Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Dziewczyny a jak tak trochę z innej beczki. Kupiłam w lidlu masło orzechowe i to dziadostwo jest słone. No nie podchodzi mi to. Macie jakiś pomysł co mogę z tym zrobić? Jak wykorzystać?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Przez męża się nie wyspałam, zajechał o 1, wyjechał o 7 i za każdym razem obudził
Dziś mnie mało będzie, bo mam ciężki dzień i jutro chyba też, a weekend to już w ogóle. Mam nadzieje, że nie dobijecie do 100 stronMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymadzikow wrote:Pisałam z Wami na wcześniejszym wątku, chociaż ostatnio więcej czytałam, bo dużo problemów się namnożyło...
Ale dziś światełko w tunelu, chciałam się podzielić miłą wiadomością dla nas, miałam monitoring i potwierdzenie owulacji wreszcie:-) leki działają i regulują cykl, teraz to już tylko kwestia czasu kiedy się uda! jupiii:-)
Oby do zielonościmadzikow lubi tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Dziewczyny a jak tak trochę z innej beczki. Kupiłam w lidlu masło orzechowe i to dziadostwo jest słone. No nie podchodzi mi to. Macie jakiś pomysł co mogę z tym zrobić? Jak wykorzystać?
Masło
Mój ulubiony sposób na masło to: pokrojone jabłka w ósemki posypane cynamonem z łyżeczką masła. Ogólnie połączenie masla z jabłkami jest najlepsze![/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:Pisałam z Wami na wcześniejszym wątku, chociaż ostatnio więcej czytałam, bo dużo problemów się namnożyło...
Ale dziś światełko w tunelu, chciałam się podzielić miłą wiadomością dla nas, miałam monitoring i potwierdzenie owulacji wreszcie:-) leki działają i regulują cykl, teraz to już tylko kwestia czasu kiedy się uda! jupiii:-) -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Dzień dobry
Przez męża się nie wyspałam, zajechał o 1, wyjechał o 7 i za każdym razem obudził
Dziś mnie mało będzie, bo mam ciężki dzień i jutro chyba też, a weekend to już w ogóle. Mam nadzieje, że nie dobijecie do 100 stron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:u każdej z nas się uda! jesteśmy w końcu mega płodne! ☺☺☺
Już mnie się czarny humor łapie.. Ale co, wolę się z tego śmiać niż płakać
Będzie dobrze kiedyś
U każdej!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:45
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Ale dziś światełko w tunelu, chciałam się podzielić miłą wiadomością dla nas, miałam monitoring i potwierdzenie owulacji wreszcie:-) leki działają i regulują cykl, teraz to już tylko kwestia czasu kiedy się uda! jupiii:-)
Siiiooo stad i do mezamadzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:No ja to wychodzi na to że jak 20latka jestem!!! Co miesiac ciąża....
Już mnie się czarny humor łapie.. Ale co, wolę się z tego śmiać niż płakać
Będzie dobrze kiedyś
U każdej!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Haha maja gniazdo niedaleko mnie i omijaja moja chatke haha
Applejoy, Malwa13 lubią tę wiadomość