Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama360 wrote:Ja jak chcecie mogę jeszcze raz hihi :p
A tak poważnie czekam i tuptam z niecierpliwością!!. Też tupam bo lubię oglądać testy, nawet nie swoje.
Dzisiejszy plan bezrobotnej: sadzenie drzewek w ogrodzieIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Ja do srody 22 czekam
jeszcze 11 dni
Hej hej
Ja tez podobnie. Jak obiecasz że nie zrobisz wcześniej to możemy razem. -
Mama360 wrote:Melcia dobra motywacja do wytrzymania!!! Może Ci się uda.
Meluśka, Meggs - dacie rade wytrzymać z nami do 22?
Ktoś jeszcze?
Tylko ja nie wiem czy warto to tak z Wami umawiać, bo to zaraz falsstarty robicieMeluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle w nocy byla burza. Kuzwa az spac nie moglam.
Posprzatalam, popralam, zrobilam oboad i teraz bede testować maski do twarzy bo wczoraj kilka kupilam. Pozniej pojade do apteki zamowic ten conceive plus, moze dojdzie na przyszly tydzień na owulacje:) bo przed Nami maraton seksualny haha:)aktap, Konieczynka lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Kurcze aktap strasznie długie masz cykle
ja bym nie wytrzymała cieszę się ze u mnie to tak 28 dni
U mnie teraz tez cykle trwaja srednio 28 dnikiedys sie cieszylam, ze mam co 30 dni, bo dluzej bez @
a teraz bym mogla miec nawet co 20 dni okres, byle szybciej rozpoczynac nowe starania
aktap, milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Ja w mam termin przesunięty przez ovu na 15.08 ale zatestuję dopiero jak @będzie się spóźniac
Nie jestem zwolenniczka testowania przed @, bo rozne cuda wychodza. Tak jak u mnie ostatnio...zrobilam owulacyjny przed @ i wyszedl dodatni, i tylko dlatego zrobilam ciazowy ale co mi po tym jak negatyw wyszedl...takze madrze robisz:*
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Gdzies slyszalam ze choroby sprzyjaja zaplodnieniu bo organizm jest oslabiony:) ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ale jak bedziesz na silach to dzialaj:*
Bede dzialac mimo wszystkoale w kwietniu mialam goraczke, bralam leki i sie staralam, a nic nie wyszlo
ale moze sierpien bedzie laskawszy
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek
u nas w domu choróbsko.. wszyscy chorzy, masakra ;/ pamiętam, że jak bylam w ciąży z Sandrś, to też się rozchorowałam przed spodziewaną @ i teraz se pomyślałam, a może jednak? Głupia ja haha
Jeszcze na dodatek szybka w tel mi się zbiła..23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Ja w końcu zrobiłam wszystko. No Jeszcze pranie powiesić. Zawsze się coś znajdzie oczywiscie do roboty ale grubasy porobione. My żadnych planów ale chyba chętnie bym się gdzieś przeszła wieczorem. Chodź na razie to bym tylko spała.