczyc zwloke! Dajmy na to ze jedno dziecko wazy 3 kg, dwoje to juz razem 6kg! Mega obciazenie dla bocka:) ale doleci:) na pewno:)
Applejoy lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:U mnie okres za 3 dni. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch tak okresowo i czuje wyraznie jajniki. Ale to juz pewnie moje urojenia:)
Podziel się @, moja nadal nie przyszła...
Jeszcze jeden teścik? hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:55
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Sluchaj panno bo do Ciebie leci bocian z bliźniętami!! Więc musisz mu wybaczyc zwloke! Dajmy na to ze jedno dziecko wazy 3 kg, dwoje to juz razem 6kg! Mega obciazenie dla bocka:) ale doleci:) na pewno:)
Tez mi się kurcze taka teoria wysnuła ale myślałam raczej o trojaczkach, ale nie chciałam Cię Phia przestraszyć... :*[/url] -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Przyszło moje TSH, z 5,1 spadło na 3,19
Proszs o jeszcze więcej dobrych info to się skończy na całej butelce.. Hehe
A nie.. Czekajcie.. Przed prolaktyna nie mogę pić wieczorem raczej? Nie? -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Tez mi się kurcze taka teoria wysnuła ale myślałam raczej o trojaczkach, ale nie chciałam Cię Phia przestraszyć... :*
I takie historie się zdarzają. Mam koleżankę, która długo się starała, jakoś ponad 3 lata i ma teraz roczne trojaczkiApplejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Noooo. To jest co opijac wieczorem. Wypije kieliszek za Ciebie Winka.
Proszs o jeszcze więcej dobrych info to się skończy na całej butelce.. Hehe
A nie.. Czekajcie.. Przed prolaktyna nie mogę pić wieczorem raczej? Nie?
Lepiej nie pij w końcu za niedługo dzieci wracają[/url] -
Kropeczka kciuki za wizytę
Ja w końcu się przekopalam przez posty i mogę napisać
Witajcie dziewczyny
Ja do końca tygodnia mam urlop, ale już chce wracać do pracy bo od tygodnia siedzę non stop z mężem i tylko się kłócimy teraz siedzimy na działce, przyjechaliśmy rowerami i chce odpocząć a on mi każe w ten upał iść zbierać wiśnie... No chyba kogoś tu pogielo tak czy siak, ja czekam na @, ma być w przyszłym tyg i rozpoczynam 6cs
Ja przez pierwsze dwa dni umieram z bólu, raz nawet musiałam iść na l4 bo tak krwawilam i biegunkę miałam ale to było po pierwszym cyklu z dupkiem więc zwalam na to- teraz już jest znośnie okres mam zazwyczaj 5 dni a kolejne 2 lekkie plamienia... ogólnie nie jest najgorzej
Ja dziś się mało będę udzielać, bo mąż każe mi odłożyć telefon w końcu... ech...
Miłego dnia życzę -
nick nieaktualnyhttps://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Tf6Vjma9~UxVsskdnYzvN0VmDEO9WC
Słuchajcie, mój kot oszalal.znam go 10 lat przecież! Łazi za mną dziś non stop. Gdzie nie usiądę to jak najbliżej mnie. Na stole kuchennym patrzcie przy mnie zasnął. Zaczynam się martwić o niego czy z nim ok. W końcu 10 lat ma. Może chce mi coś pokazać że z nim nie tak jest. Może go wezmę na badania. Jeszcze mnie aż łapka tyka. Aż mi szkoda wstać a muszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:05